KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Porţi deschise la MEWI

Publicat: 15 iunie 2011 - 16:24
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten


Sub sloganul “Mai aproape de oameni, mai aproape de natură”, timp de două zile la MEWI s-au desfăşurat “Zilele Porţilor Deschise”

În zilele de 13 şi 14 mai, MEWI a primit vizita clienţilor, colaboratorilor, reprezentanţilor mass-media şi a multor alte persoane interesate de domeniul agricol şi de activităţile conexe acestuia.

Programul diversificat al celor două zile a debutat cu prezentarea companiei de către domnul Volker Schröder, administratorul firmei, care a expus istoria de peste 15 ani a MEWI în România, ca parte a Schröder Landmaschinen, companie cu o tradiţie de peste 200 ani în tehnica agricolă.

Cristian Dănescu, directorul general MEWI, le-a vorbit celor prezenţi despre realizările companiei, iar Monica Roşca, director economic, a arătat modul în care compania se implică în comunitate, MEWI fiind „verde” şi acordând o atenţie deosebită acţiunilor caritabile.

Eveniment-Mewi

În cadrul aceluiaşi eveniment a fost premiat cumpărătorul tractorului Fendt cu numărul 500, Vasile Busuioc, din Comloşu Mare, judeţul Timiş.
Tot în prima zi a avut loc seminarul „Sisteme menite să reducă poluarea mediului - tehnologia SCR”, susţinut de directorul tehnic al MEWI, Daniel Mayer.

Momentul prezentării unui sistem de ghidare a tractoarelor prin GPS, montat pe un Fendt 936, după cele câteva ture în jurul clădirii sediului companiei, a fost transformat ad hoc de către angajaţi ai MEWI într-un mic spectacol aplaudat de toţi cei prezenţi.

Invitaţii au primit informaţii despre produsele comercializate de companie şi modalităţile de accesare a fondurilor pentru achiziţia de utilaje agricole.

În cea de-a doua zi a manifestări, MEWI a fost gazda copiilor de la Şcola din Orţişoara, care au oferit un mic spectacol, după care au participat la un concurs de desen şi condus tractoraşe în cadrul unui MEWI Mini Drive Test.

Vizualizat: 5802 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii