Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

NHR Agropartners nu mai e partener cu New Holland! Noul partener este Deutz Fahr!

Publicat: 30 septembrie 2015 - 18:47
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

După un parteneriat de  14 ani, NHR Agropartners România și New Holland se despart. Noul partener al companiei devine Same Deutz Fahr. Implicit, NHR Agropartners va fi unic distribuitor pentru România al mașinilor și utilajelor agricole Deutz-Fahr.

Contractul cu New Holland va expira la sfârșitul anului 2015. NHR Agropartners va fi unic importator și distribuitor al utilajelor Deutz-Fahr, începând cu 2016. Vreau să vă asigur că ne-am pregătit foarte bine pentru această schimbare pe care o putem numi și dezvoltare. În ultimul an și jumătate simțeam că dansez într-un picior. Nu a fost deloc ușor. Astăzi stau pe două picioare și mă simt în plină forță, spune Monika Puiu, director general NHR Agropartners.

parteneriat-deutz-fahr_b

De la stânga la dreapta: Peter Weigl, membru în boardul companiei VA Intertrading, Monika Puiu, director general NHR Agropartners și Rainer Morgenstern, director comercial executiv pentru Europa, Grupul Same Deutz-Fahr

Decizia de a accepta un parteneriat cu Deutz-Fahr are la bază satisfacerea clienților printr-o tehnologie germană și un  design italian, dorința de a se dezvolta, dar și nevoia de stabilitate pentru cei 200 de angajați pe care compania îi are în România. Monika Puiu a mărturisit că renunțarea la New Holland are o oarecare legătură cu așteptările pe care le avea  compania pe care o conduce pentru o cifră de afaceri mai mare în departamentele de service și piese de schimb.

Cine este Same Deutz Fahr?

Compania Same a fost fondată în 1927 de familia italiană Carozza, iar sediul principal se află în Italia. În anul 1972  a preluat marca Lamborghini, în 1978 a urmat încorporarea companiei Hurlimann, în 1995 și-a adăugat cea mai importantă marcă, Deutz Fahr, iar în 2011 a preluat și compania Gregoire. Așa a fost constituit Grupul Same Deutz-Fahr.

Lucrăm cu 140 de importatori la nivel mondial, peste 3.000 de parteneri de distribuție. Unitățile noastre de producție și distribuție se află lângă Milano, în landul Bavaria din Germania, în Croația, India și două fabrici în China. Anul trecut, am avut o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de euro, 110 milioane de euro profitul, înainte de impozitare. Concernul nostru are 4.400 de angajați și producem 35.000 de tractoare pe an. Am început cu 60 de cai putere și am ajuns la 350 de cai putere, spune Rainer Morgenstern, director comercial executiv Europa, Grupul Same Deutz-Fahr. Concernul și-a creionat, în 2011, o strategie pentru 5 ani când a și investit 350 de milioane de euro în construcția unor noi unități de producție.

Cine este NHR Agropartners?

Compania NHR Agropartners, parte din grupul austriac VA Intertrading, și funcționează în țara noastră din februarie 2001. La început a avut  doar 7 angajați și a ajuns, în prezent, la 200 de angajați și o rețea cu 11 filiale dotate cu departamente de service, piese de schimb și vânzări. 

NHR Agropartners nu va mai comanda mașini și utilaje marca New Holland, va vinde doar ce are pe stoc. În schimb, Monika Puiu îi asigură pe fermierii care au achiziționat mașini și utilaje agricole New Holland că-i va ajuta în continuare cu servizarea și cu piesele de schimb. Deocamdată, nu se știe cine va fi noul distribuitor pentru România al utilajelor și mașinilor agricole marca New Holland.

Noul parteneriat a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri, 30 septembrie, la București, la hotelul Crowne Plaza.

Vizualizat: 7278 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

NHR Agropartners, prima casă pe Drumul Subțire din Călărași

NHR Agropartners, prima casă pe Drumul Subțire din Călărași

Compania New Holland Agropartners a deschis o filială în comuna Ștefan Vodă din Călărași. Sediul este amplasat strategic, pe Drumul Subțire, dar locul unde e ridicată clădirea are valoarea unor amintiri prețioase pentru managerul companiei.

Alte articole in aceasta categorie

CAMPANIE LANSATĂ DE MINISTERUL AGRICULTURII!

CAMPANIE LANSATĂ DE MINISTERUL AGRICULTURII!

23 septembrie 2020 - 13:05

PRIMA EDIȚIE. Adunarea Generală a Națiunilor Unite (UNGA) a declarat 29 septembrie ”Ziua Internațională de conștientizare asupra risipei alimentare”. Celebrarea primei ediții a evenimentului oferă oportunitatea autorităților și actorilor din sectorul public și privat de a-și uni eforturile în organizarea unor acțiuni specifice și concrete pentru susținerea reducerii risipei de alimente și asigurării securității alimentare.

SUBVENȚIILE APIA CARE AU TERMEN 1 NOIEMBRIE 2020!

SUBVENȚIILE APIA CARE AU TERMEN 1 NOIEMBRIE 2020!

23 septembrie 2020 - 09:42

ÎN VIGOARE! Fermierii care mizează pe agricultură ecologică și încasează subvențiile pe hectar de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au termen 1 noiembrie 2020 pentru a depune la APIA documentele care le asigură plata pe hectar. Termenul a fost prelungit, doar pentru acest an, de la 15 octombrie la 1 noiembrie. Modificările au fost făcute acum în lege. Ordinul MADR nr.264 a fost publicat pe data de 21 septembrie 2020 în Monitorul Oficial.

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 23 - 29 SEPTEMBRIE 2020!

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 23 - 29 SEPTEMBRIE 2020!

23 septembrie 2020 - 09:03

Caracteristici meteorologice. Intervalul se va caracteriza printr-o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, în cea mai mare parte a zonelor de cultură. Temperatura medie diurnă a aerului va oscila între 15...25°C, abaterile termice pozitive fiind de 1...7°C, pe aproape întreg teritoriul. Temperatura maxim a aerului va fi cuprinsă între 22...32°C, la nivelul întregii țări. Temperatura minimă a aerului se va încadra între 7...18°C, pe majoritatea suprafețelor agricole.

DECIZIE PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA! ACTE PENTRU APIA!

DECIZIE PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA! ACTE PENTRU APIA!

23 septembrie 2020 - 08:25

ORDIN MADR PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL. Fermierii care au suferit calamități ale culturilor din cauza unor fenomene naturale izolate (îngheț, inundații, secetă tornade etc.) pentru care nu există un act normativ național prezintă ca acte doveditoare la APIA, alături de înștiințarea cu privire la cazurile de forță majoră și procesul-verbal de constatare a calamității eliberat de primărie, anunță un Ordin MADR, publicat în Monitorul Oficial pe 21 septembrie 2020.

APIA LE ACHITĂ FERMIERILOR SUBVENȚIILE PENTRU ANIMALELE UCISE DE SĂLBĂTICIUNI și pentru TERENURILE DISTRUSE!

APIA LE ACHITĂ FERMIERILOR SUBVENȚIILE PENTRU ANIMALELE UCISE DE SĂLBĂTICIUNI și pentru TERENURILE DISTRUSE!

23 septembrie 2020 - 07:35

ORDIN MINISTERUL AGRICULTURII! Schimbare de ultimă oră în legislația privind acordarea subvențiilor agricole! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) le va achita fermierilor subvențiile și pentru animalele ucise de sălbăticiuni sau pentru terenurile agricole care au fost distruse de acestea. Ordinul Ministerului Agriculturii a fost publicat în Monitorul Oficial.

SECRETAR DE STAT MADR: AJUTOR PENTRU FERMA DE FAMILIE PLAFONAT LA 150.000 DE EURO!

SECRETAR DE STAT MADR: AJUTOR PENTRU FERMA DE FAMILIE PLAFONAT LA 150.000 DE EURO!

22 septembrie 2020 - 21:43

SUBVENȚII FERMIERI. Sprijinirea fermei de familie este unul dintre obiectivele pe care le vizează Planul Național Strategic (PNS) 2021-2027, la care lucrează acum Ministerul Agriculturii. Documentul va sta la baza acordării tuturor subvențiilor din agricultura românească. Ajutorul însă va fi plafonat la circa 150.000 de euro, anunță secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil Florian Dumitru.

LISTA LICEELOR AGRICOLE CARE PRIMESC BANI DE LA MINISTERUL AGRICULTURII!

LISTA LICEELOR AGRICOLE CARE PRIMESC BANI DE LA MINISTERUL AGRICULTURII!

22 septembrie 2020 - 20:18

COMUNICAT MADR. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale se află în plin proces de semnare a contractelor de finanțare pentru investiții specifice și asigurarea unor cheltuieli materiale pentru un număr de 56 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol. Valoarea totală a finanțării pentru anul 2020 este de 10 milioane lei.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELE 50 DE HECTARE PENTRU TINERII FERMIERI!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELE 50 DE HECTARE PENTRU TINERII FERMIERI!

22 septembrie 2020 - 13:00

ANUNȚ. Proiectul de hotărâre de Guvern privind atribuirea a maxim 50 de hectare pentru tinerii fermieri care se instalează ca șefi de exploatație agricolă ar putea fi aprobat joi, în ședința de Guvern, a anunțat secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil Florian Dumitru.

ADIO SUBVENȚIE LA TOMATE?!

ADIO SUBVENȚIE LA TOMATE?!

22 septembrie 2020 - 11:42

ANUNȚ FĂCUT DE UN OFICIAL DIN MINISTERUL AGRICULTURII! Programul de ajutor de minimis pentru cultivatorii de tomate în spații protejate se încheie anul acesta, a anunțat secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil Florian Dumitru. Programul este în al treilea an, iar ajutorul de minimis se acordă pentru trei exerciții financiare. Oficialul din MADR a declarat că nu are un răspuns clar, la acest moment, legat de acordarea plăților pentru ciclul 2 al Programului.

MINISTRUL AGRICULTURII DIN UNGARIA SE OPUNE DISPARIȚIEI AJUTORULUI NAȚIONAL TRANZITORIU!

MINISTRUL AGRICULTURII DIN UNGARIA SE OPUNE DISPARIȚIEI AJUTORULUI NAȚIONAL TRANZITORIU!

22 septembrie 2020 - 10:19

SUBVENȚII FERMIERI. Comisia Europeană nu este de acord ca fermierii să primească și anul viitor ajutoarele naționale tranzitorii (ANT). A spus-o clar comisarul european pentru Agricultură, ieri, la Consiliul AGRIFISH, ținut la Bruxelles. În timp ce ministrul român al agriculturii nu a spus nimic despre aceste ajutoare în intervenția sa, ministrul agriculturii din Ungaria s-a opus eliminării lor.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii