Adama
Agreena
AGRICOVER

Lasă fertilizarea solului în grija EuroSpand

Publicat: 20 octombrie 2022 - 12:01
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fertilizarea solului este o activitate esențială pentru a obține o recoltă bogată. UTILBEN este o companie care înțelege acest lucru și, grație celor 16 ani de experiență în domeniul utilajelor, a încheiat parteneriate cu unii dintre cei mai apreciați producători de echipamente agricole din lume. Printre aceștia, și EuroSpand.

Lasa fertilizarea solului in grija EuroSpand img_b

Compania italiană EuroSpand a fost fondată în anul 1970 și, încă de-atunci, accentul a căzut pe producția de mașini de împrăștiere la cele mai înalte standarde. Inovația face parte din ADN-ul companiei, iar o dovadă concretă este inventarea părții vibrante a bazinului, denumită Vibro System, care se regăsește pe toate echipamentele cu disc dublu de distribuire. 

Lasa fertilizarea solului in grija EuroSpand 1_b

Fabrica din localitatea italiană Cuneo se întinde pe 8.500 de metri pătrați și este un etalon în materie de tehnologie și tehnici de producție. În fabrica proprie, se efectuează 100% din proiecția mecanică și electronică, iar 90% din componente sunt produse acolo. Avantajele dispozitivelor de împrăștiere EuroSpand sunt structura robustă, sistemul precis de distribuire, rezistența la coroziune și inovația tehnică.

Mașinile cu disc dublu EuroSpand sunt soluția ideală pentru o distribuire corectă a îngrășămintelor minerale, a compușilor organici și a semințelor. Este foarte important de știut că îngrășământul distribuit cu precizie nu cauzează poluare. Dimpotrivă, este un ajutor indispensabil pentru dezvoltarea echilibrată a recoltei. 

Lasa fertilizarea solului in grija EuroSpand 2_b

 

10 beneficii unice ale dispozitivelor de împrăștiere EuroSpand:


 • Vibro System - partea finală a buncărului fără agitator
 • Alimentare laterală - distribuire excelentă chiar și pe terenuri care nu sunt plane
 • Dozare și distribuire - dozare micrometrică și autopoziționare a unghiului de lansare
 • TPS - protecție a grupului de transmisie al utilajului
 • Oțel inoxidabil - rezistență la coroziune și durabilitate
 • Tratamente anticorozive - componentele rezistă în timp
 • Acționare hidraulică - prezentă pe toate modelele
 • Electronică - autoreglare a dozajului în funcție de viteza de înaintare

 

Pentru distribuirea îngrășămintelor, UTILBEN vă recomandă modelul EuroSpand Jolly 32, care are lățimea de distribuire de 32 de metri. Acest model efectuează gestionarea hidraulică a dozajului de distribuit, cântărirea este integrată și face o corecție continuă a fluxului distribuit pentru a garanta cantitatea dorită pe hectar. În plus, două motoare superfast garantează o poziționare rapidă și precisă. Un kit performant de lumini de tip LED este inclus în varianta standard. 

Lasa fertilizarea solului in grija EuroSpand 3_b


Accesoriile care pot fi atașate modelului EuroSpand Jolly 32 sunt:


 • Grilaj îngrășăminte sub formă de palete
 • Kit borduri
 • Prelată fixă
 • Prelată rabatabilă
 • Kit verificare cantitate
 • Kit palete
 • Kit roți
 • Grilaj suplimentar

 

Pentru mai multe informații despre mașinile de împrăștiat amendamente cu disc dublu EuroSpand, accesați site-ul www.utilben.ro sau apelați 0733 040 000, iar un consultant vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie. Alegeți dispozitivele de împrăștiere fabricate în Italia, o garanție a performanței și excelenței ridicate! 

LogoUTILBEN -_b

Logo EuroSpand--_b

 

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

 

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Vizualizat: 1472 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

”Cel mai important lucru la încărcătoarele Weidemann, în comparație cu alte utilaje similare, este articulația oscilantă a utilajului, care permite circulația acestuia pe teren accidentat. Datorită articulației oscilante, corpul utilajului se balansează, dar utilajul nu se înclină”, explică Ioan Bucilă.

”Principalul operator al încărcătoarelor Weidemann este tatăl meu, care, deși nu are studii de mecanică agricolă și nici nu are permis de conducere, la 65 de ani a început să lucreze pe încărcător și acum e profesionist în operarea lor. Cel mai mult mă ajută că tata poate să facă anumite lucrări și fără ca eu să fiu prezent în fermă sau să fie nevoie de un operator specializat. Weidemann sunt încărcătoare foarte manevrabile, oricine poate să lucreze foarte ușor pe ele”, adaugă fermierul din Șieuț.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Prin Londra

Prin Londra
Doi prieteni, un englez şi un chinez, se plimbau împreună prin Londra şi se bucurau de privelişte: Detalii