Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

LISTA NOMINALĂ CU SUMELE ÎNCASATE DE FERMIERI DIN SUBVENȚII APIA!

Publicat: 10 mai 2018 - 14:04
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

BAZĂ DE DATE PLĂȚI DIRECTE! VESTE IMPORTANTĂ PENTRU FERMIERI! A fost creată o bază de date cu numele fermierilor, localitățile și sumele încasate de aceștia din subvențiile plătite de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Lista nominală a fost creată de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) și poate fi accesată ușor folosind noul portal creat de AFIR. 

AFIR a lansat miercuri, 9 mai 2018, un portal, o pagină de Internet, cu informații extrem de utile pentru fermieri. Pe această pagină, veți găsi LISTA NOMINALĂ cu fermierii români din toată țara, sumele încasate de aceștia din subvențiile APIA, precum și sumele plătite prin AFIR pentru proiectele aferente unor măsuri și submăsuri din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Astfel, în această bază de date sunt incluse sumele plătite din cele două fonduri europene, Fondul European pentru Garantare Agricolă (FEGA) din care sunt finanțate schemele de plată sau plățile directe de care beneficiază fermierii prin intermediul APIA și Fondul pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (FEADR) din care sunt finanțate proiectele din agricultură, plățile compensatorii de care beneficiază agricultorii, aferente unor măsuri de dezvoltare rurală. 

În funcție de schemele de plată pe care le-ați solicitat la APIA, pe această listă apar schema pentru micii fermieri, plata redistributivă, sprijinul cuplat, plata pentru practici agricole benefice pentru climă și mediu, schema unică de plată pe suprafață, etc.

Prin accesarea acestei liste, vedeți numele beneficiarului, codul unic, măsura/schema de plată solicitată, fondul european din care s-au plătit banii și cuantumul încasat de beneficiar, exprimat în euro. 

Cum procedați pentru consultarea listei? Deschideți portalul unic AFIR, la adresa de Internet: http://www.finantare-rurala.ro/ Pe coloana din partea dreaptă veți vedea: SECȚIUNI. Veți vedea subsecțiunea: BENEFICIARI. Apăsați: BENEFICIARI FEGA ȘI FEADR și se va deschide LISTA BENEFICIARILOR FEGA ȘI FEADR. În baza de date sunt deocamdată plățile făcute pentru Campania 2015 și Campania 2016. 

portal-afir_blista-buna_b

Vizualizat: 10431 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Artex Building produce structuri uşoare acoperitie cu prelată din PVC. Construcţiile au structură metalică galvanizată la cald, se monteză rapid și pot fi folosite pentru orice destinaţie: spaţii pentru depozitare marfă, depozit de cereale, garaj pentru tractoare şi utilaje agricole precum şi adăpost pentru animale.

Interviu cu Sergio Valsania, director Artex Building SRL.

 

 

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019 Valabri la Agromalim 2019

Bancul zilei

Apel la Pompieri

Apel la Pompieri
0 blondă dă telefon la Pompieri şi începe să urle: Detalii