Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
agroinfo_ro_header_big_homepage_728x90
Reclama header after big part 3

LANSARE GLOBALĂ a noului program de CERTIFICARE CLAAS pentru UTILAJE AGRICOLE RULATE achiziţionate de la dealeri

Publicat: 15 iulie 2017 - 09:54
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CLAAS nu este numai lider global în producţia de utilaje agricole, ci şi un operator de succes pe piaţa internaţională de utilaje rulate. 

Primul concept FIRST CLAAS USED, ce include portalul online www.first-claas-used.com, a fost lansat în cadrul târgului Agritechnica 2015. Programul de certificare a utilajelor rulate cu participarea distribuitorilor CLAAS este acum lansat la nivel global ca următorul pas în acest proces. Acesta va oferi fermierilor şi contractorilor o gamă mai vastă şi îmbunătăţită de utilaje agricole rulate la calitatea specifică CLAAS.

Noul program de certificare a utilajelor rulate FIRST CLAAS USED

Noul program de certificare cuprinde acum patru niveluri: BRONZE, SILVER, GOLD şi PLATINUM, pentru combine de recoltat, combine de recoltat furaje şi tractoare.

Principalul avantaj pentru clienţi şi distribuitorii participanţi este posibilitatea de comparare mai simplă la nivel mondial a utilajelor disponibile, prin aplicarea unor standarde obiective, bazate pe procedura CLAAS de verificare post-recoltare.

BRONZE:

BRONZE reprezintă nivelul de bază în cadrul programului de certificare FIRST CLAAS USED. Acest nivel de certificare poate fi acordat utilajelor de orice vechime, atât timp cât sunt în stare tehnică bună.

SILVER:

Nivelul FIRST CLAAS USED SILVER poate fi acordat utilajelor de orice marcă, cu o vechime de până în cinci ani. Evaluarea se bazează pe o listă de verificare CLAAS standardizată şi indică, de asemenea, piesele de schimb şi măsurile de întreţinere necesare.

GOLD:

La fel ca utilajele cu certificarea SILVER, cele cu certificarea FIRST CLAAS USED GOLD au o vechime de până în cinci ani şi sunt evaluate pe baza unei liste de verificare standardizate, similară procedurii CLAAS de verificare post-recoltare a combinelor de recoltat şi combinelor de recoltat furaje. Diferenţa constă în faptul că, pentru utilajele cu certificarea GOLD, operaţiunile de întreţinere şi reparare sunt efectuate înainte de vânzarea acestora.

PLATINUM:

Utilajele cu certificarea FIRST CLAAS USED PLATINUM oferă un nivel maxim de fiabilitate operaţională. Aceste utilaje CLAAS rulate, cu o vechime de până în 3 ani trebuie să îndeplinească criteriile stricte de performanţă din lista de verificare PLATINUM. Toate operaţiunile de întreţinere, reparare şi service au fost efectuate de un centru pentru utilaje rulate CLAAS, iar utilajele au o garanţie a producătorului de un an. Utilajele cu certificarea PLATINUM sunt vândute clientului prin intermediul unui distribuitor CLAAS.

Pe pagina de internet www.first-claas-used.com puteţi găsi gama vastă, actualizată de utilaje rulate disponibilă în reţeaua internaţională CLAAS. Portalul online oferă informaţii cuprinzătoare referitoare la utilaje, inclusiv ore de funcţionare, lucrări de întreţinere efectuate, verificări şi aspect. Noul proces standardizat de certificare pe baza listei de verificare CLAAS permite acum compararea mult mai simplă şi mai eficientă a diferitelor utilaje disponibile.

Portalul este foarte uşor de folosit şi intuitiv. Un alt avantaj pentru utilizatorii FIRST CLAAS USED este procesul simplu de încheiere a vânzării. Un client interesat de un anumit utilaj de pe portal va contacta dealerul CLAAS local, care va lua legătura cu vânzătorul respectivului utilaj şi se va ocupa de toate aspectele legate de transport şi facturare. Acest lucru este valabil chiar şi pentru achiziţiile din străinătate.

Noul program de certificare FIRST CLAAS USED şi portalul online permit companiei CLAAS şi distribuitorilor săi din toată lumea să ofere o gamă mai largă şi îmbunătăţită de utilaje agricole rulate CLAAS.

Vizualizat: 2026 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery la Agromalim 2017

Titan Machinery la Agromalim 2017

În standul de la Agromalim 2017 Titan Machinery a prezenta fermierilor o gamă reprezentativă de utilaje agricole, în frunte cu vedeta Quadtrac 620 – tractorul şenilat articulat Case IH. Titan Machinery România este distribuitor exclusiv pentru utilajele agricole CASE IH, Väderstad şi utilajele de construcții CASE Construction, precum şi distribuitor pentru mărcile Maschio-Gaspardo, Great Plains, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma și MacDon.
Interviu cu Răzvan Tomescu - Marketing Manager - Titan Machinery România şi Bogdan Constantin - PR & Communication Specialist - Titan Machinery România;
Reporter Agroinfo: Gheorghe Ghişe;
Operator imagine: Claudiu Borobei;

Utilaje Väderstad la Agromalim 2017 CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017 Rapiţa, cultura anului în Arad!

Bancul zilei

Explicaţie...

Explicaţie...
De ce cârâie cioara când zboară? Detalii