Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Miniîncărcătorul frontal Sunward 3230, ajutor de încredere în orice fermă

Publicat: 28 noiembrie 2022 - 13:56
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fermierii au nevoie de un utilaj care să le facă viața și munca mai ușoare, însă e greu să găsești un produs puternic și rezistent la muncile agricole.

Miniincarcatorul frontal Sunward 3230_b

Miniîncărcătorul frontal Sunward 3230 este exact genul de utilaj robust și fiabil, care să vă ajute la îndeplinirea unui număr mare de sarcini, fie că activați în domeniul agricol sau zootehnic. Sunward 3230 este unul dintre cele mai apreciate produse din portofoliul companiei UTILBEN, datorită versatilității sale, forței de care dă dovadă și ușurinței în operare. 

Miniincarcatorul frontal Sunward 3230 1_b

Miniîncărcătorul frontal Sunward 3230 este perfect pentru transportul furajelor și cerealelor. Asta pentru că operațiunile de încărcare, transportare a încărcăturii pe distanțe scurte și descărcare se realizează cu agilitate și eficacitate. Totul, datorită modului ingenios în care a fost construit acest utilaj compact. Sunward 3230 se manevrează cu lejeritate și se strecoară prin cele mai înguste spații, ceea ce face ca munca în fermă să devină o joacă de copii!

Acest miniîncărcător frontal este echipat cu un motor japonez Kubota Stage V, de 74 de cai putere, motorizare care întrunește ultimele norme în vigoare în ceea ce privește emisiile poluante. Mai simplu spus, în acord cu legislația din România și prietenos cu mediul înconjurător. Motorul Kubota Stage V vă asigură un consum scăzut de combustibil și un nivel scăzut de vibrații și de zgomot, astfel încât să vă puteți concentra exclusiv la munca pe care o aveți de făcut. În plus, datorită faptului că acest motor este conceput și construit în Japonia, aveți garanția calității și durabilității. 

Miniincaratorul frontal Sunward 3230 2_b

Sunward 3230 are o greutate proprie de 3.450 de kilograme, o capacitate de încărcare de 1.100 de kilograme și o capacitate de basculare de 2.200 de kilograme. Prin urmare, un utilaj surprinzător de capabil, mai ales dacă ne raportăm la dimensiunile sale reduse: lungimea de 3,73 de metri și lățimea de 1,83 de metri. Aceste repere fac din miniîncărcătorul frontal Sunward 3230 ajutorul potrivit în orice fermă, datorită abilității lui de a fi manevrabil în cele mai dificile spații, acolo unde accesul utilajelor obișnuite este practic imposibil.

Acest utilaj își dovedește eficiența în sectorul zootehnic și datorită faptului că face față cu brio terenului accidentat și suprafețelor dificile. Miniîncărcătorul frontal Sunward 3230 poate fi folosit pentru înlăturarea gunoiului, curățarea padocului, manipularea furajelor și a dejecțiilor. În fond, mecanizarea muncii este elementul cheie care vă garantează creșterea productivității într-o fermă zootehnică. Grație numărului mare de atașamente compatibile, Sunward 3230 îndeplinește sarcini dintre cele mai diverse, între care încărcare, descărcare, ridicare, săpare și curățare. 

Miniincarcatorul frontal Sunward 3230 4_b

Gândiți-vă la miniîncărcătorul frontal Sunward 3230 ca fiind utilajul bun la toate. Atunci când nu puteți face o lucrare cu un tractor sau încărcător frontal clasic - din cauza spațiului înghesuit sau incompatibilității utilajelor cu sarcina respectivă - Sunward 3230 vine în ajutorul dumneavoastră! Sunward 3230 este agil și suficient de puternic pentru a înlocui chiar și un tractor sau un încărcător frontal de talie medie.

Lista de avantaje ale modelului Sunward 3230 poate continua, însă vă invităm să accesați site-ul www.utilben.ro sau să luați legătura cu un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000, pentru a afla toate beneficiile pe care vi le poate aduce acest uimitor miniîncărcător frontal. 

Logo Sunward_b

LOGO UTILBEN -_b

 

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

 

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile

 • 16 ani de experiență în industrie
 • 3.300 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 30.000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media

 

Servicii UTILBEN:

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de piese și accesorii
 • Licitații de utilaje și atașamente
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție
Vizualizat: 2043 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Pentru a avea succes tranziţia la agricultura biologică trebuie pregătită din timp, atât în ceea ce înseamnă combaterea principalelor buruieni şi a dăunătorilor problemă, rotaţia culturilor, dar şi pregătirea solului. Sfaturi utile pentru fermierii care doresc să "intre" în cultura biologică găsiţi în cartea lui Paolo Barchetta.

„Agricultura Biologică” vol. 1 și 2 pot fi achiziționate de aici https://www.mondobio.eu/carte/

Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii