Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ANUNȚUL DE ASTĂZI AL MADR despre PLĂȚILE FERMIERILOR!

Publicat: 21 ianuarie 2019 - 20:36
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

ORDIN MINISTRUL AGRICULTURII. Printr-un proiect de act normativ, Ministerul Agriculturii a aprobat, astăzi, luni, 21 ianuarie 2019, sistemele de sancțiuni aplicabile cererilor de plată depuse începând cu anul 2019 pentru măsurile 10 - Agro-mediu și climă, măsura 11 - Agricultură ecologică și măsura 13 - Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau alte constrângeri specifice.

Pentru cererile de plată depuse de fermieri, începând cu anul 2019, pentru cele trei măsuri se aprobă sistemele de sancțiuni specifice:
a) Sistemul de sancțiuni pentru măsura 10 Agro-mediu și climă, anexa 1;
b) Sistemul de sancțiuni pentru măsura 11 - Agricultură ecologică, anexa 2;
c) Sistemul de sancțiuni pentru măsura 13 - Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau alte constrângeri specifice, anexa 3.

Pentru cererile de plată aferente măsurilor 10,11,13 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 și măsurii 214 din PNDR 2007-2013, depuse în anii 2017 și 2018, sunt aplicabile prevederile sistemelor de sancțiuni aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale 68/2017 privind aprbarea sistemelor de sancțiuni pentru cele trei măsuri.

INTEGRAL PROIECTUL DE ORDIN AICI!

Vizualizat: 4789 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Adevăr crunt...

Adevăr crunt...
Undeva în casă există un loc ascuns, unde cheile, telecomanda şi ciorapii pleacă să-şi dea ultima suflare! Detalii