KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Zilele Porţilor Deschise la MEWI

Publicat: 18 mai 2011 - 22:17
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În zilele de 13 şi 14 mai, MEWI Orţişoara şi-a deschis porţile pentru primi vizita colaboratorilor, clienţilor şi prietenilor, pentru ca aceştia să cunoască îndeaproape atât activitatea ce se desfăşoară în cadrul firmei, cât şi cele mai noi maşini şi utilajele agricole aflate în distribuţia companiei.

Pentru că cei de la MEWI sunt întotdeauna bucuroşi de oaspeţi şi încântaţi să prezinte echipamentele pe care le comercializează compania, au fost amenajate standuri, pe producători, iar tractoarelor Fendt şi Valtra, pentru care MEWI este importator şi reprezentant exclusiv, le-au fost ataşate diferite utilaje agricole, pentru a evidenţia caracteristicile şi beneficiile acestora.

În prezenţa reprezentanţilor publicaţiilor din zona de vest a ţării şi a celor din presa de specialitate, administratorul firmei, Volker Schröder şi directorul general al MEWI, Cristian Dănescu au prezentat realizările companiei în cei peste 15 ani de activitate, scoţând în evidenţă punctele forte ale acesteia sau, cu alte cuvinte, tot ceea ce face ca MEWI să fie un actor cheie în punerea pe roate a agriculturii româneşti.

 mewi-afis_b

Vineri, 13 mai, a fost premiat cumpărătorul cu numărul 500 al unui tractor Fendt, Vasile Busuioc, din Comloşu Mare, judeţul Timiş, convins fiind că „un lider conduce un Fendt”. În după-amiaza aceleiaşi zile, un grup de studenţi de la Universitatea de Stiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara au participat la seminarul „Sisteme menite să reducă poluarea mediului - tehnologia SCR”, prezentare susţinută de directorul tehnic al MEWI, Daniel Mayer.

În ziua de 14 mai, 20 de copii de la şcoala generală din Orţişoara şi-au arătat priceperea într-ale desenatului, cele mai frumoase lucrări ale acestora fiind premiate cu generozitate. Toţi copiii prezenţi la eveniment au putut să se plimbe cu tractoare miniaturale, în timp ce adulţii şi-au măsurat îndemânarea în conducerea unui tractor, la drive-test-ul Fendt şi Valtra.
Pe tot parcursul celor două zile, cei interesaţi au putut afla oferta Deutsche Leasing Romania IFN privind modalităţile de accesare a fondurilor pentru achiziţionarea de utilaje agricole.
Nu au lipsit nici surprizele gastronomice, fiecare invitat fiind invitat să deguste din „bunătăţurile” cu specific românesc pregătite de organizatori.


Vizualizat: 3094 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii