KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Semănătoarea de plante prăşitoare Horsch Maistro

Publicat: 15 iunie 2011 - 13:42
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten


Creşterea productivităţii în fermele agricole prin reducerea costurilor cu echipamentele şi creşterea producţiei, reprezintă conceptul urmărit cu consecvenţă în ultimii 20 de ani de HORSCH, unul dintre cei mai renumiţi producători mondiali de utilaje pentru prelucrarea solului şi semănat.

 

horsch-general

 

Mewi Import Export SRL din Orţişoara distribuie utilajele Horsch în România, oferind consiliere pentru alegerea celui mai potrivit tip de utilaj, în funcţie de nevoile clientului.

Cristian Dănescu, directorul societîîăţii, afirmă că „agricultura înseamnă asigurarea viitorului, iar asigurarea unor recolte bogate începe de la alegerea celor mai eficiente utilaje. În condiţiile actuale, nimeni nu-şi permite să plătească fără a obţine randamente maxime”.

Logistică optimizată, precizie de vârf, reglaj perfect

Prin Maistro, Horsch prezintă o tehnologie performantă şi robustă de semănare bob cu bob (porumb, floarea soarelui, soia), pentru utilizarea profesională. Piesa centrală a utilajului Maistro este dispozitivul de semănat rezistent şi puternic. Prin intermediul unei acţionări mecanice a unităţii de dozare pentru fiecare roată şi lanţuri de antrenare, plantele prăşitoare pot fi dozate cu exactitate. Rolele de tasare în formă de V, asigură o introducere precisă a seminţelor în patul germinativ, cu o acoperire optimă.

Horsch Maistro plasează sămânţa la o distanţă de 70-75 cm între rânduri, iar pentru fixarea acesteia în pământ sunt concepute roţile de adâncime, care rulează lateral, imediat lângă brăzdarul pentru semănat. Montarea în tandem a acestor roţi contribuie la plasarea precisă a seminţelor. Brăzdarul de semănat cu discuri are un diametru mare, de 39 cm, este rezistent la uzură şi eficient în cele mai dificile condiţii de prelucrare (sol dur, suprafeţe grosiere), formând constant un cuib conic.

Horsch-Maistro

Prin intermediul unui reglaj simplu cu arc, pot fi reglate atât presiunea unităţii de semănat (până la 300 kg), cât şi rola individuală de presare pentru fiecare rând.

Brăzdarele pentru îngrăşământ ale sistemului de fertilizare pe rânduri sunt bine fixate pe agregatul de semănat executat sub formă de paralelogram şi se mişcă sincron cu acesta, plasând mai precis îngrăşământul la distanţa dorită faţă de brăzdar.

Buncărele de seminţe de dimensiuni mari au capacităţi de câte 70 litri. În combinaţie cu buncărul mare pentru îngrăşământ (2800-7000 litri), care permite preluarea cantităţilor mari de îngrăşământ, este posibilă obţinerea unor randamente mari la hectar.

Roşu înseamnă „calitate fără compromis”

Philipp Horsch spunea că „de fiecare dată când agricultorul se uită în oglinda retrovizoare a tractorului său şi vede roşu, el trebuie să ştie că a optat pentru calitate fără compromis”.

horsch-maistro

Astfel, simpla enumerare a avantajelor utilajului Maistro confirmă faptul că acesta este una dintre cele mai bune opţiuni pentru semănarea precisă bob cu bob:
• încorporarea unei tehnologii profesionale de semănare bob cu bob;
• posibilitatea de utilizare după plug, după semănarea pe teren neprelucrat sau după semănarea directă;
• încorporarea unor agregate;
• reglarea facilă şi rapidă a presiunii pe brăzdar (până la 300 kg), a adâncimii şi a cantităţii de seminţe;
• separarea precisă, fără reglaje;
• depunerea exactă în adâncime;
• timp redus alocat întreţinerii.

Fişe tehnice ale celor două tipuri de Maistro, RC şi CC, pot fi consultate pe www.mewi.ro

Vizualizat: 8085 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii