Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

CLAAS prezintă noul sistem CEBIS MOBILE cu ecran tactil pentru toate modelele LEXION 700/600

Publicat: 16 august 2017 - 13:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Prin intermediul noului CEBIS MOBILE pentru gama de utilaje LEXION 700/600, CLAAS stabileşte noi standarde în utilizarea sistemelor de asistenţă pentru operator consacrate CRUISE PILOT, CEMOS DIALOG şi CEMOS AUTOMATIC.

Noul ecran tactil color CEBIS MOBILE de 12 inch include toate funcţiile sistemelor de asistenţă actuale, permiţând operatorului să deţină în permanenţă controlul complet asupra stărilor de funcţionare ale utilajului de la un singur terminal şi să regleze toate sistemele de asistenţă în funcţie de necesităţi, utilizând interfaţa standardizată cu ghidare prin meniu, prin simpla atingere a ecranului.

Clar şi intuitiv: noul ecran de 12 inch
Ecranul color de 12 inch de înaltă rezoluţie al noului sistem CEBIS MOBILE facilitează monitorizarea stărilor utilajului prin intermediul datelor clar structurate şi al utilizării intuitive a ecranului tactil. Silueta combinei de recoltat care apare în zona principală a ecranului afişează în mod continuu setările pentru toate zonele funcţionale principale ale combinei, cum ar fi turaţia rotorului şi a ventilatorului, umiditatea boabelor şi nivelul de umplere a buncărului de cereale. Pe ecran este afişată şi imaginea camerei video GRAIN QUALITY, asigurându-i operatorului posibilitatea de a monitoriza în orice moment calitatea materialului recoltat, iar evaluarea efectuată de camera video GRAIN QUALITY ajută sistemul CEMOS AUTO CLEANING să optimizeze gradul de curăţenie al boabelor. În plus, operatorul poate utiliza două glisoare simple pe ecran pentru a seta echilibrul optim între gradul de curăţenie al boabelor, calitatea paielor şi randament.

Post de conducere integrat
În partea inferioară a ecranului se află „postul de conducere” care afişează starea sistemului CRUISE PILOT. Acesta include viteza de deplasare înainte, randamentul la nivelul canalului de alimentare, randamentul în tone pe oră şi sarcina motorului. Sistemul afişează, de asemenea, factorul care limitează performanţa în condiţiile curente de funcţionare. În loc să utilizeze CEBIS, operatorul poate să regleze toţi parametrii funcţiilor CRUISE PILOT şi de la noul CEBIS MOBILE. Navigarea prin meniu pentru reglările necesare este identică pentru toate cele trei sisteme de asistenţă.

CEMOS AUTOMATIC garantează performanţe optime
Sistemul CEMOS AUTOMATIC integrat acoperă toate sistemele de asistenţă pentru operator, ceea ce asigură performanţe optime ale utilajului, în ciuda variaţiilor foarte mari ale condiţiilor de funcţionare. Acestea includ funcţia AUTO SEPARATION pentru controlul automat al separării boabelor reziduale, funcţia AUTO CLEANING pentru reglarea automată a procesului de curăţare şi funcţia AUTO SLOPE care reglează turaţia ventilatorului atunci când utilajul lucrează pe o suprafaţă în pantă.

CEMOS DIALOG: partenerul operatorului
Funcţia CEMOS DIALOG cu eficienţă dovedită pentru monitorizarea utilajului este, de asemenea, complet integrată în noul CEBIS MOBILE. Această funcţie este activă în permanenţă în fundal, monitorizând în orice moment toate procesele de lucru, analizând datele şi informând operatorul dacă potenţialul utilajului nu este utilizat la maxim. Pe ecranul CEBIS MOBILE este afişat un mesaj şi operatorul poate vedea o recomandare pentru optimizarea setărilor prin simpla atingere a ecranului. Alternativ, operatorul poate să acceseze în mod activ funcţiile CEMOS DIALOG de pe ecranul CEBIS MOBILE, pentru a vedea optimizările recomandate pentru o anumită fază de funcţionare. Și în acest caz recomandările afişate pot fi acceptate sau respinse prin simpla atingere a ecranului.

Noul CEBIS MOBILE va fi disponibil pentru toate modelele LEXION 700/600 începând cu sezonul de recoltare din 2018.
ATENŢIE!
Acest document reprezintă un comunicat de presă internaţional. Gama de produse şi de modele poate fi diferită în unele ţări.

Vizualizat: 975 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Alte articole in aceasta categorie

ȘEFUL APIA, ÎN CONTROL! APIA, FOC CONTINUU!

ȘEFUL APIA, ÎN CONTROL! APIA, FOC CONTINUU!

31 mai 2020 - 19:23

SUBVENȚII APIA! Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, a fost astăzi, duminică, 31 mai 2020, în control la APIA Constanța. Angajații APIA lucrează sâmbăta, duminica și-n toate sărbătorile și zilele libere. Foc continuu la APIA până la încheierea campaniei de depunere a cererii unice pentru subvențiile agricole aferente acestui an.

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ PÂNĂ LA 5 IUNIE 2020!

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ PÂNĂ LA 5 IUNIE 2020!

31 mai 2020 - 18:05

Caracteristici meteorologice.În această perioadă va predomina un regim termic al aerului ușor mai scăzut, decât în mod obișnuit, în cea mai mare parte a țării. Temperatura medie diurnă a aerului se va încadra între 8...20°C, mai scăzută cu 1...4°C în raport cu mediile multianuale, pe aproape întreg teritoriul agricol.

Noile zone libere de pesticide ameninţă podgoriile din Franţa

Noile zone libere de pesticide ameninţă podgoriile din Franţa

31 mai 2020 - 17:44

Ideea aşa-numitelor zone fără pesticide (sau zone netratate) a apărut în Franţa ca o soluţie de protecţie împotriva efectelor nocive ale produselor de protecţie a plantelor, însă, în practică, implementarea lor nu pare să satisfacă fermierii sau rezidenţii locali.

CALENDAR PLATA SUBVENȚIILOR APIA ÎN IUNIE 2020!

CALENDAR PLATA SUBVENȚIILOR APIA ÎN IUNIE 2020!

31 mai 2020 - 17:20

SUBVENȚII APIA 2020! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează fermierii care este calendarul pentru luna iunie 2020 pentru plata subvențiilor din agricultură, aferente acestui an de cerere.

Creşterea randamentelor a redus presiunea asupra terenurilor agricole

Creşterea randamentelor a redus presiunea asupra terenurilor agricole

30 mai 2020 - 11:15

Dacă am înlătura complet progresul semnificativ în ceea ce priveşte productivitatea culturilor cerealiere începând cu 1962, astăzi am avea nevoie de două ori mai mult pământ pentru a obţine producţiile înregistrate în prezent.

LEGE: PRODUSELE DE LA MICII FERMIERI, COLECTATE și CUMPĂRATE DE STAT!

LEGE: PRODUSELE DE LA MICII FERMIERI, COLECTATE și CUMPĂRATE DE STAT!

29 mai 2020 - 09:11

LEGE privind achiziţionarea produselor alimentare din producţie autohtonă! Un proiect de lege, înregistrat la Senatul României, stabilește ca produsele de la micii fermieri români, de la procesatorii care folosesc materie primă românească, să fie colectate și cumpărate de stat și distribuite apoi magazinelor, unităților militare, cantinelor, spitalelor. Proiectul de lege este inițiat de deputatul Grațiela Leocadia Gavrilescu (PPU) și susținut de grupul parlamentar PSD.

MIERE ROMÂNEASCĂ PUȚINĂ ȘI SCUMPĂ! BIROCRAȚIA FRÂNEAZĂ AJUTOARELE pentru APICULTORI!

MIERE ROMÂNEASCĂ PUȚINĂ ȘI SCUMPĂ! BIROCRAȚIA FRÂNEAZĂ AJUTOARELE pentru APICULTORI!

29 mai 2020 - 08:09

APICULTORII RUINAȚI! Vremea capricioasă, temperaturile scăzute, criza sanitară, toate la un loc au afectat grav apicultura din România. Apicultorii spun că mierea va fi puțină anul acesta și scumpă, mai ales cea de salcâm. Au nevoie de ajutor, dar cu toate acestea, mulți dintre ei renunță la ajutorul de minimis de 20 de lei/familie de albină. Birocrația e mare. Dacă ai șapcă, de ce ai șapcă, dacă nu ai, de ce nu ai, spune un apicultor din județul Cluj.

AFIR ANUNȚĂ CĂ ESTE O INSTITUȚIE ANTI-MITĂ!

AFIR ANUNȚĂ CĂ ESTE O INSTITUȚIE ANTI-MITĂ!

28 mai 2020 - 20:23

COMUNICAT! Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale este prima instituție publică din România care a obținut din partea RINA SIMTEX, încă din iunie 2019, cerificarea internațională pentru standardul ISO 37001:2016, specific sistemului de management anti-mită, anunță AFIR într-un comunicat transmis astăzi pentru AGROINFO.

FERMIERII ROMÂNI PROTESTEAZĂ! DECIZIILE DE CARE SE SIMT AMENINȚAȚI!

FERMIERII ROMÂNI PROTESTEAZĂ! DECIZIILE DE CARE SE SIMT AMENINȚAȚI!

28 mai 2020 - 20:05

REGULI DURE! Fermierii români consideră că deciziile Comisiei Europene sunt greșite și duc la pierderi enorme! Comisia Europeană a adoptat două strategii prin care se renunță la 50% din pesticidele folosite, la 20% din îngrășăminte, 10% din terenuri sunt scoase din circuitul agricol, iar 25% din suprafața arabilă trebuie ocupată de agricultură ecologică. Asociația Producătorilor de Porumb din România a transmis un comunicat pentru AGROINFO.

AVANS SUBVENȚII! MESAJ APIA pentru TOȚI FERMIERII!

AVANS SUBVENȚII! MESAJ APIA pentru TOȚI FERMIERII!

28 mai 2020 - 18:58

OFICIAL. Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a eliberat 720 adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plăți directe și 613 adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată pentru măsurile de mediu şi climă (Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 - Plăți zone defavorizate), în baza convențiilor încheiate de APIA cu instituțiile financiar-bancare și nebancare.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Dealer Italia la Indagra 2019

Dealer Italia la Indagra 2019

Dealer Italia este filiala din România pentru trei societăţi constructoare de utilaje agricole din Italia: Angeloni - utilaje pentru prelucrarea solului, Forigo - utilaje specializate pentru legumicultură şi utilaje pentru cultura mare şi Caffini - producător de maşini de erbicidat tractate şi autopropulsate.

Interviu cu George Gui, manager Dealer Italia.

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Cugetări

Cugetări
Întrebare: Ce este iubirea? Detalii