Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

NHR - o nouă siglă, o nouă înfăţişare

Publicat: 16 octombrie 2012 - 15:39
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania NHR Agropartners a cunoscut o dezvoltare extraordinară pe piaţa românească de maşini agricole de la fondarea sa în anul 2000. Un indicator al succesului NHR este creşterea numărului de angajaţi, de filiale, maşini de service, ingineri şi tehnicieni, precum şi a reţelei de distribuţie şi, nu în ultimul rând, a numărului de maşini pe care le vindem în întreaga ţară. 

Compania anunţă schimbarea siglei. “Această creştere fenomenală a făcut necesară schimbarea siglei noastre. “Ideea a fost să creăm o marcă modernă, păstrând influenţele celei existente, dar şi introducând elemente noi, pe care le-am unificat într-un simbol nou, proaspăt, care arată un partener puternic. Acum suntem mândri să vă prezentăm noua noastră înfăţişare”, se arată într-un comunicat NHR.

sigla-NHR-Agropartners-foto-ok_b

Potrivit reprezentanţilor NHR, ALBASTRUL reprezintă tinereţea, partenerul de încredere, loialitatea şi profesionalismul, iar GALBENUL bucuria, creativitatea, optimismul şi energia de care dăm dovadă. "Aceste două culori sunt caracteristice principalei mărci pe care o reprezentăm. Albastru de la tractoarele noastre, iar galben de la combinele de cereale şi de furaje. Aceste culori sunt deja tradiţionale la New Holland, însemnând putere, încredere şi expertiză în domeniul maşinilor agricole".

De asemenea, forma futuristă înseamnă progres, inovaţie şi grijă faţă de mediu, la fel ca şi produsele de înaltă tehnicitate pe care le comercializează în România. Noul aspect are o puternică valoare de recunoaştere pentru clienţii NHR.

Vizualizat: 3070 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer este un sistem inovator care permite fermierilor să exploreze şi să descopere întregul potenţial al solurilor lor. Sistemul conţine un senzor care, paradoxal, nu ia contact cu solul, dar care, prin electromagnetism, măsoară conductivitatea solului la patru adâncimi diferite: 0-25cm, 15-60cm, 55-95cm, 85-115cm.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii