Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

DOCUMENTE OBLIGATORII pentru TOȚI FERMIERII CARE CER SUBVENȚII APIA 2019!

Publicat: 17 februarie 2019 - 11:20
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CEREREA UNICĂ APIA 2019! Fermierii români care solicită subvenții agricole în anul de cerere 2019 trebuie să știe că vor fi declarați eligibili la plată doar dacă depun la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) un set obligatoriu de acte.

Potrivit informațiilor furnizate de APIA pentru AGROINFO, acest set de acte cuprinde:

- copie de pe cartea de identitate/buletinul de identitate/pașaport/certificatul de înregistrare la registrul comerțului/certificatul de înregistrare fiscală, după caz;
- în cazul reprezentantului împuternicit: copie de pe datele de identificare, respectiv carte de identitate/buletin de identitate/pașaport și procură notarială (în cazul persoanelor fizice) sau delegație de împuternicire (în cazul persoanelor juridice);
- dovada deținerii unui cont bancar activ pe teritoriul României;
- documentele care fac dovada că terenul eligibil declarat este la dispoziția fermierului;
- documentele care fac dovada utilizării pajiștilor permanente;
- documentele care fac dovada utilizării terenurilor agricole aparținând Agenției Domeniilor Statului.

La depunerea cererii unice de plată sau a modificărilor aduse acesteia, trebuie să prezentați documentele necesare care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conțin zone de interes ecologic, precum și a animalelor.

IMPORTANT! În conformitate cu prevederile art.5 alin.8 din Ordinul MADR 619/2015, cu modificările și completările ulterioare: "Suprafețele declarate în cererile unice de plată pentru care nu se depun documentele care fac dovada utilizării terenului până la data-limită de depunere a cererilor unice de plată sunt neeligbile."

Sesiunea de depunere/primire a cererii unice de plată 2019 începe la data de 1 martie 2019 și se închele la data de 15 mai 2019, inclusiv.

Vizualizat: 7449 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii