Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Titan Machinery România aduce TRACTORUL ANULUI 2017 la Agraria

Publicat: 23 martie 2017 - 15:15
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2   | Print | Trimite unui prieten

Odată cu înflorirea la propriu a noului an, Titan Machinery România începe în forţă seria competitivă a târgurilor agricole din 2017.

Un prim pas expoziţional îl va reprezenta participarea noastră la cea de-a 23-a ediţie a celui mai mare târg din Transilvania – Agraria - care va avea loc în perioada 6 - 9 Aprilie 2017 în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, judeţul Cluj. Titan Machinery România şi-a pus deja o mare amprentă pe tabloul general al celor mai importante evenimente de profil din România şi parcurge fără îndoială o traiectorie ascendentă a popularităţii şi a imaginii frumoase în rândurile publicului său.

titan machinery_agraria_3_b

Ca urmare, echipa noastră va profita la maximum de această bună oportunitate de a intra într-un contact cât mai eficient cu publicul Titan Machinery România şi îşi organizează cu rigurozitate buna participare, cu scopul de a se ridica la cele mai înalte aşteptări din partea vizitatorilor.

titan machinery_agraria_6_b

Noutăţile ediţiei: tractoarele CASE IH Luxxum 120 şi Optum 300 CVX

Prin ascendenţa cu care ne-am obişnuit publicul, anul acesta ne-am mărit din nou suprafaţa standului, numărul şi diversitatea utilajelor expuse. Vizitatorii noştri vor fi întâmpinaţi de imaginea atractivă şi gabaritele impresionante ale acestora, caracteristici ce vor întreţine ambienţa din standului Titan Machinery. La această ediţie, vor fi expuse celebrele tractoare CASE IH precum Farmall 95A, Farmall 115 U, Maxxum 150, Puma 165, Magnum 380 CVX, dar şi încărcătorul telescopic Farmlift 632. Noutăţile le vor reprezenta tractoarele Luxxum 120 şi Optum 300 CVX. Regina standului va fi însă combina CASE IH Axial-Flow 7240 cu hederul 9.1 marca MacDon, care va încânta publicul prin splendoarea sa şi prin tehnica modernă de care dispune.

• Seria Luxxum, recent lansată la nivel mondial, prezintă tractoare dotate cu motoare de 3,4 litri, în patru cilindri, care respectă cele mai noi norme anti-poluare. În privinţa confortului, Luxxum are o cabină suspendată şi opţiunea de suspensie pe puntea faţă. Acoperişul cabinei permite o vizibilitate ridicată, cu siguranţă un câştig pentru productivitatea utilajului atunci când sunt manipulate sarcini la înălţime.
• Optum 300 CVX, desemnat Tractorul Anului 2017 la expoziţia internaţională de utilaje agricole: EIMA din Noiembrie anul trecut, este dotat cu motor FPT, 6 cilindri, capacitate 6700 cm3, ce dezvoltă o putere maximă de 313 CP şi are o transmisie cu variaţie continuă. Condiţiile din cabină sunt la un nivel ridicat, constructorul american punând un accent important şi pe confortabilitate.

 titan machinery_agraria_5_b

Totodată vor fi expuse semănătorile marca VÄDERSTAD, precum semănătoarea de precizie Tempo R 8, semănătoarea Rapid A 600 C, ambele dispunând de tehnologii avansate de semănat la viteze mari, fără a pierde nimic din precizie. Tot în materie de semănători, va fi expusă şi semănătoarea marca SULKY Tramline, cu un buncăr mai mare şi mai uşor de umplut, o acurateţe şi o contorizare îmbunătăţite a seminţelor, pe cele două roţi de care dispune utilajul. Marca Sulky va fi susţinută şi de fertilizatorul DX 30, cu o rată de împrăştiere de până la 1000 kg/ha şi o suprafaţă de împrăştiere reglabilă între 12 şi 28 metri. În extensia tractoarelor, vizitatorii noştri vor regăsi şi plugul GREGOIRE BESSON 3+1, cu reversare hidraulică cu ax cu dimensiunea de 100mm.

Pe de altă parte va fi expus şi simulatorul AFS, cu monitoare digitale şi volan, prin care va fi prezentat de către specialiştii noştri, practica sistemului avansat al agriculturii de precizie. Lângă acesta vor fi expuse şi două utilaje de construcţii marca CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT, precum buldoexcavatorul 695 ST dotat cu o nouă pompă hidraulică cu debit variabil şi pistoane axiale ce reduc consumul de carburant cu 14%, facându-se o economie de aproximativ 1,200 € / an / utilaj şi de asemenea va fi expus un mini-încărcător multifuncţional şi dinamic, recunoscut pentru puterea şi productivitatea sa.

titan machinery_agraria_4_b

La standul nostru veţi fi întâmpinaţi de către specialiştii nostri care vă vor oferi tot calupul de informaţii tehnice de care aveţi nevoie, dar şi condiţii de achiziţionare a utilajelor. De asemenea vom deschide în calea Dumneavoastră o serie de oferte atractive precum oferta specială la sistemul de Ghidare Manuală FM 750 LITE, oferte de finanţare, discounturi, dar şi alte oferte de care veţi afla în exclusivitate la standul nostru. Complementar cu sprijinul inginerilor Titan Machinery, vom oferi cataloage şi broşuri de gamă ale utijalelor expuse şi totodată materiale promoţionale care vă vor menţine vie în memorie vizita standul nostru.
Networking-ul şi buna dispoziţie nu-şi vor face lipsite prezenţa, pentru că experienţa construită până în prezent ne obligă să asigurăm gustul plăcut cu care să rămâneţi în urma timpului petrecut la standul Titan Machinery de la Agraria.

Nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea vreme bună şi vă aşteptăm cu drag la standul nostru!

BOGDAN CONSTANTIN
PR & Communication Specialist
Titan-Machinery România

titan machinery_agraria_7_b

Vizualizat: 2618 | Video Video 1 2 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

2.
Play TITAN MACHINERY LA AGROMALIM 2014

TITAN MACHINERY LA AGROMALIM 2014

02 octombrie 2014
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Alte articole in aceasta categorie

Scade piaţa europenă de tractoare

Scade piaţa europenă de tractoare

30 iunie 2020 - 11:51

Industria maşinilor agricole resimte şocul provocat de pandemia de coronavirus şi efectele crizei economice care a afectat şi sectorul agricol. Scăderi ale vânzărilor de tractoare şi maşini agricole s-au anunţat în toate statele europene. Reducerea vânzărilor de echipamente agricole şi în special de tractoare, este atribuită, în cea mai mare parte, efectelor negative ale crizei provocate de Covid-19 şi a închiderii temporare a mai multor unităţi de producție din Europa. Totuși, piața a fost în scădere şi datorită condițiilor meteorologice din ultimele luni, care au avut un impact negativ asupra comenzilor venite de la fermieri.

CEMA şi-a îmbunătăţit prognoza pentru piaţa echipamentelor agricole

CEMA şi-a îmbunătăţit prognoza pentru piaţa echipamentelor agricole

30 iunie 2020 - 11:16

Aşteptările viitoare pentru sectorul european al maşinilor şi echipamentelor agricole "au devenit mai puţin negative", în ciuda provocărilor continue pe care le prezintă criza provocată de pandemia Covid-19.

Covid-19 a blocat marile show-uri agricole europene

Covid-19 a blocat marile show-uri agricole europene

29 iunie 2020 - 13:00

Pandemia cauzată de coronavirus a blocat industria producătoare de maşini agricole timp de trei luni şi a anulat o serie lungă de evenimente locale şi expoziții regionale din sectorul agricol. Dar Covid-19 a avut efecte majore şi asupra celor mai importante evenimente europene şi mondiale din lumea agricolă. Astfel, Potato Europe, care anul acesta trebuia să aibă loc în Franța (2-3 septembrie) a fost anulat iar Agromek (Danemarca), EuroTier (Germania), EIMA (Italia) și SIMA (Franţa), toate planificate iniţial să aibă loc în noiembrie, au fost amânate pentru 2021.

SFÂRŞITUL UNEI ERE PENTRU LEMKEN!

SFÂRŞITUL UNEI ERE PENTRU LEMKEN!

23 iunie 2020 - 19:24

Decizie oarecum surprinzătoare a producătorului german de echipamente agricole LEMKEN, care a anunţat de curând că va renunţa definitiv la producţia de maşini de erbicidat convenţionale la sfârşitul acestui an!

TREI NOI TRACTOARE ROMÂNEȘTI PENTRU FERMELE DE FAMILIE, LANSATE PE PIAȚĂ!

TREI NOI TRACTOARE ROMÂNEȘTI PENTRU FERMELE DE FAMILIE, LANSATE PE PIAȚĂ!

11 iunie 2020 - 07:28

TRACTOARE ROMÂNEȘTI. Directorul general al IRUM Reghin, Mircea Oltean, a anunţat, miercuri, lansarea pe piaţă a trei noi tractoare de concepţie românească, destinate fermelor de familie, realizate în perioada de restricţii din cauza pandemiei de coronavirus.

CREŞTE CEREREA DE ROBOŢI AGRICOLI

CREŞTE CEREREA DE ROBOŢI AGRICOLI

28 mai 2020 - 11:30

Cererea de roboţi agricoli va înregistra o creştere de 24,1% până în 2024, potrivit unui studiu realizat de Transparency Market Research (TMR) cu privire la segmentul afacerilor şi comerţului din domeniul agriculturii.

Premiu de design pentru 'tractorul viitorului' de la STEYR

Premiu de design pentru 'tractorul viitorului' de la STEYR

22 mai 2020 - 12:00

Indiscutabil, una dintre apariţiile care au făcut senzaţie la ediţia 2019 a expoziţiei Agritechnica, Konzept - tractorul viitorului în imaginaţia Steyr - a obţinut un important premiu de design.

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

08 mai 2020 - 13:05

Într-o transmisie live, John Deere a oferit informaţii despre programul Connected Support ™ pentru presa internaţională. Din experienţa practică a ultimelor săptămâni, în acest "chat" online, experţii şi dealerii John Deere au împărtăşit modul în care clienţii lor au beneficiat de programul Connected Support™. La transmisie au participat experţi şi dealeri John Deere din Marea Britanie, Franța și Germania iar jurnaliştii au avut posibilitatea să adreseze întrebări.

O nouă fabrică PŐTTINGER

O nouă fabrică PŐTTINGER

06 mai 2020 - 15:51

Compania austriacă a început construcţia unei noi unităţi de producţie - o investiţie în valoare de 25 milioane euro, unde vor fi fabricate presele de balotat Impress și greblele Top C cu patru rotori. Noua fabrică Pöttinger este amplasată la St. Georgen (Austria), la doar 5 km de sediul central al companiei din Grieskirchen.

FENDT şi-a reluat activitatea la fabricile din Germania

FENDT şi-a reluat activitatea la fabricile din Germania

04 mai 2020 - 18:27

Producătorul de tractoare şi utilaje agricole FENDT a anunţat reluarea producţiei la o serie de linii de asamblare din Germania, care au fost închise temporar din cauza pandemiei de Covid-19.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

General Leasing la Indagra 2019

General Leasing la Indagra 2019

Alături de gama completă de tractoare şi combine Massey Ferguson, pentru care General Leasing este distribuitor autorizat, în standul companiei de la Indagra 2019 au mai fost evidenţiate: presa Massey Ferguson RB 4160 V Xtra pentru baloţi cilindrici, semănătoarea pentru păioase Junkkari M400 Plus şi plugul Moro Aratri EXA 16A PRO Warrior. Campaniile promoţionale General Leasing pentru maşini şi utilaje agricole cuprind garanţie extinsă şi soluţii de finanţare cu dobândă subvenţionată. Interviu cu Victor Sandu - director general, General Leasing. Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe Operator imagine: Claudiu Borobei


Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Clasic

Clasic
El se întoarce acasă noaptea târziu. Detalii