Adama
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Titan Machinery România aduce TRACTORUL ANULUI 2017 la Agraria

Publicat: 23 martie 2017 - 15:15
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2   | Print | Trimite unui prieten

Odată cu înflorirea la propriu a noului an, Titan Machinery România începe în forţă seria competitivă a târgurilor agricole din 2017.

Un prim pas expoziţional îl va reprezenta participarea noastră la cea de-a 23-a ediţie a celui mai mare târg din Transilvania – Agraria - care va avea loc în perioada 6 - 9 Aprilie 2017 în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, judeţul Cluj. Titan Machinery România şi-a pus deja o mare amprentă pe tabloul general al celor mai importante evenimente de profil din România şi parcurge fără îndoială o traiectorie ascendentă a popularităţii şi a imaginii frumoase în rândurile publicului său.

titan machinery_agraria_3_b

Ca urmare, echipa noastră va profita la maximum de această bună oportunitate de a intra într-un contact cât mai eficient cu publicul Titan Machinery România şi îşi organizează cu rigurozitate buna participare, cu scopul de a se ridica la cele mai înalte aşteptări din partea vizitatorilor.

titan machinery_agraria_6_b

Noutăţile ediţiei: tractoarele CASE IH Luxxum 120 şi Optum 300 CVX

Prin ascendenţa cu care ne-am obişnuit publicul, anul acesta ne-am mărit din nou suprafaţa standului, numărul şi diversitatea utilajelor expuse. Vizitatorii noştri vor fi întâmpinaţi de imaginea atractivă şi gabaritele impresionante ale acestora, caracteristici ce vor întreţine ambienţa din standului Titan Machinery. La această ediţie, vor fi expuse celebrele tractoare CASE IH precum Farmall 95A, Farmall 115 U, Maxxum 150, Puma 165, Magnum 380 CVX, dar şi încărcătorul telescopic Farmlift 632. Noutăţile le vor reprezenta tractoarele Luxxum 120 şi Optum 300 CVX. Regina standului va fi însă combina CASE IH Axial-Flow 7240 cu hederul 9.1 marca MacDon, care va încânta publicul prin splendoarea sa şi prin tehnica modernă de care dispune.

• Seria Luxxum, recent lansată la nivel mondial, prezintă tractoare dotate cu motoare de 3,4 litri, în patru cilindri, care respectă cele mai noi norme anti-poluare. În privinţa confortului, Luxxum are o cabină suspendată şi opţiunea de suspensie pe puntea faţă. Acoperişul cabinei permite o vizibilitate ridicată, cu siguranţă un câştig pentru productivitatea utilajului atunci când sunt manipulate sarcini la înălţime.
• Optum 300 CVX, desemnat Tractorul Anului 2017 la expoziţia internaţională de utilaje agricole: EIMA din Noiembrie anul trecut, este dotat cu motor FPT, 6 cilindri, capacitate 6700 cm3, ce dezvoltă o putere maximă de 313 CP şi are o transmisie cu variaţie continuă. Condiţiile din cabină sunt la un nivel ridicat, constructorul american punând un accent important şi pe confortabilitate.

 titan machinery_agraria_5_b

Totodată vor fi expuse semănătorile marca VÄDERSTAD, precum semănătoarea de precizie Tempo R 8, semănătoarea Rapid A 600 C, ambele dispunând de tehnologii avansate de semănat la viteze mari, fără a pierde nimic din precizie. Tot în materie de semănători, va fi expusă şi semănătoarea marca SULKY Tramline, cu un buncăr mai mare şi mai uşor de umplut, o acurateţe şi o contorizare îmbunătăţite a seminţelor, pe cele două roţi de care dispune utilajul. Marca Sulky va fi susţinută şi de fertilizatorul DX 30, cu o rată de împrăştiere de până la 1000 kg/ha şi o suprafaţă de împrăştiere reglabilă între 12 şi 28 metri. În extensia tractoarelor, vizitatorii noştri vor regăsi şi plugul GREGOIRE BESSON 3+1, cu reversare hidraulică cu ax cu dimensiunea de 100mm.

Pe de altă parte va fi expus şi simulatorul AFS, cu monitoare digitale şi volan, prin care va fi prezentat de către specialiştii noştri, practica sistemului avansat al agriculturii de precizie. Lângă acesta vor fi expuse şi două utilaje de construcţii marca CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT, precum buldoexcavatorul 695 ST dotat cu o nouă pompă hidraulică cu debit variabil şi pistoane axiale ce reduc consumul de carburant cu 14%, facându-se o economie de aproximativ 1,200 € / an / utilaj şi de asemenea va fi expus un mini-încărcător multifuncţional şi dinamic, recunoscut pentru puterea şi productivitatea sa.

titan machinery_agraria_4_b

La standul nostru veţi fi întâmpinaţi de către specialiştii nostri care vă vor oferi tot calupul de informaţii tehnice de care aveţi nevoie, dar şi condiţii de achiziţionare a utilajelor. De asemenea vom deschide în calea Dumneavoastră o serie de oferte atractive precum oferta specială la sistemul de Ghidare Manuală FM 750 LITE, oferte de finanţare, discounturi, dar şi alte oferte de care veţi afla în exclusivitate la standul nostru. Complementar cu sprijinul inginerilor Titan Machinery, vom oferi cataloage şi broşuri de gamă ale utijalelor expuse şi totodată materiale promoţionale care vă vor menţine vie în memorie vizita standul nostru.
Networking-ul şi buna dispoziţie nu-şi vor face lipsite prezenţa, pentru că experienţa construită până în prezent ne obligă să asigurăm gustul plăcut cu care să rămâneţi în urma timpului petrecut la standul Titan Machinery de la Agraria.

Nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea vreme bună şi vă aşteptăm cu drag la standul nostru!

BOGDAN CONSTANTIN
PR & Communication Specialist
Titan-Machinery România

titan machinery_agraria_7_b

Vizualizat: 3102 | Video Video 1 2 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

2.
Play TITAN MACHINERY LA AGROMALIM 2014

TITAN MACHINERY LA AGROMALIM 2014

02 octombrie 2014

Alte articole in aceasta categorie

Comunicat AFIR ASTĂZI!

Comunicat AFIR ASTĂZI!

20 septembrie 2022 - 11:14

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale aduce la cunoștința beneficiarilor publici decizia emisă de Comisia Europeană în data de 12 septembrie 2022 privind aprobarea modificării Programului Național de Dezvoltare Rurală, prin care sunt aplicabile beneficiarilor PNDR prevederile Ordonanței de Urgență (OUG) nr. 64/ 2022 privind ajustarea prețurilor și a valorii devizelor generale în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile.

Percheziții la persoane suspectate că au incendiat mai multe utilaje agricole!

Percheziții la persoane suspectate că au incendiat mai multe utilaje agricole!

06 septembrie 2022 - 19:47

Poliţiştii au efectuat astăzi şase percheziţii în judeţele Botoşani şi Iaşi, la persoane suspectate într-un dosar de distrugere prin incendiere, cu un prejudiciu estimat la un milion de euro. Este vorba despre distrugerea mai multor utilaje agricole, iar principalul suspect este deja arestat preventiv, într-un alt dosar, scrie news.ro

Lasă prelucrarea solului pe mâna tractoarelor și echipamentelor agricole furnizate de UTILBEN

Lasă prelucrarea solului pe mâna tractoarelor și echipamentelor agricole furnizate de UTILBEN

24 august 2022 - 22:36

Prelucrarea solului este o treabă grea, care necesită aportul unor utilaje și echipamente agricole de nădejde. UTILBEN este o companie care vine în sprijinul fermierilor români cu cele mai bune soluții în domeniu, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Utilajele agricole mai scumpe!

Utilajele agricole mai scumpe!

09 august 2022 - 18:12

Utilajele agricole, mai scumpe din cauza creșterii prețului oțelului! Anunță astăzi europarlamentarul român Daniel Buda (PPE), vicepreședinte COMAGRI, Parlament European.

Fermierii au blocat șoselele cu munți de gunoi de grajd, bălegar!

Fermierii au blocat șoselele cu munți de gunoi de grajd, bălegar!

28 iulie 2022 - 08:37

Fermierii olandezi continuă șirul protestelor violente! Ei au protestat și miercuri, 27 iulie 2022, din pricina planurilor guvernamentale de reducere a emisiilor de azot. Fermierii au aruncat mormane de gunoi de grajd și bălegar pe autostrăzi, blocând traficul, și au provocat incendii de-a lungul șoselelor.

Comunicat APIA ASTĂZI: Ajutor de stat virat în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

Comunicat APIA ASTĂZI: Ajutor de stat virat în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

18 iulie 2022 - 11:08

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, diferența aferentă cantităților de motorină utilizate în perioada 01 ianuarie – 31 martie 2022 (trimestrul I/2022), în conformitate cu prevederile HG nr.1174/2014 și OMADR nr.1727/2015, cu modificările şi completările ulterioare.

Guvern ASTĂZI: Plăți de 337 milioane lei aprobate pentru fermieri, crescători animale!

Guvern ASTĂZI: Plăți de 337 milioane lei aprobate pentru fermieri, crescători animale!

13 iulie 2022 - 18:07

Guvernul a aprobat, în şedinţa de astăzi, 13 iulie 2022, suplimentarea sumei necesare pentru plata subvenţiei APIA la motorină. Banii vor fi virați în conturile fermierilor, crescătorilor de animale în următoarele zile, spune ministrul agriculturii, Petre Daea.

Creșterea subvenției APIA la motorină la 5 lei/litru!

Creșterea subvenției APIA la motorină la 5 lei/litru!

12 iulie 2022 - 07:12

Creșterea cuantumului subvenției APIA la motorină de la 1,6 lei/litru la 5 lei/litru și acordarea de urgență a despăgubirilor pentru fermierii ale căror suprafețe agricole sunt afectate grav de secetă, solicită Guvernului României Partidul Mișcarea Populară.

Krone caută fotografii pentru calendarul 2023

Krone caută fotografii pentru calendarul 2023

30 iunie 2022 - 17:22

După reacția copleșitoare de anul trecut și numeroasele propuneri primite de la fotografi amatori din întreaga lume, KRONE caută acum fotografii pentru calendarul său din 2023. Cele 12 imagini câștigătoare vor fi selectate de către un juriu, iar calendarul 2023 va putea fi achiziționat de la magazinul online internațional KRONE.

VIDEO! Prețul uriaș al motorinei scoate în stradă sute de tractoare și fermieri!

VIDEO! Prețul uriaș al motorinei scoate în stradă sute de tractoare și fermieri!

30 iunie 2022 - 10:52

După protestele fermierilor din Olanda, a izbucnit un alt protest de amploare al agricultorilor din Spania. Peste 400 de tractoare și sute de fermieri au inundat miercuri străzile din Granada, Spania. Fermierii strigă cu disperare că prețul nejustificat de mare al motorinei le ruinează câmpurile. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Robotul autonom Horsch Primul robot de furajare LELY VECTOR din România în ferma Peica! LIVIU STANIMIR: Costul inputurilor scade marja de profit

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii