Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Haute - Culture: BASF aduce excelenţa în cultura de rapiţă

Publicat: 08 septembrie 2011 - 15:53
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania BASF şi-a prezentat, astăzi, la Timişoara, colecţia de toamnă - primăvară în materie de produse pentru protecţia culturii de rapiţă de toamnă.

Într-un cadru inedit, inspirat din prezentările de modă de înaltă clasă, aproape o sută de fermieri din vestul ţării au asistat la prezentarea, într-o manieră creativă, a principalelor beneficii ale utilizării în toamnă a produselor de protecţia plantelor la cultura de rapiţă, cu accent pe produsul Caramba® Turbo.

Lansat în România în toamna anului trecut, Caramba® Turbo s-a dovedit extrem de eficient. “Caramba Turbo este un produs nou, lansat de noi anul trecut, care deja a avut un succes foarte bun pentru fermierii din România. Cei care au folosit produsele BASF, nu numai că şi-au acoperit costurile de producţie, dar au avut şi profituri substanţiale. În general, în funcţie de locaţie, de tehnologia şi de hibrizii folosiţi, tehnologia noastră poată să reducă pierderile de producţie cu până la 50%, în cazul Caramba® Turbo, iar în cazul produselor din gama AgCelence, cum ar fi Pictor®, acolo putem avea sporuri de producţie care aduc hibridul foarte aproape de potenţialul maxim. Am înregistrat sporuri de producţie şi de 22-25%“, ne-a declarat Tiberiu Dima, Country Manager BASF pentru România.

basf_prezentare-timisoara_b

După prezentarea principalelor elemente de tehnologie de cultivare a rapiţei în Germania, susţinută de Mircea Chetrone, Director de Marketing BASF România, reprezentanţii companiei au evidenţiat beneficiile produsului Caramba® Turbo asupra rapiţei de toamnă printr-o asemuire ingenioasă a plantelor de rapiţă cu frumoasele modele îmbrăcate în ţinute sugestive pentru calităţile dobândite de plantă prin aplicarea produsului promovat de BASF.


Caramba® Turbo este primul produs destinat culturii de rapiţă care combină substanţa activă a unui fungicid cu cea a unui regulator de creştere. Această combinaţie asigură controlul eficient al bolilor, oferind în acelaşi timp avantajele unui regulator de creştere.

Vizualizat: 2605 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii