Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Kubota alianță strategică cu Microsoft

Publicat: 19 martie 2020 - 16:22
Comenteaza   | Video 1 2 3 4   | Print | Trimite unui prieten

Kubota Corporation și Microsoft au anunțat o alianță strategică pe mai mulți ani, care vizează accelerarea transformării digitale a echipamentelor Kubota. Ca urmare a acestei alianțe, Kubota își va migra infrastructura IT și SAP (Systems, Applications, Products / Sisteme, Aplicații, Produse) pe platforma cloud Azure a Microsoft.

Kubota a declarat că integrarea sistemelor sale în cloud este o misiune importantă ce îi va permite să-și eficientizeze operațiunile de afaceri și să accelereze inovația. În plus, companiile vor dezvolta noi tehnologii de ultimă oră, iar planul este să lanseze un nou laborator de cercetare pentru accelerarea inovațiilor în domeniul inteligenţei artificiale (AI - Artificial Intelligence).

Noul laborator va fi folosit şi pentru a instrui noi dezvoltatori care construiesc soluții AI, iar Kubota va explora aplicarea AI în operațiunile sale de afaceri și pentru dezvoltarea de noi servicii pentru sectorul agricol.

kubota_microsoft_b

Microsoft își va folosi cunoștințele extinse și tehnologiile avansate disponibile în cadrul platformei Azure de învăţare automată şi pentru a sprijini inițiativele AI ale Kubota.

Președintele și directorul Kubota, Yuichi Kitao spune că compania caută să introducă noi tehnici pentru a rezolva problemele globale de alimentaţie, apă și mediu: "este indispensabilă promovarea transformării digitale pentru a răspunde unor astfel de probleme la nivel mondial. Această alianță cu Microsoft este un pas important pentru transformarea digitală ce contribuie la accelerarea dezvoltării de inovații și pentru a oferi soluțiile potrivite”.

Vizualizat: 3017 | Video Video 1 2 3 4 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play Semănătoarea Kubota PP1450V

Semănătoarea Kubota PP1450V

29 noiembrie 2019
3.
Play Kubota – stand Agritechnica 2015

Kubota – stand Agritechnica 2015

06 decembrie 2015
4.
Play KUBOTA la Agritechnica 2013

KUBOTA la Agritechnica 2013

10 decembrie 2013

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!