Adama
Agreena
AGRICOVER

Ce spun fermierii care utilizează produsele Malagrow!

Publicat: 24 august 2021 - 14:44
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

„Construim relaţii de prietenie şi de încredere cu fermierii, nu îi tratăm ca pe simpli clienţi, mergem în fiecare fermă şi le oferim soluţii personalizate”, spune Gabriel Dănciulescu, director comercial Malagrow România.

Malagrow, o companie aproape de fermieri!

Toate acestea ar fi imposibil de realizat dintr-un birou. Am aflat de la reprezentantul Malagrow România de ce este esenţială relaţionarea directă cu fermierii:

  • 1. „Putem constata la faţa locului problemele cu care se confruntă fiecare fermier şi, astfel, putem oferi soluţii personalizate pentru fiecare problemă în parte. Mergând în fiecare fermă, putem discuta liber cu fermierii, putem sesiza mai bine posibile probleme care apar în culturi. E ca un consult la doctor, nu se poate face şi nu poţi primi tratamentul printr-o fotografie pe care o trimiţi sau la telefon”.
  • 2. "Acumulăm, din experienţa practică a clienţilor noştri, un bagaj de informaţii asupra tehnologiilor aplicate de aceştia, pe care le transferăm de la fermier la fermier. Venind în contact direct cu fermierii, îi învăţăm şi le expunem atât greşeli tehnologice pe care să le evite, cât şi bune practici pe care să le aplice în propriile ferme, pentru a-şi îmbunătăţi producţiile. Astfel, cu ajutorul nostru, ei pot învăţa din experienţa altor fermieri”.
  • 3. „Suntem, în primul rând, prieteni cu fermierii, nu avem o relaţie strictă de vânzător-client. Îi ajutăm să se convingă singuri de impactul biostimulatorilor asupra recoltelor şi dezvoltării fermei. Chiar şi în ani dificili, cum este şi acesta, când preţurile de vânzare a recoltelor sunt mici, o creştere de 15-20% a producţiei, datorată utilizării biostimulatorilor, poate compensa un preţ mai mic în veniturile şi în profitul fermei”.

gabi-danciulescu-malagrow_b

Gabriel Dănciulescu, director comercial Malagrow România

Echipa Malagrow România acoperă, pe teren, aproape 80% din ţară. Vizitele se programează cu o săptămână înainte. „Fermierii ne cheamă să vedem efectul produselor noastre în fermele lor sau să vedem diferite probleme”, spune Dănciulescu.

Foto-4-MALAGROW_bCorectarea unor greşeli sau accidente

"Unde sunt anumite greşeli tehnologice sau plantele sunt afectate de condiţii climatice nefavorabile, precum ploaie puternică, vânt, grindină, cu ajutorul biostimulatorilor încă mai putem salva cultura", afirmă GABRIEL DĂNCIULESCU, Director comercial Malagrow România.

„În cazul în care plantele au suferit din cauza condiţiilor meteo nefavorabile sau a unei erbicidări prea agresive ori a unor greşeli în dozarea unor produse, le-am oferit fermierilor soluţia de a folosi Megafol foliar combinat cu MC Cream, cu Master 13-40-13 cu Viva la rădăcini, şi în trei, patru zile s-a văzut rezultatul, vârfurile plantelor au început să plece. Megafol poate întreţine procesul de fotosinteză până la temperaturi foarte ridicate, de 35-40 grade Celsius”, explică Dănciulescu.

PRODUS NOU PENTRU COMBATEREA UNOR DĂUNĂTORI CONSACRAŢI

Întreg planul tehnologic pe care Malagrow îl propune fermierilor acoperă toate fazele culturii, de la înrădăcinare, până la coacere. „Venim cu soluţii prietenoase cu mediul, cu produse cu zero reziduuri. Un astfel de produs, nou în portofoliul Malagrow, este NanoTac EC, care combate dăunători „consacraţi”, precum tuta, tripşi, musculiţa albă.

Acesta formează o plasă pe insectă, care, astfel, nu mai poate să se mişte şi să se hrănească. Produsul poate fi aplicat cu două ore înainte de recoltare şi cu două ore înainte de controlul biologic, pentru o curăţare în masă a culturii de legume. Poate fi aplicat pentru toate culturile de legume, pentru fructe, plante aromatice, flori.

CE SPUN FERMIERII DESPRE MALAGROW?

Am rugat doi fermieri să dea note atât relaţiei cu reprezentanţii Malagrow, cât şi produselor Malagrow pe care le utilizează în fermele lor. Notele au fost de 10 pe linie şi iată ce ne-au spus cei doi tineri legumicultori din judeţul Olt:

Foto-2-IONUT-RADU_b

Ionuţ Radu, din Obârşia, cultivă, în total, aproape 2,5 ha cu legume în solarii, în câmp, şi căpşuni şi zmeur: „Cei de la Malagrow sunt prompţi şi oferă consultanţă tehnică, pentru că nu e suficient doar să îţi vândă un produs, important e să îţi şi spună cum să îl aplici. Am folosit şi alte produse, dar de trei ani lucrez cu Malagrow, şi o parte din produse le ştiam din ferma în care am lucrat în Marea Britanie. NanoTac îl folosesc şi singur, dar şi în amestec cu insecticide convenţionale, când avem atac masiv de musculiţă albă şi tripşi, cum există acum la gogoşarul din teren. La ardeiul din solar merge foarte bine pentru tripşi. Mi s-a părut că şi la afide funcţionează foarte bine. La căpşuni folosesc biostimulatorul MC Cream, cu hormoni naturali şi Viva, împreună cu îngrăşăminte hidrosolubile, care are rolul de a accelera absorbţia nutrienţilor, şi efectul se vede imediat, poţi să-ţi dai seama uşor dacă produsul funcţionează sau nu.”

Foto-3-DORU-PETRICICA_b

Doru Petricică, din Vădăstriţa, cultivă 6.500 mp cu tomate, ardei kapia şi ardei gras: „Cei de la Malagrow sunt serioşi, din toate punctele de vedere. Au şi produse bune, şi au şi consultanţă. Eu folosesc aproape toată gama de produse: Master, în diferite combinaţii de azot, fosfor, potasiu, în funcţie de fază, pentru dezvoltarea tulpinii şi a fructelor, biostimulatorii MC Cream şi Benefit, şi NanoTac, un fel de insecticid şi adjuvant, dacă folosim acest produs, nu mai folosim adjuvant. Mai utilizăm şi Radifarm la plantat, pentru înrădăcinare”.

Turba pentru producerea răsadurilor M-PEAT MPS 1

Un produs nou în portofoliul Malagrow este turba pentru producerea răsadurilor M-Peat MPS 1, cu granulaţie de 0-6 mm, cu adaos de îngrăşământ Starter 14-16-18+Te (1,5 kg/metru cub), suficient pentru nevoile plantelor, agent de umectare şi pH 5,6. Important: produsul trebuie folosit fără adaos de îngrăşăminte. Fermierii care au adăugat surplus de îngrăşământ au cauzat arsuri plantelor.

Vizualizat: 1460 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Malagrow premiază ideile simple și geniale

Malagrow premiază ideile simple și geniale

„Made in Romania”, un proiect derulat în premieră de Malagrow, răsplătește creativitatea și ingeniozitatea horticultorilor mici și mijlocii. Practicile lor inovative pot îmbunătăți cu adevărat eficiența producției horticole.

Malagrow: de la răsad la recoltă

Malagrow: de la răsad la recoltă

GABRIEL DĂNCIULESCU este noul director comercial al Malagrow România. Am aflat de la acesta cum colaborează cu fermierii şi ce pot câştiga cei care se înscriu în concursul „Made in Romania”.

„Made in Romania”: Malagrow premiază ideile creative

„Made in Romania”: Malagrow premiază ideile creative

Malagrow lansează, în premieră şi în exclusivitate pentru producătorii din sectorul horticol din România, un concurs cu premii în valoare de mii de euro. Iată cum puteţi participa!

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii