Adama
Agreena
AGRICOVER

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

Publicat: 19 august 2020 - 09:40
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

Agenția Europeană GNSS (GSA), responsabilă cu gestionarea sistemelor de satelit europene Galileo și EGNOS, a lansat competiția MyGalileoDrone. Deschisă pentru companii, studenți și antreprenori, competiţia reprezintă o bună oportunitate de a transforma o idee strălucită într-o afacere reală.

GSA caută idei şi abordări noi în aplicații pentru mobilitate inteligentă (smart mobility), agricultura durabilă, protecția mediului, precum şi soluții care exploatează sinergii între 5G și știința spațiului sau care să sprijine internetul lucrurilor (Internet of Things).

Cei care doresc să participe la concursul GSA trebuie să proiecteze, dezvolte, testezze şi să pregătească pentru lansarea comercială o aplicație bazată pe drone și/sau un serviciu capabil să ofere o soluție de poziție prin utilizarea unui receptor compatibil Galileo. Utilizarea EGNOS este înțeleasă în sens larg, iar sistemul Galileo poate fi integrat în platforma de zbor, în stația de control la sol sau în alte dispozitive care sprijină funcționarea, cum ar fi un smartphone sau chiar în cadrul serviciilor U-Space.

mygalileo_drone_final_b

ETAPELE Concursului

Solicitanții trebuie să depună cererile cu ideile/numele proiectului până la 31 august 2020. Proiectele selectate pentru a avansa în faza de dezvoltare a concursului vor fi anunțate pe 15 septembrie 2020 și vor avea timp până la sfârșitul lunii noiembrie pentru a dezvolta o versiune demo a aplicației sau a serviciului propus.

În finală, echipele selectate vor efectua o demonstrație live și vor transmite ideile investitorilor. În timpul procesului de dezvoltare, solicitanții vor primi îndrumare și coaching de la experți recunoscuți de pe piața drone.

Câștigătorul concursului va primi un premiu de 100.000 €, iar următorii trei clasaţi câte 60.000 €, 40.000 € și respectiv 30.000 €.

Pentru a vă înregistra sau pentru mai multe informații despre competiţie, consultați pagina de concurs pe site-ul GSA: https://www.gsa.europa.eu/mygalileodrone

Vizualizat: 2324 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

AJUTOR 100 DE EURO/CAP DE VACĂ EXCLUSIV PENTRU FERMIERII CARE AU MINIM 100 DE VACI!

AJUTOR 100 DE EURO/CAP DE VACĂ EXCLUSIV PENTRU FERMIERII CARE AU MINIM 100 DE VACI!

SUBVENȚIE DOAR PENTRU FERME MARI. Ministerul Agriculturii a publicat astăzi proiectul de ordonanță de urgență prin care este stabilit un ajutor de stat de 100 de euro/cap de bovină pentru crescătorii de animale care au avut pierderi cauzate de pandemia de Covid-19. Condiție obligatorie pentru obținerea ajutorului este însă deținerea a minim 100 de vaci.

MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE: 16 MUNCITORI ROMÂNI INFECTAȚI CU COVID-19 LA O FERMĂ DIN SPANIA!

MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE: 16 MUNCITORI ROMÂNI INFECTAȚI CU COVID-19 LA O FERMĂ DIN SPANIA!

COMUNICAT. Ambasada României la Madrid a fost notificată cu privire la testarea pozitivă pentru infecţia cu COVID-19 a 16 cetăţeni români care lucrează la o fermă din localitatea Madrigal de las Altas Torres, provincia Avila, Comunitatea autonomă Castilla y Leon, Spania, şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare referitoare la identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AMÂNAREA RATELOR FERMIERILOR LA BĂNCI!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AMÂNAREA RATELOR FERMIERILOR LA BĂNCI!

DECLARAȚIE MINISTRUL AGRICULTURII. Fermierii români au solicitat amânarea ratelor la împrumuturile pe care le au la băncile comerciale. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a fost întrebat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ce se întâmplă cu solicitarea agricultorilor români, dacă s-a luat o decizie. Solicitarea fermierilor vine pe fondul secetei care a cauzat pierderi ale producțiilor pe hectar, dar și al crizei sanitare.

PREMIERĂ: Revista FERMA ONLINE – DESIGN NOU în pas cu AGRICULTURA VIITORULUI!

PREMIERĂ: Revista FERMA ONLINE – DESIGN NOU în pas cu AGRICULTURA VIITORULUI!

Mereu cu un pas înainte, Revista FERMA revoluţionează designul publicaţiilor agricole româneşti. Subiecte la zi, CELULA DE CRIZA FERMA – constituită special în contextul pandemiei COVID-19 - minut cu minut în contact cu fermierii, CAMPANIE de SUSŢINERE A PRODUCĂTORILOR LOCALI, toate într-un layout unic, special creat pentru dumneavoastră, pentru noi toţi, pentru AGRICULTURA VIITORULUI nostru!

AGRICULTURA VIITORULUI se dezvoltă pe VERTICALĂ

AGRICULTURA VIITORULUI se dezvoltă pe VERTICALĂ

De ceva vreme se tot vorbeşte despre urbanizarea agriculturii şi cum va putea susţine aceasta explozia demografică pe care mulţi ne-o prezintă ca pe ceva îngrijorător.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

11 COMBINE New Holland și 13.000 HA!

11 COMBINE New Holland și 13.000 HA!

Singura societate care exploatează terenuri agricole din România listată la bursă, Holde Agri, şi-a făcut un obicei în a cumpăra combine de recoltat marca New Holland. Nu mai puţin de 11 astfel de echipamente au fost achiziţionate de-a lungul anilor, toate model CR 9.90!

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Afiş într-un bar: Detalii