Adama
Agreena
AGRICOVER

FIŢI PREGĂTIŢI PENTRU VREMEA SCHIMBĂTOARE: ALEGEŢI PUTEREA AMALGEROL ŞI AMALGEROL ESSENCE

Publicat: 24 mai 2023 - 09:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Luna mai vine cu precipitaţii frecvente care sunt de importanţă mare pentru dezvoltarea culturilor. Cu toate acestea, ploile abundente din timpul umplerii boabelor pot fi dăunătoare pentru plante dacă nu se iau măsuri preventive.

În urma ploilor tot mai frecvente din ultimele zile, se preconizează încălzirea vremii. Din nefericire, creşterea temperaturilor odată cu schimbarea condiţiilor meteo poate provoca apariţia diverselor boli, cum ar fi Puccinia striiformis, Puccinia recondita, Erysiphe graminis etc. Aceste boli pot interfera cu dezvoltarea culturilor, iar reducerea preconizată a randamentului în asemenea cazuri este de aproximativ 30%.

Pentru a face faţă în mod eficient acestor provocări, este esenţial ca fermierii să monitorizeze dezvoltarea grâului.  Cea mai adecvată soluţie în asemenea perioade de vreme schimbătoare caldă şi umedă, este tratarea plantelor cu Amalgerol Essence  în doză de 2 l/ha sau Amalgerol în doză de 3 l/ha şi fungicid.  Cu această abordare, fermierii pot obţine un succes remarcabil şi pot proteja culturile de efectele dăunătoare ale bolilor. 

1_Wheat_Amalgerol_Amalgerol Essence_2023_b

>>> De ce AMALGEROL ŞI AMALGEROL ESSENCE funcţionează atât de bine?

În cazul în care trataţi plantele, în luna mai, cu Amalgerol sau Amalgerol Essence se observă o îmbunătăţire semnificativă a habitusului culturii datorită compoziţiei unice a produselor, ceea ce duce la:

  • Îmbunătăţirea structurii, reţinerea umidităţii şi activarea vieţii solului;
  • promovarea creşterii rădăcinilor, permiţând un acces mai bun la nutrienţii din sol;
  • plantele capătă o culoare verde intensă, iar ciclul lor de viaţă este prelungit;

 2_Wheat_Amalgerol_Amalgerol Essence_2023_How it works_b

>>> De ce este acest lucru util?

Plantele primesc suficientă nutriţie pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce duce la randamente mai mari în momentul recoltei. Biostimulanţii Amalgerol şi Amalgerol Essence oferă posibilitate de dezvoltare integrală a culturilor, chiar şi în condiţii meteo neprielnice şi dificile.

Fermierii români nu trebuie să permită ca factorii externi să împiedice dezvoltarea cu succes a culturilor lor.

PROFITAŢI DE PUTEREA AMALGEROL ŞI AMALGEROL ESSENCE ȘI DEBLOCAŢI POTENŢIALUL REAL AL RECOLTEI DVS.!

3_Wheat_Amalgerol_Amalgerol Essence_2023_b

>>> Luaţi legătura cu distribuitorii noştri pentru a afla mai multe despre avantajele remarcabile ale Amalgerol şi Amalgerol Essence:

4_Amalgerol_Amalgerol Essence_2023_Distributors RO_b

 

 

Vizualizat: 1964 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

În exploatația Agro Roban Roxet Farm SRL din localitatea Fălcoiu, județul Olt, recolta se măsoară nu doar în kilograme, ci și în kilowați. Aici, activitatea agricolă, reprezentată de 800 de hectare cultivate preponderent cu cereale, și un parc de utilaje performante achiziționate de la Sigma România, se îmbină cu producția de combustibili alternativi (brichete și peleți), realizată în două unități de prelucrare a paielor. O afacere agricolă integrată, născută din ambiția a doi tineri, naș și fin, în cadrul căreia își desfășoară activitatea nu mai puțin de 16 angajați.

CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere Prețul, brandurile și garanția l-au convins pe Mihai Cherecheș să aleagă IPSO Utilaje de Ocazie

Bancul zilei

La spovedanie...

La spovedanie...
Un credincios merge la preot să se spovedească: Detalii