Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Maşina autopropulsată de erbicidat Hardi Alpha VariTrack

Publicat: 26 mai 2011 - 16:00
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fabricată de Grupul Hardi International A/S în Danemarca, Spania, Franţa, USA şi Australia, vândută în peste o sută de ţări, maşina autopropulsată de erbicidat Hardi Alpha VariTrack a devenit, începând cu anul 2009, partenerul ideal pentru fermierii români în lupta cu bolile foliare şi nu numai, pentru culturile de păioase şi prăşitoare.

Maşina autopropulsată de erbicidat Hardi Alpha VariTrack

Caracteristici tehnice şi dotări
Fabricată în două variante constructive, cu rezervoare de 2500 litri (Alpha VariTrack 2500), respectiv de 3000 de litri (Alpha VariTrack 3000), maşina este echipată cu motoare Diesel Deutz 2012 (4 cilindri la 140 CP şi 6 cilindri la 190 CP). Transmisia este 4x4, cu direcţie hidrostatică pe ambele punţi, cu aliniere automată şi blocare a direcţiei spate la deplasările pe drumurile publice, suspensie şi amortizoare pe ambele punţi (spate şi faţă), motoare hidrostatice pe fiecare roată, cu frânare hidraulică.

Maşina autopropulsată de erbicidat Hardi Alpha VariTrack


Rampele de distribuţie din aluminiu, cu reglaj hidraulic pe verticală în funcţie de talia culturilor tratate, poate asigura lăţimi de lucru de la 24 de metri, până la 32 de metri. Suspensia rampelor asigură o stabilitate excelentă, atât în condiţii de câmp, cât şi la deplasările pe drumuri publice. Reglajul pe verticală al rampelor poate fi făcut cu ajutorul dispozitivului paralelogram, dar şi prin modificarea gărzii la sol a şasiului maşinii, de la 1 metru la 1,12 metri.

Maşina autopropulsată de erbicidat Hardi Alpha VariTrack

Rampele de distribuţie Twin Force cu pernă de aer, asigură o distribuţie uniformă şi precisă, în cele mai dificile condiţii. Jetul de soluţie al duzelor trijet, protejat de curentul de aer, poate fi dirijat sub diferite unghiuri, de la postul de conducere, în funcţie de condiţiile atmosferice (de exemplu, îÎn condiţii de vânt). Cu sistemul Twin Force se asigură o distribuţie perfectă, mai ales în cazul tratamentelor împotriva bolilor foliare.

Maşina autopropulsată de erbicidat Hardi Alpha VariTrack


Monitorul de bord HC6500 asigură controlul tuturor funcţiilor, de la cele legate de conducerea maşinii până la cele tehnologice, legate de distribuţia în câmp, cum ar fi:
- autospălarea rezervorului;
- umplerea automată a rezervorului;
- autoagitarea soluţiei din rezervorul maşinii;
- controlul automat al distribuţiei pe fiecare secţiune a rampei;
- controlul asistat al distribuţiei la capătul solei, în cazul întoarcerilor maşinii.
Material furnizat de NHR Agropartners


Vizualizat: 7085 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii