Adama
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

STIHL achiziționează 23% din TinyMobileRobots

Publicat: 03 februarie 2022 - 16:39
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

Grupul german STIHL, binecunoscut producător de drujbe, utilaje forestiere și roboți de tuns iarba, anunță o investiție semnificativă în compania daneză de robotică TinyMobileRobots. Mașinile robotizate de tuns iarba STIHL au o puternică compatibilitate tehnică cu roboții avansați și complet autonomi de marcare a liniilor produşi de TinyMobileRobots şi care sunt destinaţi utilizării pe terenurile de sport, în construcția de drumuri, în agricultură și nu numai.

Grupul STIHL a urmărit îndeaproape creșterea internațională rapidă a TinyMobileRobots care şi-a dublat cifra de afaceri în ultimii ani.. Recunoscând oportunitatea de a se extinde în continuare, divizia de corporate venture a Grupului, STIHL Digital, a achiziționat 23,8% din TinyMobileRobots, cumpărând astfel acţiunile gestionate de firma de capital de risc Borean Innovation. Investitorul privat Anders Fauerskov, fost coproprietar al TC Group, va continua să dețină o parte din companie și rămâne un partener cu capital semnificativ în cadrul noului cerc de proprietari.

În urma acestei achiziţii, TinyMobileRobots  va avea un partener puternic capabil să asigure creșterea și dezvoltarea viitoare a companiei. Încă de la început, TinyMobileRobots va beneficia de rețeaua mondială de dealeri STIHL, dar îşi va păstra statutul de companie independentă.

TinyMobileRobots lider mondial în roboţi de trasat linii

În doar 5 ani, TinyMobileRobots s-a plasat ferm ca lider mondial în furnizarea de roboți de trasare/marcare a liniilor, acaparând mai mult de jumătate din piață numai în Statele Unite. Deoarece SUA este, de asemenea, una dintre piețele de expansiune ale STIHL, parteneriatul prezintă un potențial și o sinergie mare pentru cele două companii care lucrează împreună. Roboții de marcare a liniilor de la TinyMobileRobots răspund unei cereri ridicate a clienților pentru produse mai durabile, deoarece sunt alimentați cu baterii, în loc de motorină, și folosesc cantități semnificativ mai mici de vopsea pentru linii în comparație cu soluțiile concurente.

TinyMobileRobots_Stihl_b

TinyMobileRobots și-a îmbunătățit continuu tehnologia proprie, iar roboții săi care trasează linii sunt utilizați pe scară largă de o gamă largă de cluburi sportive, municipalități, aeroporturi și, din ce în ce mai mult, de companii de construcții și inginerie. TinyMobileRobots a dezvoltat, de asemenea, un robot PropTech pentru măsurarea suprafețelor interioare mari, cum ar fi șantierele de construcții înalte, clădirile de depozitare, depozitele și facilitățile de producție, unde, în caz contrar, milioane de metri pătrați trebuie măsurați manual. Prin utilizarea TinyMobileRobots, aceste sarcini consumatoare de timp pot fi optimizate în mod semnificativ.

Vizualizat: 740 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Ajutorul pentru bunăstarea animalelor pentru acest an!

Ajutorul pentru bunăstarea animalelor pentru acest an!

Cererile pentru plata ajutorului pentru bunăstarea animalelor, aferent acestui an, se pot depune la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în perioada 15 februarie - 28 februarie 2022, a anunțat directorul general APIA, Adrian Pintea. 

Bani pentru plata subvențiilor APIA! Suma transferată ASTĂZI României!

Bani pentru plata subvențiilor APIA! Suma transferată ASTĂZI României!

Comisia Europeană transferă astăzi, 3 februarie 2022, în contul României suma de 596 de milioane de euro, decont făcut pentru decembrie 2021 la plata subvențiilor APIA ale fermierilor și crescătorilor de animale, a anunțat directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, miercuri seara, la Agro TV.

Tractoarele KIOTI sunt eligibile pentru achiziția cu fonduri europene

Tractoarele KIOTI sunt eligibile pentru achiziția cu fonduri europene

Compania UTILBEN vine în sprijinul dumneavoastră cu utilaje și echipamente agricole eligibile pentru accesarea de fonduri europene. În plus, beneficiați de livrare rapidă, pentru că produsele din oferta UTILBEN sunt disponibile în stoc.

John Deere cel mai vândut tractor în Germania

John Deere cel mai vândut tractor în Germania

Constructorul american a revenit în 2021 în fruntea clasamentului celor mai vândute tractoare din Germania, cu o cotă de piaţă de 17,8% (6.127 de unități) dintr-un total de 34.472 tractoare noi înregistrate. Fendt, care a ocupat primul loc în 2020, cu 6.818 unități, a ocupat locul al doilea în 2021, cu 5.763 de tractoare şi o cotă de piaţă de 16,7%. Deutz-Fahr s-a plasat pe locul trei cu 2.750 de unități şi 8,0% cotă de piaţă.

Mai multe tractoare înmatriculate în Marea Britanie în 2021

Mai multe tractoare înmatriculate în Marea Britanie în 2021

În decembrie 2021, înmatriculările de tractoare agricole au crescut cu aproape 14,0%, ajungând la 883 unități, ceea ce făcut ca numărul total de tractoare înregistrate în 2021 să ajungă la 12.017 unități, mai mult cu aproape 16,0% față de 2020. De asemenea, numărul de tractoare agricole înmatriculate în Marea Britanie în decembrie 2021 a depășit din nou nivelul din aceeaşi lună a anului 2020, după ce în noiembrie a scăzut sub nivelul lunii noiembrie 2020, conform datelor publicate de AEA (The Agricultural Engineers Association).

John Deere prezintă primul tractor COMPLET AUTONOM

John Deere prezintă primul tractor COMPLET AUTONOM

Modelul 8R - primul tractor complet autonom produs de către gigantul american va fi expus în cadrul Consumer Electronics Show (CES 2022) din Las Vegas în această săptămână. De data aceasta nu mai este vorba despre un concept, primele unităţi ale tractorului complet autonom vor fi disponibile pentru fermierii nord-americani în cursul acestui an.

AGCO investește în tehnologiile viitorului

AGCO investește în tehnologiile viitorului

AGCO a cumpărat 2,9% din capitalul social al Greeneye Technology şi 2,53% din capitalul social al dezvoltatorului Apex.AI. Greeneye Technology este o companie israeliană care a dezvoltat un sistem de pulverizare de precizie bazat pe inteligența artificială pentru detectarea și pulverizarea individuală a buruienilor, la viteze de până la 20 km/oră. Apex AI dezvoltă software certificat pentru mobilitate şi vehicule fără şofer.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Compania producătoare de headere OROS Linamar a venit cu artileria grea la INDAGRA 2022! În atenția vizitatorilor a fost headerul de recoltat porumb OROS Cornado pe 12 rânduri rabatabil cu tocător de tulpini pe fiecare secție și viteza de lucru de până la 15 km/h. Noutatea cu care s-au prezentat anul acesta la INDAGRA este hederul de floarea-soarelui SUNIN care are o distanță de 9 metri și recoltează independent de lățimea de semănat.

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Întâmplare...

Întâmplare...
Un tip vine acasă de la serviciu şi observă cu stupoare că în gura dobermanului său era iepuraşul vecinilor. Detalii