FMC-pus direct
KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Cultura din acest an vă dă bătăi de cap? TerraCalco® vă scoate din încurcătură!

Publicat: 18 februarie 2018 - 11:25
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Ştim cu toţii că a încerca să ai succes fără să munceşti este ca şi când ai încerca să recoltezi fără să plantezi nimic. Iar pentru a avea recolta dorită trebuie facem la timp toate lucrările solului, luna martie fiind propice pentru începerea lor. 

Dar ce se întâmplă atunci când avem probleme în a executa corect lucrările, din cauza stării solului?
• Ai solul greu, tasat, ce nu se pregăteşte corespunzător, fiind nevoie de mai multe treceri
 Ai băltiri
Ai un pH acid: între 3 şi 6.5
Foloseşti/ai folosit fertilizanţi din categoria azotaţilor, sulfaţilor etc.
Ai viermi sârmă, ai buruieni ca: muşeţelul, coada calului, barba ursului, volbura, păpădia etc.
Ai blocaje ale elementelor nutritive în sol

CARMEUSE are soluţia: TerraCalco®!
Cunoaştem bine provocările cu care te confrunţi şi ştim că vrei un PRODUS DE CALITATE la un preţ de bun simţ, care să rezolve problemele amintite anterior şi, la final, să aducă profit. Nu te gândi că ai un sol ideal, pentru că aşa este el, din geneză. Aciditatea unui sol poate fi naturală, dar mai ales artificială. De la îngrăşăminte (cu pH-uri foarte scăzute), ploi (toate sunt acide), inputuri agricole ce favorizează acidifierea, băltirile şi destructurarea solului.
Cu o experienţă de peste 150 de ani în domeniu, Grupul Carmeuse este lider mondial în oferirea soluţiilor şi serviciilor pe bază de calciu. Cu sediul în Louvain la Neuve, Belgia, compania coordonează peste 90 de facilităţi de producţie pe teritoriul a 18 ţări, iar în România deţine trei fabrici în care se produc o gamă largă de produse destinate amendării solului, dezinfecţiei şi uscării aşternutului animalelor şi îngrijirii gospodăriilor personale (grădini/ livezi/ gazon). Experienţa îndelungată şi specialiştii noştri în domeniu ne-au ajutat să dezvoltăm cele mai inovative soluţii pentru rezolvarea problemelor solului, TerraCalco® 95 fiind cel mai nou amendament special creat în acest sens, recunoscut deja din 2016 drept produsul anului în agricultură, în Ungaria.
TerraCalco® contribuie la o îmbunătăţire radicală a solului iar în baza unui program de aplicare fie în doză unică, fie făcut pe 2-3-4 ani, creşte în timp record calitatea şi cantitatea producţiilor.

terracalco_b

AVANTAJELE folosirii sale sunt:
puterea de neutralizare mai ridicată faţă de orice alt produs pe bază de calciu;
doză mică la unitatea de suprafaţă, comparativ cu orice alt amendament;
acţiune rapidă, dizolvându-se aproape instant - intră în acţiune mai rapid decât orice alt amendament;
produs granulat (se împrăştie cu MA-ul cu care împrăştiem fertilizanţii);
produs uşor manevrabil (ambalat la big-bag); astfel, costurile cu manipularea şi împrăştierea scad enorm;
procentul de praf rezultat în urma aplicării este mult mai mic decât în cazul utilizării oricărui alt tip de amendament;
datorită intrării rapide în reacţie, se recomandă folosirea atât pentru campania de primăvară (ianuarie- aprilie) cât şi pentru cea de toamnă (iunie - decembrie), în funcţie de cultura care urmează.

Terracalco poster_b

În ultimele decenii, agricultura autohtonă a fost intens susţinută de Carmeuse, care acum furnizează, pe lângă soluţiile naturale, şi servicii complete cum sunt: teste demonstrative on-site, servicii de monitorizare a solului tratat prin analize periodice ale pH-ului şi consultanţă de specialitate pentru a determina dozajul corespunzător de amendament pentru solul d-voastră. Contacţati CARMEUSE ROMÂNIA pentru mai multe informaţii.

CARMEUSE ROMÂNIA
Str. Carierei Nr. 127A, Braşov
Tel: 0268 516 841
Mob: 0757 929 157
Email: agricultura@carmeuse.ro
Web: www.carmeuse-agricultura.ro

Logo CARMEUSE_b

Vizualizat: 7184 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractorul autonom AgXeed de 156 CP în lucru la Cereals 2021!

Tractorul autonom AgXeed de 156 CP în lucru la Cereals 2021!

În ultimii ani, mulţi producători au prezentat prototipuri ale unor "roboţi" - adevărate tractoare autonome. Dar AgBot, dezvoltat de AgXeed, va fi comercializat curând în Regatul Unit.

Robotul dezvoltat de startup-ul olandez AgXeed este acţionat de un motor standard Deutz, cu patru cilindri, de 156 CP, cuplat la un generator electric. La primul prototip, viteza maximă atinsă, cu ajutorul transmisiei electrice, este de 13,5 km/oră.

Tractorul autonom poate tracta şi acţiona echipamente electrice prin intermediul conectorilor săi de până la 136 CP/700 V. În toamna anului trecut, AgBot a fost testat în combinaţie cu numeroase implemente Imants, inclusiv sapă rotativă şi subsoliator, transformate pentru acţionare electrică.

Mai multe informații despre AgXeed aici: https://www.revista-ferma.ro/articole/agricultura-viitorului/primul-agbot-este-in-camp

Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Povestea porumbului de Cărpiniş

Bancul zilei

Într-o frizerie

Într-o frizerie
Frizerul, tăindu-l pe client de vreo două ori, încearcă să discute cu el: Detalii