Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

FERMIER ROMÂN: NOI SUNTEM DEZAVANTAJAȚII EUROPEI! PRIMIM SUBVENȚII APIA LA NIVELUL ANULUI 2013!

Publicat: 21 aprilie 2019 - 21:15
2 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

IMPORTĂM PÂINE ÎNGHEȚATĂ ȘI EXPORTĂM GRÂU! Folosim orice mijloc ca să-i denigrăm, să-i distrugem pe fermieri. Trebuie să ne regăsim cadența sau să dispărem, pentru că asta se dorește. Importăm pâine înghețată și exportăm grâu. Suntem la coada Europei. Pentru ca să fie dezavantajat producătorul nostru, noi primim subvenții la nivelul anului 2013, a spus fermierul Mitru Crișan din Ialomița, la întâlnirea cu candidatul PSD pentru europarlamentare, Carmen Avram.

Jurnalista Carmen Avram, actualmente candidat la alegerile europarlamentare pe lista Partidului Social Democrat, s-a întâlnit la sfârșitul acestei săptămâni cu fermierii din Ialomița. Unul dintre fermierii mari din județ, care deține fermă de vaci, 1.000 ha de teren, dar și o fabrică de lapte, i-a spus lui Carmen Avram că fermierii din România au subvenții mai mici decât alții, la nivelul anului 2013, nu sunt băgați în seamă când se iau decizii, sunt la coada Europei.

Eu am o fabrică de lapte, 1.000 de hectare de pământ și o fermă de vaci. Fac 20-22 de tone de lapte pe zi. Cu fabrica de lapte facem distribuție națională și pe brandul propriu, local. Sunt foarte multe probleme. Ceea ce ne deranjează la general, și dumneavoastră știți foarte bine pentru că știu toți care sunt familiarizați cu evenimentele din Europa, este că suntem considerați la coada Europei.

Subvențiile la noi sunt mai mici decât la alții, modul cum își permit să ne trateze, așa de parcă am fi de nebăgat în seamă. (...) Folosim orice mijloc ca să-i denigrăm, să-i distrugem (pe fermieri n.r.). Trebuie să ne regăsim cadența sau să dispărem, pentru că asta se dorește. Sigur că e mai frumos să fii comerciant și să te duci să le vinzi celor care mai au un bănuț în buzunar și românașul să fie doar muncitor la multinaționale.

Suntem pe ultimul loc în Europa! Pentru ca să fie dezavantajat producătorul nostru, noi primim subvenție la nivelul anului 2013. Poate, măcar, să ne lase să trăim în țara noastră. Să nu ne distrugă în țara noastră. Niciodată România, de când mă știu eu și am destui ani, nu a cumpărat mâncare. În momentul ăsta, am ajuns să ne cumpărăm și mâncarea. Am ajuns de râsul Europei să cumpărăm pâine înghețată. Aproape jumătate din pâine este înghețată și noi exportăm grâu. Am făcut porumb mai mult decât Franța. Cel mai mare producător de porumb din Europa mânăncă pâine înghețată. Ce s-o fi întâmplat cu mintea noastră?! A spus revoltat fermierul Mitru Crișan, director general SC Teletext.

Vizualizat: 3406 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   
2.
dan L
|
04. 22, 2019. Monday 18:02
bla, bla, bla acest fermier face politica si promoveaza nationalismu puturos si a mai ales si pe aia de la latrina 3 ' profesionista mare '
1.
Mureșan Gheorghe
|
04. 22, 2019. Monday 12:28
Are perfecta dreptate!!! N-ar trebui să ne lasăm călcați în picioare. TREZIȚI-VĂ EUROPARLAMENTRI SI RPREZENTATI INTERESELE ROMÂNIEI
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   

Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Adevăr crunt...

Adevăr crunt...
Undeva în casă există un loc ascuns, unde cheile, telecomanda şi ciorapii pleacă să-şi dea ultima suflare! Detalii