Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

DOCUMENTE OBLIGATORII pentru TOȚI FERMIERII CARE CER SUBVENȚII APIA 2019!

Publicat: 17 februarie 2019 - 11:20
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CEREREA UNICĂ APIA 2019! Fermierii români care solicită subvenții agricole în anul de cerere 2019 trebuie să știe că vor fi declarați eligibili la plată doar dacă depun la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) un set obligatoriu de acte.

Potrivit informațiilor furnizate de APIA pentru AGROINFO, acest set de acte cuprinde:

- copie de pe cartea de identitate/buletinul de identitate/pașaport/certificatul de înregistrare la registrul comerțului/certificatul de înregistrare fiscală, după caz;
- în cazul reprezentantului împuternicit: copie de pe datele de identificare, respectiv carte de identitate/buletin de identitate/pașaport și procură notarială (în cazul persoanelor fizice) sau delegație de împuternicire (în cazul persoanelor juridice);
- dovada deținerii unui cont bancar activ pe teritoriul României;
- documentele care fac dovada că terenul eligibil declarat este la dispoziția fermierului;
- documentele care fac dovada utilizării pajiștilor permanente;
- documentele care fac dovada utilizării terenurilor agricole aparținând Agenției Domeniilor Statului.

La depunerea cererii unice de plată sau a modificărilor aduse acesteia, trebuie să prezentați documentele necesare care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conțin zone de interes ecologic, precum și a animalelor.

IMPORTANT! În conformitate cu prevederile art.5 alin.8 din Ordinul MADR 619/2015, cu modificările și completările ulterioare: "Suprafețele declarate în cererile unice de plată pentru care nu se depun documentele care fac dovada utilizării terenului până la data-limită de depunere a cererilor unice de plată sunt neeligbile."

Sesiunea de depunere/primire a cererii unice de plată 2019 începe la data de 1 martie 2019 și se închele la data de 15 mai 2019, inclusiv.

Vizualizat: 6953 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fertilizarea cu rata variabila

Fertilizarea cu rata variabila

Distributia îngrasamintelor cu rata variabila deschide o noua era în practicile de cultivare a solului si managementul resurselor naturale. Dezvoltarea si implementarea acestui nou concept are drept scop promovarea unei agriculturi durabile, îmbunatatirea calitatii produselor agricole si a mediului.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Ce face un nou angajat...

Ce face un nou angajat...
Un tânăr absolvent al secţiei de Management era foarte încântat de postul pe care se angajase într-o importantă companie multinaţională. Detalii