Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ACTUL OBLIGATORIU pentru SUBVENȚIILE APIA! CUM ARATĂ ACEST ACT pentru CAMPANIA 2018!

Publicat: 11 februarie 2018 - 14:32
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FĂRĂ ACEST ACT, FERMIERII NU ÎNCASEAZĂ SUBVENȚII! Pentru Campania de subvenții APIA 2018, a fost schimbat formularul adeverinței pe care fermierii trebuie să o depună la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), anexată la cererea unică de plată. Această adeverință le este eliberată agricultorilor de către primării.

Noul formular pentru adeverința emisă de Registrul agricol al primăriei pe raza căreia se află exploatația agricolă conține o rubrică care se referă la numărul cadastral sau topografic conform înregistrării sistematice prin Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară instituit potrivit dispoziţiilor art. 9 alin. (23) din Legea cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Pe adeverință este specificat: Eliberarea adeverinţei nu se condiţionează de plata impozitelor şi taxelor locale.

NOUL FORMULAR DE ADEVERINȚĂ PENTRU CAMPANIA 2018!

adev-unu-2018_badev-doi-2018_badev-trei-2018_bVECHIUL FORMULAR DE ADEVERINȚĂ, FOLOSIT ÎN CAMPANIA 2017!

adeverinta primarie_b

Vizualizat: 27545 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
bobocea ionel
|
02. 13, 2018. Tuesday 23:50
in localitate nu sa terminat cadastrarea terenului si nu stiu daca in urmatori ani va fi gata ce facem noi fermieri nu mai putem depune cererea incepind cu acest an am in arenda si sub alte forme 220 de ha si ca mine sunt 4000 de hectare
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii