Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Descoperă pachetele FMC pentru cereale păioase

Publicat: 15 februarie 2022 - 18:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FMC România pune la dispoziţia fermierilor români două noi pachete pentru culturile de cereale păioase, ce includ tehnologia completă (erbicid, fungicid şi insecticid) necesară unui program de combatere performant, cu produse moderne şi la un preţ avantajos.

fmc 1_b

Prin achiziţia pachetului GOLD COMPLET (pentru 60 de ha), veţi beneficia de o reducere de 4% comparativ cu preţul de listă al produselor individuale, în timp ce pachetul SILVER COMPLET (pentru 50 de ha) vă aduce un avantaj comercial de 5%.


fmc 2_b

Erbicidul OMNERA® (fluroxipir 135 g/l + tifensulfuron metil 30 g/l + metsulfuron metil 5 g/l) este cel mai inovator erbicid pentru combaterea buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase şi are o formulare lichidă modernă, dispersie în ulei (OD) şi microcapsule în suspensie, bazată pe tehnologia LQM®.

Această tehnologie are avantaje deosebite pentru plante, cum ar fi: optimizarea aplicării erbicidelor şi creşterea suprafeţei de contact dintre erbicid şi buruieni pentru o absorbţie superioară, dar şi reducerea driftului şi impactului asupra mediului înconjurător.

 fmc 3_b

Erbicidul OMNERA® are doză flexibilă (între 0,5 – 1 l/ha), fereastră largă de aplicare (de la începutul înfrăţitului şi până la frunza stindard) şi spectru larg de combatere (inclusiv buruieni mai dificil de combătut precum turiţa, volbura sau veronica).

granstar_b

Erbicidul GRANSTAR® SUPER (tifensulfuron metil 250 g/kg + tribenuron metil 250 g/kg) este un erbicid consacrat, foarte cunoscut şi apreciat de fermieri. Se aplică în post-emergenţă la culturile de cereale păioase, de la înfrăţit până la apariţia completă a frunzei stindard şi combate peste 70 de specii de buruieni cu frunză lată.

Nou în portofoliul FMC este produsul ZANTARA® 216 EC, fungicid ce conţine 2 substanţe active sistemice cu mod de acţiune diferit (SDHI şi triazol). Fungicidul ZANTARA® 216 EC are acţiune preventivă şi curativă şi asigură un grad ridicat de protecţie a culturilor de cereale păioase împotriva bolilor foliare şi ale spicului. Datorită sinergiei celor două substanţe active, fungicidul ZANTARA® 216 EC controlează eficient boli dificil de combătut, precum: septorioze, rugini, făinare, arsuri, pătarea reticulară, sfâşierea frunzelor şi fuzarioza la spic.

vantex_b

Insecticidul VANTEX® 60 CS beneficiază de asemenea de o formulare modernă (CS), microcapsule în suspensie, care aderă puternic la suprafața plantei, conferind o rezistență mai bună la spălare și persistență la temperaturi ridicate. VANTEX® 60 CS actionează prin contact și ingestie și controlează cu succes un spectru larg de dăunători din culturile de cereale păioase, precum afide, trips, gândacul bălos, ploșnița și alți dăunători.

*Zantara® este marcă înregistrată Bayer.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre şi despre datele de contact ale echipei de vânzăriFMCAgro România, accesaţi site-ul nostru, aici.

Vizualizat: 596 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Video! Ministrul Barbu: Protejăm gospodăria țărănească!

Video! Ministrul Barbu: Protejăm gospodăria țărănească!

03 decembrie 2023 - 19:18

Ministrul agriculturii a declarat la târgul Poftim, din România, ținut la acest sfârșit de săptămână, că este pentru păstrarea tradițiilor românești și protejarea gospodăriei țărănești. 

Sumele APIA hectar și cap animal pentru tranșa a doua de plată APIA!

Sumele APIA hectar și cap animal pentru tranșa a doua de plată APIA!

03 decembrie 2023 - 07:36

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) demarează de luni, 4 decembrie 2023, tranșa a doua de plată a subvențiilor APIA aferente acestui an, plata finală al cărui termen limită este 30 iunie 2024. Plățile directe care sunt pe lista APIA și suma pe hectar și cap animal pentru această tranșă de plată.

Mesaj ASTĂZI ministrul agriculturii pentru fermieri!

Mesaj ASTĂZI ministrul agriculturii pentru fermieri!

01 decembrie 2023 - 15:42

Ministrul agriculturii, Florin Barbu, a transmis astăzi un mesaj fermierilor, crescătorilor de animale.

Fermierii: La subvenții APIA ne-ați furat de ne-ați rupt, iar banii de la AFIR nu ajung la cei mici!

Fermierii: La subvenții APIA ne-ați furat de ne-ați rupt, iar banii de la AFIR nu ajung la cei mici!

30 noiembrie 2023 - 14:21

Un val mare de nemulțumiri se ridică din rândul fermierilor și crescătorilor de animale în ultima perioadă. Pulsul accelerat, dezamăgirile crunte legate de ajutoarele care li se cuvin răzbat din reacțiile lor la comunicatele făcute de către cele două agenții de plăți din agricultura României, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

APIA, o nouă tranșă de subvenții în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

APIA, o nouă tranșă de subvenții în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

30 noiembrie 2023 - 12:11

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) este pregătită să demareze de luni, 4 decembrie 2023, plățile finale aferente anului de cerere 2023. În fiecare an, tranșa a doua de plată a început în prima zi lucrătoare ulterioară datei de 1 decembrie. 

Lansare nouă sesiune bani europeni!

Lansare nouă sesiune bani europeni!

30 noiembrie 2023 - 10:54

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale lansează sesiunea de depunere a Strategiilor de Dezvoltare Locală din cadrul intervenției DR-36 - LEADER - Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității, cuprinsă în Planul Strategic PAC 2023-2027.

Ajutor minimis APROBAT!

Ajutor minimis APROBAT!

30 noiembrie 2023 - 10:39

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Florin-Ionuț Barbu, a aprobat pe 29 noiembrie 2023, ordinul ce modifică și completează anexa la Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 107/2017 privind aprobarea schemei de ajutor de minimis „Sprijin pentru implementarea acţiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală”.

Ministrul Barbu acuzat că face ghidurile ca să ia banii șmecherii!

Ministrul Barbu acuzat că face ghidurile ca să ia banii șmecherii!

30 noiembrie 2023 - 10:16

Ministrul agriculturii Florin Barbu este acuzat că ar face ghidurile pentru ajutoarele de stat astfel încât banii să fie obținuți de băieții deștepți. Acuzațiile sunt lansate în spațiul public de fostul ministru al agriculturii Adrian Oros.

Nu mai are cine mulge o oaie!

Nu mai are cine mulge o oaie!

29 noiembrie 2023 - 18:44

Fermierii, crescătorii de animale încep să apeleze din ce în ce mai mult la tehnologie de ultimă generație, pentru că nu mai găsesc lucrători care să fie dispuși să muncească în ferme. 

Fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

Fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

29 noiembrie 2023 - 18:36

Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de fermieri la începutul campaniei de semănat. Cu toate acestea, compania Corteva Agriscience, prin hibrizii Pioneer®, a contribuit la ridicarea productivității pe hectar și a lansat campania Fermieri campioni la floarea-soarelui.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Pentru a avea succes tranziţia la agricultura biologică trebuie pregătită din timp, atât în ceea ce înseamnă combaterea principalelor buruieni şi a dăunătorilor problemă, rotaţia culturilor, dar şi pregătirea solului. Sfaturi utile pentru fermierii care doresc să "intre" în cultura biologică găsiţi în cartea lui Paolo Barchetta.

„Agricultura Biologică” vol. 1 și 2 pot fi achiziționate de aici https://www.mondobio.eu/carte/

Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii