Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

LANSARE GLOBALĂ a noului program de CERTIFICARE CLAAS pentru UTILAJE AGRICOLE RULATE achiziţionate de la dealeri

Publicat: 15 iulie 2017 - 09:54
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CLAAS nu este numai lider global în producţia de utilaje agricole, ci şi un operator de succes pe piaţa internaţională de utilaje rulate. 

Primul concept FIRST CLAAS USED, ce include portalul online www.first-claas-used.com, a fost lansat în cadrul târgului Agritechnica 2015. Programul de certificare a utilajelor rulate cu participarea distribuitorilor CLAAS este acum lansat la nivel global ca următorul pas în acest proces. Acesta va oferi fermierilor şi contractorilor o gamă mai vastă şi îmbunătăţită de utilaje agricole rulate la calitatea specifică CLAAS.

Noul program de certificare a utilajelor rulate FIRST CLAAS USED

Noul program de certificare cuprinde acum patru niveluri: BRONZE, SILVER, GOLD şi PLATINUM, pentru combine de recoltat, combine de recoltat furaje şi tractoare.

Principalul avantaj pentru clienţi şi distribuitorii participanţi este posibilitatea de comparare mai simplă la nivel mondial a utilajelor disponibile, prin aplicarea unor standarde obiective, bazate pe procedura CLAAS de verificare post-recoltare.

BRONZE:

BRONZE reprezintă nivelul de bază în cadrul programului de certificare FIRST CLAAS USED. Acest nivel de certificare poate fi acordat utilajelor de orice vechime, atât timp cât sunt în stare tehnică bună.

SILVER:

Nivelul FIRST CLAAS USED SILVER poate fi acordat utilajelor de orice marcă, cu o vechime de până în cinci ani. Evaluarea se bazează pe o listă de verificare CLAAS standardizată şi indică, de asemenea, piesele de schimb şi măsurile de întreţinere necesare.

GOLD:

La fel ca utilajele cu certificarea SILVER, cele cu certificarea FIRST CLAAS USED GOLD au o vechime de până în cinci ani şi sunt evaluate pe baza unei liste de verificare standardizate, similară procedurii CLAAS de verificare post-recoltare a combinelor de recoltat şi combinelor de recoltat furaje. Diferenţa constă în faptul că, pentru utilajele cu certificarea GOLD, operaţiunile de întreţinere şi reparare sunt efectuate înainte de vânzarea acestora.

PLATINUM:

Utilajele cu certificarea FIRST CLAAS USED PLATINUM oferă un nivel maxim de fiabilitate operaţională. Aceste utilaje CLAAS rulate, cu o vechime de până în 3 ani trebuie să îndeplinească criteriile stricte de performanţă din lista de verificare PLATINUM. Toate operaţiunile de întreţinere, reparare şi service au fost efectuate de un centru pentru utilaje rulate CLAAS, iar utilajele au o garanţie a producătorului de un an. Utilajele cu certificarea PLATINUM sunt vândute clientului prin intermediul unui distribuitor CLAAS.

Pe pagina de internet www.first-claas-used.com puteţi găsi gama vastă, actualizată de utilaje rulate disponibilă în reţeaua internaţională CLAAS. Portalul online oferă informaţii cuprinzătoare referitoare la utilaje, inclusiv ore de funcţionare, lucrări de întreţinere efectuate, verificări şi aspect. Noul proces standardizat de certificare pe baza listei de verificare CLAAS permite acum compararea mult mai simplă şi mai eficientă a diferitelor utilaje disponibile.

Portalul este foarte uşor de folosit şi intuitiv. Un alt avantaj pentru utilizatorii FIRST CLAAS USED este procesul simplu de încheiere a vânzării. Un client interesat de un anumit utilaj de pe portal va contacta dealerul CLAAS local, care va lua legătura cu vânzătorul respectivului utilaj şi se va ocupa de toate aspectele legate de transport şi facturare. Acest lucru este valabil chiar şi pentru achiziţiile din străinătate.

Noul program de certificare FIRST CLAAS USED şi portalul online permit companiei CLAAS şi distribuitorilor săi din toată lumea să ofere o gamă mai largă şi îmbunătăţită de utilaje agricole rulate CLAAS.

Vizualizat: 2538 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

În loc să sape terenul, unii “sapă” şcoala. Liceul agricol unde interesele de gaşcă suprimă actul de educaţie!

În loc să sape terenul, unii “sapă” şcoala. Liceul agricol unde interesele de gaşcă suprimă actul de educaţie!

28 septembrie 2020 - 10:51

OPINIE. “La omul sărac nici boii nu trag!” Acest proverb se aplică ad-literam în cazul unei unităţi de învăţământ preunversitar agricol din judeţul Iaşi. Mai exact, din Miroslava. De aici a plecat şi ideea de a scrie acest text.

LICITAŢIE ONLINE: KRONE - JOHN DEERE - MAȘINI AGRICOLE KUHN (Obedeni)

LICITAŢIE ONLINE: KRONE - JOHN DEERE - MAȘINI AGRICOLE KUHN (Obedeni)

24 septembrie 2020 - 17:24

Troostwijk Auctions organizează până pe 22 octombrie o nouă licitație online a mașinilor agricole.

Cum știi ce echipament de ghidare este potrivit pentru tine?

Cum știi ce echipament de ghidare este potrivit pentru tine?

23 septembrie 2020 - 15:54

Vrem să vă oferim un mic ghid în alegerea celui mai potrivit echipament de ghidare.

DUPĂ MARȘUL TRACTOARELOR, FERMIERII DOBROGENI SCRIU CU UTILAJELE AGRICOLE MESAJUL: VREM APĂ!

DUPĂ MARȘUL TRACTOARELOR, FERMIERII DOBROGENI SCRIU CU UTILAJELE AGRICOLE MESAJUL: VREM APĂ!

09 septembrie 2020 - 16:14

“VREM APĂ” este mesajul pe care Grupul de Inițiativă Civică a Fermierilor Dobrogeni îl lansează public odată cu întâlnirea de lucru de joi, 10.09.2020, care va avea loc la Ministerul Agriculturii, dintre fermieri și oficiali ai instituției de resort, precizează comunicatul transmis de fermierii dobrogeni pentru AGROINFO.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

03 septembrie 2020 - 16:39

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

Schimbare la vârful AGCO

Schimbare la vârful AGCO

03 septembrie 2020 - 12:38

Martin Richenhagen, Președinte şi CEO al AGCO a anunțat că se va retrage din funcţie la 31 decembrie 2020. De asemenea, Consiliul de administrație al AGCO l-a numit pe Eric Hansotia, în prezent vicepreședinte senior și director operațional, pentru a-l succeda pe Richenhagen în funcția de președinte și director executiv începând cu 1 ianuarie 2021. În plus, Eric Hansotia a fost ales în Consiliul de administrație cu efect imediat.

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

19 august 2020 - 09:40

Agenția Europeană GNSS (GSA), responsabilă cu gestionarea sistemelor de satelit europene Galileo și EGNOS, a lansat competiția MyGalileoDrone. Deschisă pentru companii, studenți și antreprenori, competiţia reprezintă o bună oportunitate de a transforma o idee strălucită într-o afacere reală.

NOU ORDIN MINISTRUL DE INTERNE: ÎNREGISTRAREA TRACTOARELOR!

NOU ORDIN MINISTRUL DE INTERNE: ÎNREGISTRAREA TRACTOARELOR!

13 august 2020 - 18:28

MODIFICĂRI LEGISLAȚIE. Ordinul MAI nr. 120 din 6 august 2020 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului administrației și internelor nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculelor a fost publicat în Monitorul Oficial pe data de 11 august 2020 și este în vigoare. Care sunt modificările în ceea ce privește înregistrarea tractoarelor agricole și forestiere.

ANUNȚ AFIR DE ASTĂZI: UN SINGUR GHID CU PREȚURI DE REFERINȚĂ!

ANUNȚ AFIR DE ASTĂZI: UN SINGUR GHID CU PREȚURI DE REFERINȚĂ!

13 august 2020 - 13:13

COMUNICAT. Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță modificarea Ghidului bazei de date cu prețuri de referință ce va fi utilizat pentru achizițiile necesare proiectelor finanțate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020). Modificarea documentului s-a făcut prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 221 din 5 august 2020.

PESTE 71% DIN FERMIERI INTERESAȚI DE CUMPĂRAREA UNUI TRACTOR!

PESTE 71% DIN FERMIERI INTERESAȚI DE CUMPĂRAREA UNUI TRACTOR!

30 iulie 2020 - 18:58

PIAȚA TRACTOARELOR. Aproape trei sferturi dintre fermierii din Europa (71,7%) au fost interesaţi, în primele şase luni ale anului, de achiziţia de tractoare, în timp ce pentru echipamentele de recoltare ponderea s-a situat la 7,8%, arată o analiză publicată, miercuri, de o platformă globală online pentru autovehicule comerciale şi echipamente rulate.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019

În standul producătorul suedez de la Agritechnica 2019 au fost prezentate o serie de noutăţi: semănătoarea de precizie şi de mare viteză - Temp L, grapa pentru pregătirea patului germinativ - NZ Extreme 1425 cu o lăţime de lucru de 14,25m şi sistem inovativ - Tempo WideLining - care oferă posibilitatea realizării de cărări tehnologice păstrând densitatea (plante/ha) şi care este destinat fermierilor care distribuie dejecţii lichide în culturile de porumb siloz.

#agroinfo, #vaderstad

Interviu cu Sorin Radu - reprezentant Väderstad România;

Reporter: Gheorghe Ghişe

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii