Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

DIRECTORUL GENERAL APIA LE DĂ O VESTE FERMIERILOR CARE NU ȘI-AU PRIMIT SUBVENȚIILE!

Publicat: 19 iunie 2017 - 09:13
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

TERMEN LIMITĂ 30 IUNIE! Șeful Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, anunță că toți fermierii care nu și-au primit subvențiile aferente campaniei 2016 vor intra pe fluxul de plată. Toți fermierii vor fi plătiți până la 30 iunie, termen limită de efectuare a plăților directe din agricultură, stabilit de Comisia Europeană, susține șeful APIA.

Fermierii care au plăți necuvenite, în sensul fie că în campaniile anterioare trebuie făcut un recalcul, dar acești toți fermieri au fost puși deja pe fluxul de plată astfel încât în cel mai scurt timp vor fi autorizați la plată. Motiv pentru care doresc ca toți fermierii, conform și regulamentului european, până-n data de 30 iunie să fie toți plătiți. De ce? Până la data de 30 iunie toate rambursările care se fac de la Comisia Europeană se fac prin rambursare de 100%, a declarat șeful APIA, în această dimineață, la AGRO TV.

În aceste zile, angajații APIA vor participa la mai multe instruiri pentru efectuarea controlului în teren. Aceste controale vor începe în perioada imediat următoare.

Cât privește eșantioanele de fermieri care vor fi la control, șeful APIA a spus că nu stă nimeni să aleagă cu mâna dintr-un milion de fermieri. Sunt anumite criterii, este un serviciu specializat și e o chestie destul de complicată și mie mi s-a explicat destul de mult și nici nu aș putea spune că știu foarte bine în ceea ce privește eșantionarea, cu tot felul de formule matematice. Nu e chiar așa simplu pe cât pare, drept pentru care durează 7-8 zile până se finalizează eșantionul de control pentru verificările care vor începe în perioada imediat următoare.

Vizualizat: 6996 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Katharina Seuser, preşedintele Reţelei Europene a Jurnaliştilor din Agricultură (ENAJ), s-a arătat copleşită de căldura cu care a fost primită şi de interacţiunea cu oamenii pe parcursul celor cinci zile ale turului organizat de Asociaţia Presei Agricole din România la sfârşitul lunii iunie, când am realizat şi acest scurt interviu.

GENETICA WWS, CAMPIOANA UNGARIEI CEA MAI MARE EXPOZIŢIE ZOOTEHNICĂ DIN UNGARIA CUM FACI 80 DE TONE DE VARZĂ PE HECTAR

Bancul zilei

Cum se urcă pe cal

Cum se urcă pe cal
Sir se urcă pe cal invers, cu spatele în faţă... Detalii