KWS+
Reclama header after big part 2

Titan Machinery România aduce TRACTORUL ANULUI 2017 la Agraria

Publicat: 23 martie 2017 - 15:15
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2   | Print | Trimite unui prieten

Odată cu înflorirea la propriu a noului an, Titan Machinery România începe în forţă seria competitivă a târgurilor agricole din 2017.

Un prim pas expoziţional îl va reprezenta participarea noastră la cea de-a 23-a ediţie a celui mai mare târg din Transilvania – Agraria - care va avea loc în perioada 6 - 9 Aprilie 2017 în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, judeţul Cluj. Titan Machinery România şi-a pus deja o mare amprentă pe tabloul general al celor mai importante evenimente de profil din România şi parcurge fără îndoială o traiectorie ascendentă a popularităţii şi a imaginii frumoase în rândurile publicului său.

titan machinery_agraria_3_b

Ca urmare, echipa noastră va profita la maximum de această bună oportunitate de a intra într-un contact cât mai eficient cu publicul Titan Machinery România şi îşi organizează cu rigurozitate buna participare, cu scopul de a se ridica la cele mai înalte aşteptări din partea vizitatorilor.

titan machinery_agraria_6_b

Noutăţile ediţiei: tractoarele CASE IH Luxxum 120 şi Optum 300 CVX

Prin ascendenţa cu care ne-am obişnuit publicul, anul acesta ne-am mărit din nou suprafaţa standului, numărul şi diversitatea utilajelor expuse. Vizitatorii noştri vor fi întâmpinaţi de imaginea atractivă şi gabaritele impresionante ale acestora, caracteristici ce vor întreţine ambienţa din standului Titan Machinery. La această ediţie, vor fi expuse celebrele tractoare CASE IH precum Farmall 95A, Farmall 115 U, Maxxum 150, Puma 165, Magnum 380 CVX, dar şi încărcătorul telescopic Farmlift 632. Noutăţile le vor reprezenta tractoarele Luxxum 120 şi Optum 300 CVX. Regina standului va fi însă combina CASE IH Axial-Flow 7240 cu hederul 9.1 marca MacDon, care va încânta publicul prin splendoarea sa şi prin tehnica modernă de care dispune.

• Seria Luxxum, recent lansată la nivel mondial, prezintă tractoare dotate cu motoare de 3,4 litri, în patru cilindri, care respectă cele mai noi norme anti-poluare. În privinţa confortului, Luxxum are o cabină suspendată şi opţiunea de suspensie pe puntea faţă. Acoperişul cabinei permite o vizibilitate ridicată, cu siguranţă un câştig pentru productivitatea utilajului atunci când sunt manipulate sarcini la înălţime.
• Optum 300 CVX, desemnat Tractorul Anului 2017 la expoziţia internaţională de utilaje agricole: EIMA din Noiembrie anul trecut, este dotat cu motor FPT, 6 cilindri, capacitate 6700 cm3, ce dezvoltă o putere maximă de 313 CP şi are o transmisie cu variaţie continuă. Condiţiile din cabină sunt la un nivel ridicat, constructorul american punând un accent important şi pe confortabilitate.

 titan machinery_agraria_5_b

Totodată vor fi expuse semănătorile marca VÄDERSTAD, precum semănătoarea de precizie Tempo R 8, semănătoarea Rapid A 600 C, ambele dispunând de tehnologii avansate de semănat la viteze mari, fără a pierde nimic din precizie. Tot în materie de semănători, va fi expusă şi semănătoarea marca SULKY Tramline, cu un buncăr mai mare şi mai uşor de umplut, o acurateţe şi o contorizare îmbunătăţite a seminţelor, pe cele două roţi de care dispune utilajul. Marca Sulky va fi susţinută şi de fertilizatorul DX 30, cu o rată de împrăştiere de până la 1000 kg/ha şi o suprafaţă de împrăştiere reglabilă între 12 şi 28 metri. În extensia tractoarelor, vizitatorii noştri vor regăsi şi plugul GREGOIRE BESSON 3+1, cu reversare hidraulică cu ax cu dimensiunea de 100mm.

Pe de altă parte va fi expus şi simulatorul AFS, cu monitoare digitale şi volan, prin care va fi prezentat de către specialiştii noştri, practica sistemului avansat al agriculturii de precizie. Lângă acesta vor fi expuse şi două utilaje de construcţii marca CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT, precum buldoexcavatorul 695 ST dotat cu o nouă pompă hidraulică cu debit variabil şi pistoane axiale ce reduc consumul de carburant cu 14%, facându-se o economie de aproximativ 1,200 € / an / utilaj şi de asemenea va fi expus un mini-încărcător multifuncţional şi dinamic, recunoscut pentru puterea şi productivitatea sa.

titan machinery_agraria_4_b

La standul nostru veţi fi întâmpinaţi de către specialiştii nostri care vă vor oferi tot calupul de informaţii tehnice de care aveţi nevoie, dar şi condiţii de achiziţionare a utilajelor. De asemenea vom deschide în calea Dumneavoastră o serie de oferte atractive precum oferta specială la sistemul de Ghidare Manuală FM 750 LITE, oferte de finanţare, discounturi, dar şi alte oferte de care veţi afla în exclusivitate la standul nostru. Complementar cu sprijinul inginerilor Titan Machinery, vom oferi cataloage şi broşuri de gamă ale utijalelor expuse şi totodată materiale promoţionale care vă vor menţine vie în memorie vizita standul nostru.
Networking-ul şi buna dispoziţie nu-şi vor face lipsite prezenţa, pentru că experienţa construită până în prezent ne obligă să asigurăm gustul plăcut cu care să rămâneţi în urma timpului petrecut la standul Titan Machinery de la Agraria.

Nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea vreme bună şi vă aşteptăm cu drag la standul nostru!

BOGDAN CONSTANTIN
PR & Communication Specialist
Titan-Machinery România

titan machinery_agraria_7_b

Vizualizat: 2771 | Video Video 1 2 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

2.
Play TITAN MACHINERY LA AGROMALIM 2014

TITAN MACHINERY LA AGROMALIM 2014

02 octombrie 2014

Alte articole in aceasta categorie

CÂT VALOREAZĂ FERMELE DIN ROMÂNIA: 95% DIN EXPLOATAŢII, SUB 8.000 EURO!

CÂT VALOREAZĂ FERMELE DIN ROMÂNIA: 95% DIN EXPLOATAŢII, SUB 8.000 EURO!

11 ianuarie 2021 - 14:25

FERMIER SĂRAC, FERMIER BOGAT. Dimensiunea economică medie a exploaţiilor agricole din România este de aproape zece ori mai mică decât în UE. Avem 1.600 de ferme care valorează mai mult de jumătate de milion de euro, dar peste 2,3 milioane de exploataţii care nu fac nici 2.000 euro, relevă datele dintr-un document oficial al Ministerului Agriculturii.

YOHT - Un nume nou în industria anvelopelor off-road

YOHT - Un nume nou în industria anvelopelor off-road

08 ianuarie 2021 - 10:53

Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) este noua identiate sub care vor fi prezentate global brandurile de anvelope Alliance, Galaxy și Primex, după ce la nivel corporativ Alliance Tire Group (ATG) a dispărut. Prin această mişcare, Yokohama Rubber Co. proprietarul ATG, doreşte consolidarea activitățiilor sale globale de anvelope off-road într-o singură entitate.

A murit HELMUT CLAAS, PIONIER al UTILAJELOR AGRICOLE

A murit HELMUT CLAAS, PIONIER al UTILAJELOR AGRICOLE

07 ianuarie 2021 - 13:40

Helmut Claas, pentru o perioadă lungă director general, preşedinte al Consiliului de supraveghere şi preşedinte al Comitetului acţionarilor grupului CLAAS, a decedat pe 5 ianuarie 2021, la vârsta de 94 de ani.

Un nou model de top în familia Tempo L de la Väderstad

Un nou model de top în familia Tempo L de la Väderstad

17 decembrie 2020 - 12:48

După semănătoarea Tempo L24 lansată în 2018, Väderstad anunţă acum intrarea în producţie a celei mai mari semănătoare din acestă gamă - Tempo L32, cu distanţa dintre rânduri de 375mm şi 32 de secţii de semănat alimentate direct dintr-un buncăr de 3.000 de litri. Pentru a gestiona distanța mai mică dintre secţiile de semănat, producătorul suedez a plasat alternativ fiecare a doua secţie de semănat pe altă bară de semănat şi, de asemenea, a fost proiectat un unghi mai îngust între brăzdare şi discurile de semănat.

Au crescut vânzările de tractoare agricole în SUA şi Canada

Au crescut vânzările de tractoare agricole în SUA şi Canada

15 decembrie 2020 - 19:05

Vânzările de tractoare agricole și combinate autopropulsate au continuat să crească în SUA şi în noiembrie 2020, iar în Canada s-au vândut mai multe tractoare mici și mijlocii, conform celor mai recente date furnizate de Asociația producătorilor de echipamente (AEM). Astfel, vânzările totale de tractoare agricole din S.U.A. au crescut cu 41% în noiembrie, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, în timp ce vânzările de combine autopropulsate au crescut cu 33,1%.

Yanmar achiziționează fabrica de tractoare Solis

Yanmar achiziționează fabrica de tractoare Solis

10 decembrie 2020 - 13:11

Divizia turcă a grupului japonez Yanmar a finalizat achiziția Solis Traktör Sanayi de la International Tractor Limited (ITL). Yanmar a cooperat cu ITL (parte a grupului indian Sonalika) din 2005, iar achiziţia unităţii de producţie din Izmir (Turcia) va permite grupului japonez să-și consolideze și mai mult poziția pe piaţa turcă de tractoare.

FERMELE DIN ROMÂNIA SE VÂND CU TOTUL PE SITE-URI DIN STRĂINĂTATE!

FERMELE DIN ROMÂNIA SE VÂND CU TOTUL PE SITE-URI DIN STRĂINĂTATE!

08 decembrie 2020 - 06:09

SCOASE LA VÂNZARE CU TEREN ȘI UTILAJE. Noua lege a vânzării terenurilor agricole pune bariere înstrăinării pământului astfel că fermele din România sunt scoase la vânzare cu totul, cu utilaje agricole, clădiri și teren pe site-urile de publicitate din străinătate. Pe scurt, se vinde întreaga afacere din agricultură.

FERMIERII ROMÂNI ÎNGENUNCHEAȚI DE DATORII ÎNCEP SĂ-ȘI VÂNDĂ TERENURILE ȘI UTILAJELE!

FERMIERII ROMÂNI ÎNGENUNCHEAȚI DE DATORII ÎNCEP SĂ-ȘI VÂNDĂ TERENURILE ȘI UTILAJELE!

27 noiembrie 2020 - 09:49

DEZASTRU! Seceta și recoltele dezastruoase din Dobrogea îi forțează pe fermieri să își vândă utilajele și terenurile.Mulți nu mai au bani pentru salariile angajaților pe care i-au găsit foarte greu. Cornel Zamfir deţine peste 1300 de hectare în apropierea localităţii Cobadin, în Constanța. A scos la vânzare mai multe utilaje agricole ca să obţină banii pentru salariile angajaților. Dacă fermierii mari au probleme, cei mici nu vor rezista

OBLIGATORIU! INSPECȚIA TEHNICĂ PENTRU UN TRACTOR COSTĂ ÎNTRE 250 DE LEI ȘI 1.100 DE LEI!

OBLIGATORIU! INSPECȚIA TEHNICĂ PENTRU UN TRACTOR COSTĂ ÎNTRE 250 DE LEI ȘI 1.100 DE LEI!

25 noiembrie 2020 - 09:07

ATENȚIE, FERMIERI! SUNTEȚI AMENDAȚI! ITP OBLIGATORIU! Inspecția tehnică periodică a devenit obligatorie pentru tractoarele care circulă pe drumurile publice. Mai mulți fermieri au fost amendați de Poliție pentru că nu aveau ITP pentru tractoare, avertizează RodBun, producător și distribuitor de semințe, pesticide și îngrășăminte, pe pagina sa Facebook.

CNH Industrial anunță numirea unui nou director executiv

CNH Industrial anunță numirea unui nou director executiv

24 noiembrie 2020 - 10:13

Grupul CNH Industrial NV a anunțat numirea lui Scott W. Wine în funcţia de director executiv (CEO), începând cu 4 ianuarie 2021. Scott Wine are o experienţă managerială internaţională deosebită şi rezultate excepţionale. Din 2008 acesta a fost CEO al companiei Polaris Inc., iar din 2013, director executiv și președinte.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Asa arata cel mai rapid tractor din lume! JCB a stabilit cu acest Fastrac din seria 8000 modificat recordul mondial de viteza pentru un tractor. Se intampla in iunie pe un circuit din Marea Britanie, unde acest tractor a atins viteza de 166,7 km/h! La Agritechnica, a fost una dintre atractii... #JCB#NHR#DLG#AGRITECHNICA

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Gospodina

Gospodina
E rău atunci când soţia nu ştie să gătească... Detalii