ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Descoperă pachetele FMC pentru cereale păioase

Publicat: 15 februarie 2022 - 18:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FMC România pune la dispoziţia fermierilor români două noi pachete pentru culturile de cereale păioase, ce includ tehnologia completă (erbicid, fungicid şi insecticid) necesară unui program de combatere performant, cu produse moderne şi la un preţ avantajos.

fmc 1_b

Prin achiziţia pachetului GOLD COMPLET (pentru 60 de ha), veţi beneficia de o reducere de 4% comparativ cu preţul de listă al produselor individuale, în timp ce pachetul SILVER COMPLET (pentru 50 de ha) vă aduce un avantaj comercial de 5%.


fmc 2_b

Erbicidul OMNERA® (fluroxipir 135 g/l + tifensulfuron metil 30 g/l + metsulfuron metil 5 g/l) este cel mai inovator erbicid pentru combaterea buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase şi are o formulare lichidă modernă, dispersie în ulei (OD) şi microcapsule în suspensie, bazată pe tehnologia LQM®.

Această tehnologie are avantaje deosebite pentru plante, cum ar fi: optimizarea aplicării erbicidelor şi creşterea suprafeţei de contact dintre erbicid şi buruieni pentru o absorbţie superioară, dar şi reducerea driftului şi impactului asupra mediului înconjurător.

 fmc 3_b

Erbicidul OMNERA® are doză flexibilă (între 0,5 – 1 l/ha), fereastră largă de aplicare (de la începutul înfrăţitului şi până la frunza stindard) şi spectru larg de combatere (inclusiv buruieni mai dificil de combătut precum turiţa, volbura sau veronica).

granstar_b

Erbicidul GRANSTAR® SUPER (tifensulfuron metil 250 g/kg + tribenuron metil 250 g/kg) este un erbicid consacrat, foarte cunoscut şi apreciat de fermieri. Se aplică în post-emergenţă la culturile de cereale păioase, de la înfrăţit până la apariţia completă a frunzei stindard şi combate peste 70 de specii de buruieni cu frunză lată.

Nou în portofoliul FMC este produsul ZANTARA® 216 EC, fungicid ce conţine 2 substanţe active sistemice cu mod de acţiune diferit (SDHI şi triazol). Fungicidul ZANTARA® 216 EC are acţiune preventivă şi curativă şi asigură un grad ridicat de protecţie a culturilor de cereale păioase împotriva bolilor foliare şi ale spicului. Datorită sinergiei celor două substanţe active, fungicidul ZANTARA® 216 EC controlează eficient boli dificil de combătut, precum: septorioze, rugini, făinare, arsuri, pătarea reticulară, sfâşierea frunzelor şi fuzarioza la spic.

vantex_b

Insecticidul VANTEX® 60 CS beneficiază de asemenea de o formulare modernă (CS), microcapsule în suspensie, care aderă puternic la suprafața plantei, conferind o rezistență mai bună la spălare și persistență la temperaturi ridicate. VANTEX® 60 CS actionează prin contact și ingestie și controlează cu succes un spectru larg de dăunători din culturile de cereale păioase, precum afide, trips, gândacul bălos, ploșnița și alți dăunători.

*Zantara® este marcă înregistrată Bayer.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre şi despre datele de contact ale echipei de vânzăriFMCAgro România, accesaţi site-ul nostru, aici.

Vizualizat: 268 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

APROBAT ASTĂZI de Guvern: Bani pentru APIA!

APROBAT ASTĂZI de Guvern: Bani pentru APIA!

18 mai 2022 - 20:22

Guvernul a aprobat astăzi proiectul de investiții „Servicii de dezvoltare și extindere a sistemului informatic al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură de gestionare a cererilor de plată”, anunță un comunicat al Ministerului Agriculturii transmis Agroinfo. 

Șeful APIA ASTĂZI, discuții cu fermierii, crescătorii de animale!

Șeful APIA ASTĂZI, discuții cu fermierii, crescătorii de animale!

18 mai 2022 - 20:00

Astăzi, 18 mai 2022, seria conferințelor de informare a fermierilor, demarată de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR - Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale către APIA din Programul National de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, a ajuns la Piatra Neamț.

Prețul grâului a urcat la 435 euro/tonă! Ce spun fermierii români!

Prețul grâului a urcat la 435 euro/tonă! Ce spun fermierii români!

18 mai 2022 - 13:13

România cultivă cereale pe milioane de hectare. Cele mai recente date indică o posibilă creștere a producției dacă vremea va ține cu fermierii. De altfel, situația în care se află cerealele din Rusia și Ucraina face loc noilor competitori care ar putea veni de la noi din țară. Prețul grâului a urcat la 435 euro/tonă, cel mai mare înregistrat vreodată. 

Ajutorul APIA 5.000 euro/fermă! Beneficiari, condiții, acte, termen plată!

Ajutorul APIA 5.000 euro/fermă! Beneficiari, condiții, acte, termen plată!

18 mai 2022 - 08:00

Ministerul Agriculturii a publicat, în dezbatere, pe site-ul oficial, procedura de implementare aferentă măsurii "Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile și de la bugetul de stat pentru activități specifice din domeniul industriei agroalimentare". Condiții, acte, termen pentru micrograntul APIA, ajutorul de 5.000 euro/fermă.

Oierii Ghiță Ciobanul, Ionică Sterp, ASTĂZI la Guvern! Subvenții și pășuni pentru crescătorii de oi!

Oierii Ghiță Ciobanul, Ionică Sterp, ASTĂZI la Guvern! Subvenții și pășuni pentru crescătorii de oi!

17 mai 2022 - 20:39

Premierul Nicolae Ciucă i-a primit marţi, la Palatul Victoria, pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, transmite Guvernul. 

Comunicat APIA de ASTĂZI!

Comunicat APIA de ASTĂZI!

17 mai 2022 - 16:46

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor unice de plată.

De la anul, adio subvenții pe hârtii!

De la anul, adio subvenții pe hârtii!

17 mai 2022 - 08:18

Din 2023, odată cu noua politică agricolă comună, obținerea ajutoarelor europene, a subvențiilor, nu va mai fi o competiție de hârtii pentru fermierii, crescătorii români de animale. Va conta performanța și nu respectarea unor criterii stabilite anapoda de niște funcționari, a spus ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu. 

Ce trebuie să facă un fermier român ca să obțină un ajutor de 15 milioane de euro!

Ce trebuie să facă un fermier român ca să obțină un ajutor de 15 milioane de euro!

17 mai 2022 - 07:40

Ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunțat luni, la TVR1, că a fost majorată suma acordată fermierilor români care se orientează spre procesarea produselor agricole primare. De anul viitor, din 2023, aceștia vor putea obține 15 milioane de euro din bani europeni. Care este condiția esențială pentru o astfel de sumă? 

APIA OFICIAL ASTĂZI: Start plată! Sume pe hectar sprijin cuplat vegetal!

APIA OFICIAL ASTĂZI: Start plată! Sume pe hectar sprijin cuplat vegetal!

16 mai 2022 - 10:59

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că astăzi, 16 mai 2022, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal Campania 2021.

AFIR: Bani transferați în luna mai în conturile fermierilor, peste 60 milioane euro!

AFIR: Bani transferați în luna mai în conturile fermierilor, peste 60 milioane euro!

16 mai 2022 - 07:05

Beneficiarii Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR) au primit, în perioada 14 aprilie – 10 mai 2022, fonduri europene nerambursabile în valoare totală de 60,71 milioane euro. Prin aceste plăți, AFIR decontează cheltuielile realizate în cadrul proiectelor de investiții în agricultură și dezvoltare rurală, precum și angajamente pentru măsurile de mediu și climă, anunță AFIR, într-un comunicat transmis Agroinfo. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Prototipul ideal al Bălțatei românești în viziunea Cooperativei Agricole Someş-Arieş la Agraria 2022! Un interviu cu Călin Fărgaciu, membru fondator al asociaţiei transilvănene

Tractoare de colecție în combinație cu utilaje din gama actuală KRONE! Imagini rare Robotul autonom Horsch Primul robot de furajare LELY VECTOR din România în ferma Peica!

Bancul zilei

Gospodina

Gospodina
E rău atunci când soţia nu ştie să gătească... Detalii