Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

APIA: ACTE NECESARE pentru CEREREA de SUBVENȚII APIA 2019!

Publicat: 02 februarie 2019 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

INFORMAȚII OFICIALE! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță lista documentelor obligatorii pe care toți fermierii români care solicită subvenții agricole, în acest an, trebuie să le atașeze cererii unice de plată.

DOCUMENTE OBLIGATORII CEREREA UNICĂ APIA 2019!

Copie BI/CI/pașaport
Dovadă cont bancar activ
Pentru persoanele juridice - actele care atestă forma de organizare, înregistrarea fiscală și numirea/desemnarea unui administrator, după caz, în original
Documentele specifice, diferențiate pe tipul de sprijin solicitat
Documentele necesare care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conțin zone de interes ecologic, precum și a animalelor declarate
Beneficiarii Măsurii 11 agricultură ecologică trebuie să depună odată cu cererea unică de plată sau până la termenul limită de depunere a cererii, copia contractului încheiat între organismul de control și beneficiar, copia de pe fișa de înregistrare a beneficiarului în agricultura ecologică, conform Anexei 1 din Ordinul MADR 1253/2013, cu modificările și completările ulterioare (care se depune odată cu cererea sau până la termenul limită de depunere a cererii și care trebuie să fie vizată de Direcția Agricolă Județeană și valabilă pentru anul în curs). Conform art.2 din Ordinul MADR 1253/2013, în fiecare an, până la data de 16 mai (inclusiv), operatorii au obligația de a-și înregistra activitatea în sistemul de agricultură ecologică, de a depune documentația prevăzută la art.2 alin.10 la DAJ.

Responsabilitatea privind legalitatea și valabilitatea documentelor aparține fermierului și/sau autorității care a emis/atestat aceste documente, după caz.

Campania de depunere a cererii unice APIA începe pe data de 1 martie 2019 și se încheie la data de 15 mai 2019.


Vizualizat: 14999 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma Pomicolă Curtici

Ferma Pomicolă Curtici

În vizită la Ferma Pomicolă Curtici, administrată de Marian Rotaru... O mândrie de livadă, pusă pe rod în urmă cu opt ani. O afacere în toată regula, de la producţie până la procesare!

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei
Fond muzical: Liviu Vasilică - Codrule mărite domn; Maria Lătăreţu - Cireşule, frunză rară

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

După 25 de ani

După 25 de ani
Două colege de liceu se reîntâlnesc după 25 de ani: Detalii