Adama
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Pöttinger îşi extinde capacitatea de producţie din Stoitzendorf

Publicat: 03 noiembrie 2022 - 10:44
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

Compania austriacă de familie Pöttinger a început anul trecut un parteneriat cu CFS Cross Farm Solution din Stoitzendorf (Austria) completându-şi astfel gama de echipamente pentru îngrijirea culturilor în sistem convenţional şi organic. Creșterea puternică a vânzărilor a făcut necesară extinderea capacităţii de producţie.

Extinderea fabricii din Stoitzendorf a fost finalizată într-un timp record de doar opt luni, iar ceremonia oficială de inaugurare s-a făcut la finalul lunii octombrie în prezența proprietarilor, a conducerii executive, a angajaților și a invitaților. Prin investiția de 4,5 milioane de euro s-a adăugat o suprafaţă acoperită suplimentară de 1.750 mp pentru secţiile de asamblare şi au fost construiți 600mp pentru birouri și administraţie.

Centru de competenţă în îngrijirea culturilor

Pöttinger doreşte să impulsioneze dezvoltările tehnice și inovațiile pentru îngrijirea mecanică a culturilor şi-a stabilit acum centrul de competență în acest domeniu la Stoitzendorf.

Poettinger_Stoitzendorf_b

Pentru agricultura durabilă și ecologică, producătorul austriac a înfiinţat o nouă divizie pentru echipamentele destinate controlului mecanic al buruienilor dar şi multe alte aplicații, cum ar fi spargerea crestei, încorporarea îngrășămintelor și aerisirea pajiștilor. Grapele rotative și cultivatoarele pentru culturile prăşitoare sub brandul Pöttinger funcționează cu succes pe câmpurile din întreaga lume.

Alături de centrul din Stoitzendorf, Pöttinger mai are două fabrici, în Grieskirchen și St. Georgen, unde se construiesc echipamente pentru pășuni, unitatea de la Vodnany pentru asamblarea echipamentelor de prelucrare a solului şi un centrul de competență pentru tehnologia de semănătat la Bernburg.

Vizualizat: 406 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Afacere de familie în agricultură unică în România!

Afacere de familie în agricultură unică în România!

Este singura afacere de acest fel din țară și este de familie, având o tradiție de aproape 20 de ani. Proprietarii au investit 800.000 de euro într-o fabrică unde este procesată o carne considerată delicatesă și exportată în SUA, Japonia, Coreea de Sud.

Irigarea prin picurare - Cea mai performantă metodă de irigare

Irigarea prin picurare - Cea mai performantă metodă de irigare

Nu incape îndoială că irigațiile reprezintă punctul cheie in obținerea unei producții ridicate la cultura porumbului, din moment ce seceta este aproape anual prezentă la noi in țară.

Primul tractor electric vândut sub marca Keestrack

Primul tractor electric vândut sub marca Keestrack

Producătorul belgian Keestrack va construi primul său tractor electric - modelul B1e, proiect dezvoltat împreună cu Rigitrac și cu constructorul italian de tractoare Goldoni. Tractor electric Keestrack B1e şi-a făcut deja debutul la expoziția Bauma (24-30 octombrie, München, Germania) și apoi va fi prezentat la EIMA (9-13 noiembrie, Bologna, Italia).

DALBO are noi proprietari

DALBO are noi proprietari

Din 13 octombrie, noul proprietar al DALBO este compania italiană Persefone S.r.l, deţinută la rândul ei de către firma de investiţii cu capital privat Alcedo SGR S.p.A., din Italia. Grupul Alcedo deține şi compania Demetra care operează brandurile BreviAgri și AgriMaster.

Lasă fertilizarea solului în grija EuroSpand

Lasă fertilizarea solului în grija EuroSpand

Fertilizarea solului este o activitate esențială pentru a obține o recoltă bogată. UTILBEN este o companie care înțelege acest lucru și, grație celor 16 ani de experiență în domeniul utilajelor, a încheiat parteneriate cu unii dintre cei mai apreciați producători de echipamente agricole din lume. Printre aceștia, și EuroSpand.

Avantajele echipamentelor MaterMacc și Sumo

Avantajele echipamentelor MaterMacc și Sumo

Cu o experiență de peste 16 ani în furnizarea de utilaje fiabile, UTILBEN a încheiat contracte cu MaterMacc din Italia și Sumo din Anglia. Acum, tehnica performantă a celor două companii de renume este disponibilă și fermierilor români.

Krone își extinde portofoliul cu două noi combine seria Big X

Krone își extinde portofoliul cu două noi combine seria Big X

Spelle, 20 septembrie 2022 - Krone își extinde gama de combine de furaje în categoria de mare putere de la 980 la 1080 CP. Cele două modele Big X 980 și Big X 1080 sunt cele mai recente membre ale seriei de la 680 la 1180.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Compania producătoare de headere OROS Linamar a venit cu artileria grea la INDAGRA 2022! În atenția vizitatorilor a fost headerul de recoltat porumb OROS Cornado pe 12 rânduri rabatabil cu tocător de tulpini pe fiecare secție și viteza de lucru de până la 15 km/h. Noutatea cu care s-au prezentat anul acesta la INDAGRA este hederul de floarea-soarelui SUNIN care are o distanță de 9 metri și recoltează independent de lățimea de semănat.

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Întâmplare...

Întâmplare...
Un tip vine acasă de la serviciu şi observă cu stupoare că în gura dobermanului său era iepuraşul vecinilor. Detalii