KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

MEWI la Agraria 2011

Publicat: 15 iunie 2011 - 14:28
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 3-8 mai, la fel ca la toate ediţiile precedente, MEWI Orţişoara a participat la AGRARIA Cluj-Napoca, considerat - pe bună dreptate - cel mai mare târg de agricultură şi industrie alimentară din Transilvania.

Standul a fost vizitat deopotrivă de clienţi tradiţionali din zonă, care au venit să afle ultimele noutăţi din oferta companiei, însă şi de multe alte persoane ce se aflau pentru prima dată în căutarea unui utilaj agricol, dovadă că agricultura românească dă semne de revigorare.

În spaţiul expoziţional exterior, MEWI a expus tractoarele Fendt Vario 716, Valtra N 121 H şi Valtra S 292, precum şi utilajele Mascar - semănătoare de păioase Oregon 400, presă de balotat Corsa 120 şi echipament pentru înfoliat baloţi 2100 S; Fella - greblă de adunat TS 400 DN şi cositoare cu tamburi KM 225; Strautmann - remorcă tehnologică VertiMix VM 750; Merlo 30.6 Multifarmer - încărcător telescopic.

mewi-la-agraria-2011_b

Întrebărilor venite din partea vizitatorilor le-au răspuns, prompt şi detaliat, Leontin Coca, director de vânzări MEWI şi Ionuţ Meseşan, manager regional. Prezent la standul MEWI, Jukka Harju, director de vânzări pentru Europa al Valtra Inc., s-a arătat încântat de faptul că cei mai mulţi dintre vizitatori au fost interesaţi de tractorul Valtra S 292, care domina, impozant, întreaga alee pietonală a târgului.

Pe lângă produsele performante ale partenerilor noştri, la fel ca anul trecut, un punct de atracţie pentru copiii participanţilor la târg l-a constituit MEWI Mini Drive Test, tractoarele miniaturale cu care aceştia s-au plimbat pe alei, în timp ce părinţii lor fie cumpărau piese de schimb, fie primeau detalii despre caracteristicile tehnice ale tractoarelor sau echipamentelor agricole.

Puteţi vizita albumul cu fotografii MEWI la Agraria pe pagina de Facebook a companiei.


Vizualizat: 4224 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii