KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

NHR Agropartners nu mai e partener cu New Holland! Noul partener este Deutz Fahr!

Publicat: 30 septembrie 2015 - 18:47
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

După un parteneriat de  14 ani, NHR Agropartners România și New Holland se despart. Noul partener al companiei devine Same Deutz Fahr. Implicit, NHR Agropartners va fi unic distribuitor pentru România al mașinilor și utilajelor agricole Deutz-Fahr.

Contractul cu New Holland va expira la sfârșitul anului 2015. NHR Agropartners va fi unic importator și distribuitor al utilajelor Deutz-Fahr, începând cu 2016. Vreau să vă asigur că ne-am pregătit foarte bine pentru această schimbare pe care o putem numi și dezvoltare. În ultimul an și jumătate simțeam că dansez într-un picior. Nu a fost deloc ușor. Astăzi stau pe două picioare și mă simt în plină forță, spune Monika Puiu, director general NHR Agropartners.

parteneriat-deutz-fahr_b

De la stânga la dreapta: Peter Weigl, membru în boardul companiei VA Intertrading, Monika Puiu, director general NHR Agropartners și Rainer Morgenstern, director comercial executiv pentru Europa, Grupul Same Deutz-Fahr

Decizia de a accepta un parteneriat cu Deutz-Fahr are la bază satisfacerea clienților printr-o tehnologie germană și un  design italian, dorința de a se dezvolta, dar și nevoia de stabilitate pentru cei 200 de angajați pe care compania îi are în România. Monika Puiu a mărturisit că renunțarea la New Holland are o oarecare legătură cu așteptările pe care le avea  compania pe care o conduce pentru o cifră de afaceri mai mare în departamentele de service și piese de schimb.

Cine este Same Deutz Fahr?

Compania Same a fost fondată în 1927 de familia italiană Carozza, iar sediul principal se află în Italia. În anul 1972  a preluat marca Lamborghini, în 1978 a urmat încorporarea companiei Hurlimann, în 1995 și-a adăugat cea mai importantă marcă, Deutz Fahr, iar în 2011 a preluat și compania Gregoire. Așa a fost constituit Grupul Same Deutz-Fahr.

Lucrăm cu 140 de importatori la nivel mondial, peste 3.000 de parteneri de distribuție. Unitățile noastre de producție și distribuție se află lângă Milano, în landul Bavaria din Germania, în Croația, India și două fabrici în China. Anul trecut, am avut o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de euro, 110 milioane de euro profitul, înainte de impozitare. Concernul nostru are 4.400 de angajați și producem 35.000 de tractoare pe an. Am început cu 60 de cai putere și am ajuns la 350 de cai putere, spune Rainer Morgenstern, director comercial executiv Europa, Grupul Same Deutz-Fahr. Concernul și-a creionat, în 2011, o strategie pentru 5 ani când a și investit 350 de milioane de euro în construcția unor noi unități de producție.

Cine este NHR Agropartners?

Compania NHR Agropartners, parte din grupul austriac VA Intertrading, și funcționează în țara noastră din februarie 2001. La început a avut  doar 7 angajați și a ajuns, în prezent, la 200 de angajați și o rețea cu 11 filiale dotate cu departamente de service, piese de schimb și vânzări. 

NHR Agropartners nu va mai comanda mașini și utilaje marca New Holland, va vinde doar ce are pe stoc. În schimb, Monika Puiu îi asigură pe fermierii care au achiziționat mașini și utilaje agricole New Holland că-i va ajuta în continuare cu servizarea și cu piesele de schimb. Deocamdată, nu se știe cine va fi noul distribuitor pentru România al utilajelor și mașinilor agricole marca New Holland.

Noul parteneriat a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri, 30 septembrie, la București, la hotelul Crowne Plaza.

Vizualizat: 7428 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

NHR Agropartners, prima casă pe Drumul Subțire din Călărași

NHR Agropartners, prima casă pe Drumul Subțire din Călărași

Compania New Holland Agropartners a deschis o filială în comuna Ștefan Vodă din Călărași. Sediul este amplasat strategic, pe Drumul Subțire, dar locul unde e ridicată clădirea are valoarea unor amintiri prețioase pentru managerul companiei.

Alte articole in aceasta categorie

Anunțul de ultimă oră al ministrului Oros despre plata subvențiilor fermierilor!

Anunțul de ultimă oră al ministrului Oros despre plata subvențiilor fermierilor!

15 iunie 2021 - 22:03

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a spus astăzi în intervenția sa în cadrul Consiliului informal al miniștrilor agriculturii, desfășurat astăzi, 15 iunie, la Lisabona care este poziția României cu privire la acordarea unei plăți redistributive fermelor mici și medii, a sprijinului pentru tinerii fermieri și plafonarea subvențiilor agricole. Ministrul Adrian Oros a subliniat că trebuie să fie stabilită o dimensiune a fermei eligibilă pentru acordarea plății redistributive și a celei pentru tinerii fermieri.

Oierul George Cățean, secretar de stat MADR: Să încetăm a mai cerși ajutor și să începem să construim!

Oierul George Cățean, secretar de stat MADR: Să încetăm a mai cerși ajutor și să începem să construim!

15 iunie 2021 - 13:01

Sunt sătul de câte campanii am văzut prin care se cere consumatorului să cumpere produse românești pentru a-i ajuta pe producătorii locali. Și sunt sătul de această permanentă lamentare care sună deseori de parcă cerșim indulgențe. Sunt sătul pentru că, din nou și din nou, confundăm planurile și încurcăm interesele pe care ar trebui să le protejăm și să le promovăm, scrie crescătorul de animale George Cățean, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, într-un editorial publicat de Digi 24.

APIA: 28.980 de fermieri români au renunțat la subvențiile APIA în ultimii doi ani, 2020 și 2021!

APIA: 28.980 de fermieri români au renunțat la subvențiile APIA în ultimii doi ani, 2020 și 2021!

15 iunie 2021 - 10:28

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a înregistrat în doi ani, 2020 și 2021, potrivit datelor oficiale, mai puțin cu 28.980 de cereri unice pentru subvențiile din agricultură. În timp ce numărul fermierilor care cer subvențiile APIA a scăzut, a crescut suprafața solicitată la plată.

Tinerii fermieri, ajutor de 100.000 de euro/fermier timp de 7 ani!

Tinerii fermieri, ajutor de 100.000 de euro/fermier timp de 7 ani!

15 iunie 2021 - 08:17

Ultimele vești de la Bruxelles! Crește sprijinul acordat tinerilor fermieri, de la un maxim de 70.000 de euro, cât va fi anul acesta, la 100.000 de euro/fermier și se prelungește perioada de acordare a acestui sprijin, de la 5 ani, cât este acum, la 7 ani. Apare și noul fermier care va avea acces mai ușor la fonduri europene, a anunțat acum europarlamentarul Daniel Buda (PPE), vicepreședinte Comisia Agri, Parlamentul European.

Eurodeputat Buda: Obligatoriu, subvenții mai mari pentru fermierii mici! Plata suplimentară!

Eurodeputat Buda: Obligatoriu, subvenții mai mari pentru fermierii mici! Plata suplimentară!

15 iunie 2021 - 07:51

O nouă plată pentru fermierii mici și mijlocii! În negocierile de la Bruxelles pentru noua Politică Agricolă Comună (PAC), se pune accent pe un sprijin mai mare acordat fermelor mici și mijlocii. Astfel, statelor membre UE li s-a dat de ales, ori alocă 12% din suma prevăzută pentru subvenții fermierilor mici și mijlocii sub forma unei plăți redistributive sau plafonează subvențiile fermierilor mari, iar suma rezultată din plafonare se distribuie fermelor mici și mijlocii.

Nou Regulament UE din 11 iunie! Cuantum plăți directe pentru fermieri pentru anul 2021!

Nou Regulament UE din 11 iunie! Cuantum plăți directe pentru fermieri pentru anul 2021!

14 iunie 2021 - 11:23

Cuantumurile plăților directe care urmează să fie acordate fermierilor în cadrul schemelor de sprijin și care depășesc 2 000 EUR pentru o cerere de ajutor depusă pentru anul calendaristic 2021 se reduc cu o rată de ajustare de 1,658907 %, precizează Comisia Europeană în Regulamentul (UE) din 11 iunie 2021 de stabilire a ratei de ajustare a plăților directe în temeiul Regulamentului (UE) nr. 1306/2013 al Parlamentului European și al Consiliului pentru anul calendaristic 2021.

Comunicat APIA de astăzi!

Comunicat APIA de astăzi!

14 iunie 2021 - 10:13

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 11 iunie 2021 s-a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 2021, inclusiv perioada de depunere cu penalități, anunță APIA într-un comunicat transmis astăzi, 14 iunie, pentru Agroinfo.

Bagi în animal porumb cu 1 leu/kg, vinzi vițelul cu 8-9 lei/kg și ai subvenție de 5 lei!

Bagi în animal porumb cu 1 leu/kg, vinzi vițelul cu 8-9 lei/kg și ai subvenție de 5 lei!

14 iunie 2021 - 08:56

Am dat 50 de lei pe adeverință de la medicul veterinar ca să cer subvenția la APIA pentru vaci și am primit de la APIA 20 de lei subvenție pentru toate cele 4 vaci pe care le am. Nu mi-am scos nici banii de adeverință, de unde să mai scot și hrana pentru animale, i-a scris Maria Bondar ministrului agriculturii, Adrian Oros. Micii fermieri, crescători de animale au nevoie de multă rezistență anul acesta ca să nu renunțe. A explodat prețul la hrana pentru animale, a rămas mic prețul dat de abator, iar subvențiile APIA, de nimic.

Secretar de stat MADR: Ajutorul național tranzitoriu!

Secretar de stat MADR: Ajutorul național tranzitoriu!

13 iunie 2021 - 11:27

Sumele acordate anul acesta, în contul anului trecut, pentru ajutoarele naționale tranzitorii jignesc fermierul, crescătorul român de animale, spus franc, fără ocolișuri. Este una dintre cele mai mari supărări și dezamăgiri, pentru că ANT-ul este o subvenție populară de care beneficiază numărul cel mai mare de crescători de animale, fermieri.

Comunicat Agra Asigurări: 2,9 milioane ha asigurate și peste 4500 de fermieri asigurați!

Comunicat Agra Asigurări: 2,9 milioane ha asigurate și peste 4500 de fermieri asigurați!

13 iunie 2021 - 10:23

Agra Asigurări, compania care a introdus digitalizarea în sectorul asigurărilor agricole, aniversează 5 ani de activitate în România. Bilanțul acestei perioade indică peste 4500 de fermieri asigurați cu peste 2.9 mil. ha suprafețe cultivate, 4 categorii de produse de asigurare în portofoliu.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Bancul zilei

Răutate...

Răutate...
Particularitatea ochilor feminini constă în faptul că ei sunt capabili să vadă un fir de păr pe sacoul soţului de la cinci metri distanţă, dar nu sunt în stare să vadă uşa garajului de la un metru. Detalii