Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Record mondial pentru Kuhn şi John Deere

Publicat: 23 septembrie 2019 - 11:32
Comenteaza   | Video 1 2 3 4   | Print | Trimite unui prieten

Un tractor John Deere 6250R echipat cu o greblă de răvăşit şi adunat - Kuhn GA 15131 a stabilit un nou record mondial de adunat fânul în brazde, pe o suprafaţă totală de 188,9ha (patru parcele), în timp de opt ore.

Recordul mondial a fost stabilit pe terenul deluros unei ferme de vaci de lapte din Jutland, regiunea centrală, Danemarca. Mikael Skeldal, care conduce ferma împreună cu cei doi frați și sora sa, a condus tractorul John Deere 6250R (300CP) echipat cu sistem de ghidare AutoTrac, terminalul intuitiv Gen4 CommandCenter și joystick-ul ergonomic CommandPRO.

Maşina de răvăşit şi adunat Kuhn GA 15131 are patru rotoare şi o lăţime de lucru de 9,5 până la 14,7m, ceea ce îi conferă o productivitate ridicată, versatilitate şi o calitate impecabilă a muncii. Mecanismul său exclusiv 100% hidraulic permite adaptarea perfectă a vitezei rotorilor la tipul de furaj și randament, reducând în același timp costurile de întreținere. Brazdele de furaj rezultate sunt uniforme şi datorită funcției BOOST, care mărește viteza rotorilor față cu 20% comparativ cu cei din spate pentru a forma o brazdă omogenă și aerisită. Ridicarea individuală a fiecărui rotor permite operatorului să lucreze eficient, să evite obstacolele și să se adapteze la diferitelor forme ale parcelei. În timpul lucrului, operatorul a beneficiat şi apreciat terminalul CCI 1200 ISOBUS care îi permite să vizualizeze lucrările efectuate și să optimizeze reglarea rotorului fără timp de oprire, precum și ușurința de utilizare a joystick-ului WTK.

Khun GA 15131_b

În timpul lucrului viteza maximă a tractorului a fost de 22 km/h. Suprafaţa medie lucrată în cele opt ore a fost de 23,6 ha/oră iar productivitatea maximă obținută a fost de 32 ha/oră. Productivitatea medie, pe parcursul celor opt ore de lucru a fost de 23,6 h/oră.

Reprezentantul DLG a certificat înregistrarea şi a efectuat mai multe măsurători la fața locului. Timpul și suprafața au fost stabilite cu precizie iar calitatea lucrării a fost măsurată prin diferite probe colectate, confirmând calitatea bună a furajului.

Vizualizat: 1089 | Video Video 1 2 3 4 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănat în sistem No-till

Semănat în sistem No-till

Cu siguranţă aţi auzit despre “No till”, adică “fără arătură”. În ţara noastră sunt puţini fermieri care au decis să producă în acest sistem. Unul dintre ei este Laurenţiu Gogoşeanu din comuna Murgaşi, judeţul Dolj. Iată tehnologia No-till în imagini!

Reporter: Paula Ciupag
Operator imagine: Dănut Viezuină
Montaj: Claudiu Borobei

A inceput INDAGRA! Hibridul SY Experto - producţie record Titan Machinery la Agromalim 2019

Bancul zilei

Fericire

Fericire
Soţia se adresează cu indignare soţului: Detalii