Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

NHR Agropartners, prima casă pe Drumul Subțire din Călărași

Publicat: 03 mai 2015 - 12:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Compania New Holland Agropartners a deschis o filială în comuna Ștefan Vodă din Călărași. Sediul este amplasat strategic, pe Drumul Subțire, dar locul unde e ridicată clădirea are valoarea unor amintiri prețioase pentru managerul companiei.

Drumul Subțire și eu avem o relație cam de 20 de ani. Exista aici un IAS, condus de un director bun și care a reușit să scoată la hectar 3.000-4.000 de tone de floarea soarelui. Iubesc locul ăsta și am insistat să fim aici, își amintește Monika Puiu, director general al companiei. 

nhr-taiat-panglica_b

Este prima clădire pe care compania noastră a construit-o din temelii. Prima noastră casă. S-a ales locul ăsta pe care erau niște clădiri vechi, jupuite de timp și fărămițate de ploi. Era mai ieftin să construim pe locul viran de alături, dar doamna Puiu are amintiri dragi aici. Când ne-am apucat de treabă, am crezut că vom reuși să le renovăm. Structura clădirilor era însă mult prea șubredă. Le-am drărâmat și am ridicat o construcție nouă, spune Florin Neacșu, director companie.

florin-neacsu_b

Compania a plănuit demult să deschidă o filială la Călarași, în calea fermierilor. Investiția se ridică la aproape un milion de euro. Este un început. Nu ne oprim, urmează deschiderea unei filiale la Giurgiu. În noua filială din Drumul Subțire, avem o echipă de 16 oameni, service,  vânzări și piese de schimb pentru clienți. Echipa nu este completă. Recrutăm alți colegi, să ajungem la o echipă de 20 de membri. Avem nevoie de oameni pentru service și piese de schimb. Ne concentrăm mult pe service. Fiecare oră și minut contează în campanie când fermierul are nevoie de utilajele agricole. În fiecare an, organizăm cursuri de specializare pentru service. Iar stocul nostru de piese, în acest moment, este de 4 milioane de euro și deservește cele 11 filiale din România. Chiar dacă nu avem pe stoc piesa de care are nevoie clientul, o comandăm și în 24 de ore maxim este aici, spune Florin Neacșu.

Evenimentul a stârnit interesul fermierilor din zonă. Participanții la eveniment au fost fermieri din clasa medie care exploatează între 200 și 400 ha. De trei ani sunt clientul New Holland. Am cumpărat un tractor și o combină și sunt foarte mulțumit, spune Marian Voinea, fermier din Călărași, lucrează 215 ha.

nhr-calarasi_b

Am un tractor de 150 de cai, se laudă Gabriel Oroianu, fermier care lucrează 200 ha. Gabriel Oroianu este și primarul comunei Vâlcele din Călărași. Eu am trei tractoare plus o combină.Dispunem de ele și suntem încântați, spune Ion Mihuțiu, fermier din Călărași, exploatează 350 ha.

Monika Puiu, una dintre femeile de succes din agricultură, s-a dovedit o nostalgică incurabilă și când a decis ce cadou va oferi fermierilor. A găsit un meșter popular din Spanțov care a croit linguri mari din lemn, scobite adânc. Pentru mine, lingura din lemn are o mică poveste. Tatăl meu, eroul meu, spunea: cu furculița mâncăm elegant, dar cu lingura mâncăm din plin.  Doresc tuturor fermierilor o recoltă bogată, din plin să fie, așa cum spunea tata că se mănâncă cu lingura din lemn. 

monika-puiu_b

Din 2001, NHR Agropartners, parte a companiei de comerț VA Intertrading din Austria, este importatorul autorizat pentru echipamente New Holland.

Vizualizat: 3322 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

NHR Agropartners la IndAgra 2013: Pachete promoţionale şi preţuri speciale

NHR Agropartners la IndAgra 2013: Pachete promoţionale şi preţuri speciale

În perioada târgului IndAgra 2013, NHR Agropartners oferă fermierilor români pachete atractive şi preţuri speciale la achiziţia de tractoare şi utilaje agricole.

INDAGRA 2012: NHR Agropartners prezintă tractoarele din seria T6

INDAGRA 2012: NHR Agropartners prezintă tractoarele din seria T6

Noua gamă de tractoare New Holland din seria T6, cu puteri de la 110 până la 140 CP, va putea fi admirată la Indagra, în standul companiei NHR Agropartners, importator autorizat şi distribuitor al mărcilor New Holland, Pöttinger, Hardi, Bogballe, Matermacc, Dondi, Einboeck şi Hydrac. 

NHR - o nouă siglă, o nouă înfăţişare

NHR - o nouă siglă, o nouă înfăţişare

Compania NHR Agropartners a cunoscut o dezvoltare extraordinară pe piaţa românească de maşini agricole de la fondarea sa în anul 2000. Un indicator al succesului NHR este creşterea numărului de angajaţi, de filiale, maşini de service, ingineri şi tehnicieni, precum şi a reţelei de distribuţie şi, nu în ultimul rând, a numărului de maşini pe care le vindem în întreaga ţară. 

NHR AGROPARTNERS participă la Târgul Regional AGRALIM

NHR AGROPARTNERS participă la Târgul Regional AGRALIM

NHR AGROPARTNERS, importator autorizat pentru România al maşinilor şi utilajelor agricole NEW HOLLAND, POTTINGER, HYDRAC, BRANTNER, HARDI, BOGBALLE, QUIVOGNE, GUESTROWER, TATOMA şi MAUGUIN, participă la Târgul AGRALIM cu următoarele produse:

Alte articole in aceasta categorie

DUPĂ MARȘUL TRACTOARELOR, FERMIERII DOBROGENI SCRIU CU UTILAJELE AGRICOLE MESAJUL: VREM APĂ!

DUPĂ MARȘUL TRACTOARELOR, FERMIERII DOBROGENI SCRIU CU UTILAJELE AGRICOLE MESAJUL: VREM APĂ!

09 septembrie 2020 - 16:14

“VREM APĂ” este mesajul pe care Grupul de Inițiativă Civică a Fermierilor Dobrogeni îl lansează public odată cu întâlnirea de lucru de joi, 10.09.2020, care va avea loc la Ministerul Agriculturii, dintre fermieri și oficiali ai instituției de resort, precizează comunicatul transmis de fermierii dobrogeni pentru AGROINFO.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

03 septembrie 2020 - 16:39

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

Schimbare la vârful AGCO

Schimbare la vârful AGCO

03 septembrie 2020 - 12:38

Martin Richenhagen, Președinte şi CEO al AGCO a anunțat că se va retrage din funcţie la 31 decembrie 2020. De asemenea, Consiliul de administrație al AGCO l-a numit pe Eric Hansotia, în prezent vicepreședinte senior și director operațional, pentru a-l succeda pe Richenhagen în funcția de președinte și director executiv începând cu 1 ianuarie 2021. În plus, Eric Hansotia a fost ales în Consiliul de administrație cu efect imediat.

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

19 august 2020 - 09:40

Agenția Europeană GNSS (GSA), responsabilă cu gestionarea sistemelor de satelit europene Galileo și EGNOS, a lansat competiția MyGalileoDrone. Deschisă pentru companii, studenți și antreprenori, competiţia reprezintă o bună oportunitate de a transforma o idee strălucită într-o afacere reală.

NOU ORDIN MINISTRUL DE INTERNE: ÎNREGISTRAREA TRACTOARELOR!

NOU ORDIN MINISTRUL DE INTERNE: ÎNREGISTRAREA TRACTOARELOR!

13 august 2020 - 18:28

MODIFICĂRI LEGISLAȚIE. Ordinul MAI nr. 120 din 6 august 2020 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului administrației și internelor nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculelor a fost publicat în Monitorul Oficial pe data de 11 august 2020 și este în vigoare. Care sunt modificările în ceea ce privește înregistrarea tractoarelor agricole și forestiere.

ANUNȚ AFIR DE ASTĂZI: UN SINGUR GHID CU PREȚURI DE REFERINȚĂ!

ANUNȚ AFIR DE ASTĂZI: UN SINGUR GHID CU PREȚURI DE REFERINȚĂ!

13 august 2020 - 13:13

COMUNICAT. Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță modificarea Ghidului bazei de date cu prețuri de referință ce va fi utilizat pentru achizițiile necesare proiectelor finanțate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020). Modificarea documentului s-a făcut prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 221 din 5 august 2020.

PESTE 71% DIN FERMIERI INTERESAȚI DE CUMPĂRAREA UNUI TRACTOR!

PESTE 71% DIN FERMIERI INTERESAȚI DE CUMPĂRAREA UNUI TRACTOR!

30 iulie 2020 - 18:58

PIAȚA TRACTOARELOR. Aproape trei sferturi dintre fermierii din Europa (71,7%) au fost interesaţi, în primele şase luni ale anului, de achiziţia de tractoare, în timp ce pentru echipamentele de recoltare ponderea s-a situat la 7,8%, arată o analiză publicată, miercuri, de o platformă globală online pentru autovehicule comerciale şi echipamente rulate.

GUVERNUL A SUPLIMENTAT BUGETUL pentru PLATA SUBVENȚIEI APIA!

GUVERNUL A SUPLIMENTAT BUGETUL pentru PLATA SUBVENȚIEI APIA!

26 iulie 2020 - 09:28

OFICIAL. Guvernul a adoptat o hotărâre, în ședința de săptămâna trecută, prin care a suplimentat cu peste 100 de milioane de lei bugetul pentru plata ajutorului de stat la motorina folosită în agricultură, anunță un comunicat al Ministerului Agriculturii, transmis pentru AGROINFO.

GRIMME preia ASA-LIFT

GRIMME preia ASA-LIFT

24 iulie 2020 - 12:12

Grupul GRIMME a preluat complet compania daneză ASA-LIFT. Încă din 2013, GRIMME a achiziționat 70% din acțiunile ASA-Lift, companie fondată în 1936 la Sorö, în apropiere de Copenhaga (Danemarca).

Prelungire de un an a tranziţiei la standardul de emisii Etapa V

Prelungire de un an a tranziţiei la standardul de emisii Etapa V

18 iulie 2020 - 18:19

Producătorii de tractoare şi maşini agricole au primit o gură de oxigen din partea Parlamentului European, care a prelungit cu 12 luni tranziţia la standardul de emisii 'Etapa 5' pentru motoare.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii