Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

CERE ADEVERINȚA APIA de la PRIMĂRIE! ADEVERINȚA VALABILĂ pentru SUBVENȚII 2019!

Publicat: 25 februarie 2019 - 16:21
2 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ACTUL OBLIGATORIU PENTRU SUBVENȚII! Fermierii români care solicită anul acesta subvenții de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) trebuie să atașeze obligatoriu la cererea unică APIA adeverința eliberată de Registrul agricol al primăriei pe raza căreia este exploatația agricolă.

Pentru informarea corectă a fermierilor, AGROINFO a solicitat formularul acestei adeverințe, valabil pentru anul 2019, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Gorj. Fără această adeverință, fermierii nu sunt eligibili pentru plata subvențiilor APIA. La solicitarea AGROINFO, APIA Gorj a răspuns prompt și astfel vă putem pune la dispoziție formularul adeverinței.

adev-subv-bun-2019_badev-subv-bun-doi_b


1)Se înscrie denumirea judeţului.
2)Se înscrie categoria unităţii administrativ-teritoriale.
3)Se înscrie denumirea unităţii administrativ-teritoriale.
4)Se înscrie codul de identificare fiscală, respectiv: codul de înregistrare fiscală, codul numeric personal, numărul de identificare fiscală sau codul unic de înregistrare, după caz.
5)Se înscrie numărul de rol nominal unic de către persoana cu atribuţii în domeniul administrării impozitelor şi taxelor locale.
6)Se înscriu datele corespunzătoare de către persoana cu atribuţii privind completarea, ţinerea la zi şi centralizarea datelor din registrele agricole.
7) In cazul categoriei de folosință „pajiști permanente” (pășune + fânețe), se completează perioada de pășunat aprobată pentru fiecare UAT, conform prevederilor art. 6 alin.(5) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente și pentru modificarea și completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 86/2014, cu modificaăile și completările ulterioare.

Datele din adeverință: Identificarea pe parcele a terenurilor aflate în proprietatea gospodăriei/exploataţiei agricole fără personalitate juridică şi a unităţilor cu personalitate juridică. Suprafața agricolă în proprietate/în arendă/în parte/cu titlu gratuit/în concesiune/în asociere sau sub alte forme.

FOARTE IMPORTANT!
Eliberarea adeverinţei nu se condiţionează de plata impozitelor şi taxelor locale.

Modelul acestei adeverințe a fost transmis primăriilor de Centrele județene APIA din toată țara. 2019 este ultimul an când este valabil acest formular. Din 2020, s-ar pregăti un alt formular pentru adeverința APIA eliberată de primării.

Vizualizat: 9210 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   
2.
LACI
|
04. 30, 2019. Tuesday 19:10
DACA PRIMARIA NU ELIBEREAZA ADEVERINTA DECI NU RESPECTA OUG NR33 -2002 SI A FOST SESIZAT LA PREFECTURA HARGITA ,CINE ESTE OBLIGAT SA LE PORNEASCA URMARIREA PENALA CONTRA VINOVATILOR CU RESPECT
1.
Cenan Mircea
|
02. 28, 2019. Thursday 11:12
As dori sa stiu daca nu s-ar putea sa nu mai tot modificati conditiile pentru acordarea subventiei, intrucat este foarte posibil ca unii fermieri sa nu poata afla de toate noile cerinte care apar si fac foarte dificila accesarea acestei subventii.
Toata legislatia este foarte stufoasa,parca facuta sa impiedice oamenii sa-si obtina drepturile. Oare acesta sa fie scopul?
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   

Video

Semănat în sistem No-till

Semănat în sistem No-till

Cu siguranţă aţi auzit despre “No till”, adică “fără arătură”. În ţara noastră sunt puţini fermieri care au decis să producă în acest sistem. Unul dintre ei este Laurenţiu Gogoşeanu din comuna Murgaşi, judeţul Dolj. Iată tehnologia No-till în imagini!

Reporter: Paula Ciupag
Operator imagine: Dănut Viezuină
Montaj: Claudiu Borobei

A inceput INDAGRA! Hibridul SY Experto - producţie record Titan Machinery la Agromalim 2019

Bancul zilei

Fericire

Fericire
Soţia se adresează cu indignare soţului: Detalii