Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

CLAAS prezintă noul sistem CEBIS MOBILE cu ecran tactil pentru toate modelele LEXION 700/600

Publicat: 16 august 2017 - 13:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Prin intermediul noului CEBIS MOBILE pentru gama de utilaje LEXION 700/600, CLAAS stabileşte noi standarde în utilizarea sistemelor de asistenţă pentru operator consacrate CRUISE PILOT, CEMOS DIALOG şi CEMOS AUTOMATIC.

Noul ecran tactil color CEBIS MOBILE de 12 inch include toate funcţiile sistemelor de asistenţă actuale, permiţând operatorului să deţină în permanenţă controlul complet asupra stărilor de funcţionare ale utilajului de la un singur terminal şi să regleze toate sistemele de asistenţă în funcţie de necesităţi, utilizând interfaţa standardizată cu ghidare prin meniu, prin simpla atingere a ecranului.

Clar şi intuitiv: noul ecran de 12 inch
Ecranul color de 12 inch de înaltă rezoluţie al noului sistem CEBIS MOBILE facilitează monitorizarea stărilor utilajului prin intermediul datelor clar structurate şi al utilizării intuitive a ecranului tactil. Silueta combinei de recoltat care apare în zona principală a ecranului afişează în mod continuu setările pentru toate zonele funcţionale principale ale combinei, cum ar fi turaţia rotorului şi a ventilatorului, umiditatea boabelor şi nivelul de umplere a buncărului de cereale. Pe ecran este afişată şi imaginea camerei video GRAIN QUALITY, asigurându-i operatorului posibilitatea de a monitoriza în orice moment calitatea materialului recoltat, iar evaluarea efectuată de camera video GRAIN QUALITY ajută sistemul CEMOS AUTO CLEANING să optimizeze gradul de curăţenie al boabelor. În plus, operatorul poate utiliza două glisoare simple pe ecran pentru a seta echilibrul optim între gradul de curăţenie al boabelor, calitatea paielor şi randament.

Post de conducere integrat
În partea inferioară a ecranului se află „postul de conducere” care afişează starea sistemului CRUISE PILOT. Acesta include viteza de deplasare înainte, randamentul la nivelul canalului de alimentare, randamentul în tone pe oră şi sarcina motorului. Sistemul afişează, de asemenea, factorul care limitează performanţa în condiţiile curente de funcţionare. În loc să utilizeze CEBIS, operatorul poate să regleze toţi parametrii funcţiilor CRUISE PILOT şi de la noul CEBIS MOBILE. Navigarea prin meniu pentru reglările necesare este identică pentru toate cele trei sisteme de asistenţă.

CEMOS AUTOMATIC garantează performanţe optime
Sistemul CEMOS AUTOMATIC integrat acoperă toate sistemele de asistenţă pentru operator, ceea ce asigură performanţe optime ale utilajului, în ciuda variaţiilor foarte mari ale condiţiilor de funcţionare. Acestea includ funcţia AUTO SEPARATION pentru controlul automat al separării boabelor reziduale, funcţia AUTO CLEANING pentru reglarea automată a procesului de curăţare şi funcţia AUTO SLOPE care reglează turaţia ventilatorului atunci când utilajul lucrează pe o suprafaţă în pantă.

CEMOS DIALOG: partenerul operatorului
Funcţia CEMOS DIALOG cu eficienţă dovedită pentru monitorizarea utilajului este, de asemenea, complet integrată în noul CEBIS MOBILE. Această funcţie este activă în permanenţă în fundal, monitorizând în orice moment toate procesele de lucru, analizând datele şi informând operatorul dacă potenţialul utilajului nu este utilizat la maxim. Pe ecranul CEBIS MOBILE este afişat un mesaj şi operatorul poate vedea o recomandare pentru optimizarea setărilor prin simpla atingere a ecranului. Alternativ, operatorul poate să acceseze în mod activ funcţiile CEMOS DIALOG de pe ecranul CEBIS MOBILE, pentru a vedea optimizările recomandate pentru o anumită fază de funcţionare. Și în acest caz recomandările afişate pot fi acceptate sau respinse prin simpla atingere a ecranului.

Noul CEBIS MOBILE va fi disponibil pentru toate modelele LEXION 700/600 începând cu sezonul de recoltare din 2018.
ATENŢIE!
Acest document reprezintă un comunicat de presă internaţional. Gama de produse şi de modele poate fi diferită în unele ţări.

Vizualizat: 852 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Semănătoarea pentru prăşitoare Chrono, premiată la SIMA 2019, a fost una dintre noutăţile prezentate de Maschio Gaspardo la Agromalim 2019. Alături de Chrono, au mai fost expuse alte semănători pentru păioase, discuri, tocători, combinatoare, scarificatoare şi alte utilaje pentru pregătirea solului.

Interviu cu Horia Codrianu – Director Comercial Maschio Gaspardo România

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Vest Tract la Agromalim 2019 Vaderstad la Agromalim 2019 SAM la Agromalim 2019

Bancul zilei

În trafic

În trafic
Un tip care dorea să îşi vândă maşina, îşi scrie pe o hârtie numărul de telefon şi îl lipeşte pe geamul din spate al maşinii. Detalii