Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ÎN VIGOARE! FORMULARUL CERERII UNICE APIA 2018, PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL!

Publicat: 20 februarie 2018 - 09:38
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

OFICIAL! Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr.39/2018 care aprobă formularul cererii unice de plată pentru Campania de subvenții APIA 2018 a fost publicat în Monitorul Oficial nr.155 bis din data de 19 februarie 2018.

Prin acest Ordin, a fost aprobat formularul tip al cererii unice de plată pentru anul 2018. Cererea unică de plată completată de fermieri se depune la centrele locale și județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în perioada 1 martie - 15 mai 2018.

cerere-2018-interior_b

DEPUNEREA CERERII PENTRU SUBVENȚII DUPĂ DATA DE 15 MAI!

ATENȚIE! Cererile unice de plată pot fi depuse și după data de 15 mai, în termen de 25 de zile calendaristice, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care fermierul ar fi avut dreptul dacă cererea unică de plată ar fi fost depusă până la 15 mai. Modificările cererilor unice de plată se depun la APIA până la data de 31 mai 2018 inclusiv fără aplicarea de penalități. 

TERMEN MODIFICĂRI CERERE UNICĂ 2018!

Fermierii pot depune modificări ale cererii unice de plată după data de 31 mai, până la data-limită de depunere a cererilor unice de plată, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a suelor la care fermierul ar fi avut dreptul dacă depunea cererea în termen.
Cererea unică de plată se depune la centrele județene APIA pentru fermierii care solicită la plată o suprafață mai mare de 50 ha de teren agricol și la centrele locale APIA pentru cei care exploatează până-n 50 ha.

În cazul în care producătorul folosește apa pentru irigații, odată cu depunerea cererii unice de plată sau până la data-limită a depunerii trebuie să prezinte documente doveditoare ale dreptului de utilizare a apei pentru irigații: autorizația de utilizare a apei pentru irigații, eliberată de către Administrația Națională Apele Române, calitatea de membru al unei organizații a utilizatorilor de apă, contractul de irigații al acesteia încheiat cu Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare sau contractul încheiat între beneficiar și ANIF.

AICI GĂSIȚI MONITORUL OFICIAL 155 BIS ȘI FORMULARUL CERERII UNICE 2018!

Vizualizat: 9082 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii

MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii

După doi ani de zile în care s-au informat şi au încercat mai multe modele de tractoare, Ciprian şi Denisa Nedin Gruia, tineri fermieri din Pesac, judeţul Timiş, şi-au cumpărat, în 2019, de la firma Tehnodiesel, un tractor Massey Ferguson 7722, cu motor AGCO Sisu de 220 CP şi transmisie Dyna 6. Ciprian Nedin Gruia spune că şi-a dorit un tractor robust, cu care să poată lucra în orice condiţii, iar tractorul Massey Ferguson este perfect pentru el.

Interviu cu: Ciprian Nedin Gruia şi Denisa Nedin Gruia, fermieri, judeţul Timiş
Reporter: Violeta Mat

Operator video şi montaj: Claudiu Borobei

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi struţi...

Doi struţi...
Doi struţi la o discuţie. Detalii