Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

AGENȚIILE DE PLĂȚI, LA BRUXELLES! DISCUȚII despre SUBVENȚIILE FERMIERILOR!

Publicat: 15 ianuarie 2020 - 07:30
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

VEȘTI PARLAMENTUL EUROPEAN, COMISIA AGRI. Comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Janusz Wojciechowski, va participa la prima sa ședință, de la alegerea sa, a Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală pe data de 23 ianuarie 2020. La aceeași ședință, sunt chemate pentru discuții și patru agenții naționale de plăți. Vor fi discutate plățile viitoare ale fermierilor.

Membrii Comisiei AGRI din Parlamentul European vor folosi această ocazie pentru a-l întreba pe comisar despre diverse angajamente asumate în timpul audierii sale, în calitate de comisar desemnat.

Acest schimb de opinii se va baza pe negocierile politicii agricole comune după 2020 pentru construirea unei agriculturi moderne și durabile; contribuția la „Strategia de la fermă la furculiță” a UE, privind modul în care sectorul agroalimentar poate îmbunătăți durabilitatea pe întregul lanț de aprovizionare agroalimentară; cum să se asigure că producția agroalimentară contribuie la obiectivele UE privind climatul, mediul și biodiversitatea; cum să consolideze sistemul de indicații geografice și să dezvolte o nouă viziune pe termen lung pentru zonele rurale în cadrul Planurilor strategice post 2020; cum să promoveze standardele alimentare europene de înaltă calitate la nivel mondial și cum ar putea reacționa sectorul agro la acordul ecologic.

În contextul activității actuale privind politica agricolă comună după 2020, Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală va organiza, tot la ședința din 23 ianuarie 2020, un schimb de opinii cu reprezentanții a patru agenții naționale de plată cu privire la impactul noului model de livrare și provocările aferente, anunță un comunicat al Parlamentului European transmis pentru AGROINFO.

Vizualizat: 1711 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Agriculture Equipments prin departamentul APAN Horticultură oferă fermierilor maşini şi echipamente specializate pentru vie şi livezi de la producători de top: Clemens, Manez Lozano, TCM Cancela, Alma, INFACO, Lipco şi alţii, alături de tractoare McCormick (48 - 112CP), atât modele consacrate cât şi modele noi din gama X, modele F100 TOP, X2.30, F70 şi F80. În fiecare zi a târgului Indagra, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste vinuri din gama "Caii de la Letea" produse în podgoria Sarica Niculiţei, care recomandă utilajele Clemens şi tractoarele McCormick.

Interviu cu Lucian Milea, specialist pomicultură şi viticultură APAN Horticultură.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Planuri...

Planuri...
Doi îndrăgostiţi stau pe o bancă, în parc: Detalii