Adama
Agreena
AGRICOVER

De ce să depozitezi grâul în silobag-urile Grain Bags

Publicat: 27 iunie 2023 - 12:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pentru experiența în domeniu, Grain Bags a încărcat peste 1 milion de tone de cereale în silobag-uri. Pentru know-how-ul adus din „țara mamă a silobag-ului”, Argentina. Pentru produse premium: saci care au folie cu șapte straturi, adică rezistență maximă. 

Pentru că sunt singurii care au echipă tehnică specializată. Și singurii care oferă educație fermierilor în această direcție promovând beneficiile, dar și regulile sistemului.

De ce sa depozitezi graul in silobag-urile Grain Bags 5_b

Calitatea înaltă a sacilor și utilajelor Grain Bags este oferită în primul rând, de producătorii care le livrează marfa. Este vorba despre producători din Argentina, țară care este cunoscută ca „patria silobag-ului”, locul unde s-a născut silobag-ul. Astfel că, echipa Grain Bags a adus în România tot know-how-ul argentienilor, care deja au o experiență de peste 30 de ani în acest tip de depozitare și stochează aproximativ 40% din recoltă în sacii uriași.

 

Rezistența crescută a sacilor Grain Bags


Apoi, calitatea premium a sacilor Grain Bags este dată și de tehnologia nouă a foliei, care conține șapte straturi și nu doar trei, cum este în mod tradițional. Acest lucru înseamnă o rezistență mult mai mare la rupere și înțepături. „Cele șapte straturi ale sacilor oferă o rezistență crescută la dilatare în momentul încărcării cerealelor (în special când temperaturile de afară sunt ridicate), ceea ce înseamnă risc minim de spargere. Iar, acest lucru aduce o diferență majoră între sacii Grain Bags și altii care se vând pe piață”, explică Marius Cernățanu, inginer mecanic la Grain Bags. 

Și nu în ultimul rând, ne referim la fiabilitatea utilajelor produse în Argentina care respectă și norme ecologice. Aici, un bun exemplu este utilajul de încărcare a cerealelor în silobag, Zero Energy de la Martinez & Staneck, care nu are niciun consum de energie, nu folosește tractorul, iar încărcarea se realizează doar prin forța de gravitației.

De asemenea, tot de la Martinez & Staneck care este primul producător ce a brevetat în lume sistemul morilor de crimping, Grain Bags comercializează mori pentru încărcarea crimpingului în silobag.

utilaj de incarcat cerealea in silobag-_b

Utilaj de încărcat cereale în silobag

 

Echipă tehnică specializată în silobag


În cei 8 ani de când activează pe piața agro, Grain Bags și-a format o echipă tehnică valoroasă care cunoaște nu doar la nivel teoretic sistemul silobag, ci și practic, prin încărcarea a peste 1 milion de tone de cereale în saci. De asemenea, specialiștii de la departamentul tehnic sunt solicitați și telefonic pentru a oferi suport fermierilor care întâmpină probleme în momentul depozitării sau extragerii din saci.

„Ne diferențiem detașat în piață prin calitatea înaltă a produselor, serviciilor și a echipei care lucrează în spate. Avem numai silobag-uri certificate, cu garanție, oferim și retur. Livrările de saci sunt rapide, în maxim 72 de ore de când se face plata, ajung la fermier. Avem stocuri de saci gata să fie livrați, ceea ce contează foarte mult să poți ajuta fermierul imediat după recoltare. Suntem singurii care avem echipă tehnică instruită și specializată în acest sistem, dar și serviciu de call center. De asemenea, ne bucurăm de o expunere largă în mass-media de specialitate și prezență activă pe canalele de social media și la evenimentele din domeniu, totul pentru a fi cât mai aproape de fermieri. Pentru că Grain Bags este partenerul preferat al fermierului”, spune Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags.

Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags-_b

Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags

 

Despre Grain Bags

 

Este o afacere de familie, o companie 100% românească, înființată în anul 2015 și care furnizează soluția de depozitare în silobag (sac industrial, fabricat din polietilen elastic, care asigură conservarea în condiții optime a recoltei). De asemenea, este singura din țară care are specialiști în acest sistem, care știu să ofere consultanță fermierilor. Grain Bags comercializează atât silobag-uri, cât utilaje de încărcare/descărcare în/din silobag, dar prestează și servicii cu personal calificat. Utilajele se pot cumpăra și în rate, dar pot fi și închiriate.

Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Argentina și reprezintă o metodă economică și sigură de depozitare a cerealelor și oleaginoaselor, oferind o alternativă pentru o mai bună valorificare a producției. Sacii tip siloz sunt destinați și pentru depozitarea de furaje, iar Grain Bags pune la dispoziția crescătorilor de animale și utilaje speciale cu care se încarcă furajele.                                   

Vrei să depozitezi cereale sau furaje în silobag? Sună specialiștii Grain Bags la: 0739 682 107  sau scrie-ne pe: info@grainbags.ro

De ce sa depozitezi graul in silobag-urile Grain Bags 3_b

Vizualizat: 1147 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Maschio Gaspardo - la 20 de ani, acasă - în România!

Maschio Gaspardo - la 20 de ani, acasă - în România!

Au început cu scarificatoare şi grape cu discuri - câteva sute de utilaje pe an şi au ajuns acum să producă o gamă largă de utilaje pentru prelucrarea solului, inclusiv pluguri şi prese de balotat, peste 5000 de utilaje pe an şi o cifră de afaceri de aproape 100 de milioane de euro. Pentru anul acesta, Maschio Gaspardo România are noi planuri de extindere a unităţii de producţie de la Chişineu-Criş şi promovarea printr-un utilajele sale în cadrul unui demo-tour în fermele din România.

Un interviu cu Paolo Rocchi, director general Maschio Gaspardo România

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Fidelitate

Fidelitate
Există unele femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Detalii