KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

Publicat: 05 februarie 2021 - 11:24
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

Conform tradiţiei, cel mai mare târg din lume pentru utilaje agricole, Agritechnica, urmează să aibă loc în perioada 14-20 noiembrie 2021. Organizatorul expoziției, DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) așteaptă mai mult de 2.000 de expozanți în Hanovra, iar mulţi producători de maşini agricole şi-au anunţat deja participarea. În aceste condiţii, John Deere, unul dintre liderii mondiali în domeniu, tocmai a anunţat că nu va participa la următoarea ediție Agritechnica datorită pandemiei COVID.

Aşa cum a anunţat într-un comunicat de presă de la sediul european al companiei, John Deere continuă să prețuiască și să sprijine Agritechnica drept cea mai importantă expoziție agricolă din lume dar, datorită circumstanțelor actuale generate de COVID-19 și a viitorului incert, compania apreciază că siguranța tuturor participanților nu poate fi îndeplinită.

Decizia de a nu participa la Agritechnica 2021 a fost luată după o discuție intensă atât pe plan intern, cât și cu dealeri germani. „În ciuda numeroaselor măsuri de control, cum ar fi restricțiile de afaceri, blocarea și anularea evenimentelor, pandemia nu este încă sub control. Viitorul rămâne incert, cu mutaţii ale virusului şi progresul lent al vaccinării. Ca atare, nu se poate asigura încă o protecție adecvată a populaţiei lumii, ceea ce ar fi o condiție esențială pentru participarea la un târg comercial internațional" a declarat Alejandro Sáyago, vicepreședinte vânzări și marketing, regiunea 2 John Deere. Compania americană regretă această decizie, dar ne asigură că John Deere se angajează să sprijine viitoarele târguri de utilaje agricole.

În loc să participe la expoziţia internaţională, John Deere a anunţat că va sprijini Universitatea de Medicină din Hanovra (Germania), cu 250.000 de euro pentru cercetarea COVID-19, iar alţi 50.000 de euro vor donaţi către DLG pentru a sprijini tinerii universitari.

Reamintim că, în tomana anului trecut, John Deere a anunţat că renunţă la participarea la evenimentele internaţionale şi naţionale până în luna octombrie 2021.

 John Deere Agritechnica 2019_b

„Agritechnica digital”

Aproximativ 90% din spațiul expoziţional la Agritechnica 2021 este deja rezervat. Lista companiilor care s-au înregistrat deja ca expozanți este lungă și include: CLAAS, AGCO, Kubota, Amazone, Kuhn, Kverneland, Krone, Horsch, Lemken, Pöttinger, Grimme și Väderstad.

Pentru târgul "fizic" din noiembrie, organizatorii lucrează îndeaproape cu expozanții pentru a planifica şi a crea cele mai bune condiții posibile pentru o participare sigură și de succes. De asemenea, o platformă online „Agritechnica digital” va deveni operaţională din luna mai.

Potrivit DLG, aproape 450 de mii de persoane au participat la ediţia Agritechnica din 2019, inclusiv aproximativ 140 de mii de vizitatori „internaționali”.

Vizualizat: 1354 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

CÂT VALOREAZĂ FERMELE DIN ROMÂNIA: 95% DIN EXPLOATAŢII, SUB 8.000 EURO!

CÂT VALOREAZĂ FERMELE DIN ROMÂNIA: 95% DIN EXPLOATAŢII, SUB 8.000 EURO!

FERMIER SĂRAC, FERMIER BOGAT. Dimensiunea economică medie a exploaţiilor agricole din România este de aproape zece ori mai mică decât în UE. Avem 1.600 de ferme care valorează mai mult de jumătate de milion de euro, dar peste 2,3 milioane de exploataţii care nu fac nici 2.000 euro, relevă datele dintr-un document oficial al Ministerului Agriculturii.

YOHT - Un nume nou în industria anvelopelor off-road

YOHT - Un nume nou în industria anvelopelor off-road

Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) este noua identiate sub care vor fi prezentate global brandurile de anvelope Alliance, Galaxy și Primex, după ce la nivel corporativ Alliance Tire Group (ATG) a dispărut. Prin această mişcare, Yokohama Rubber Co. proprietarul ATG, doreşte consolidarea activitățiilor sale globale de anvelope off-road într-o singură entitate.

A murit HELMUT CLAAS, PIONIER al UTILAJELOR AGRICOLE

A murit HELMUT CLAAS, PIONIER al UTILAJELOR AGRICOLE

Helmut Claas, pentru o perioadă lungă director general, preşedinte al Consiliului de supraveghere şi preşedinte al Comitetului acţionarilor grupului CLAAS, a decedat pe 5 ianuarie 2021, la vârsta de 94 de ani.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

Într-o transmisie live, John Deere a oferit informaţii despre programul Connected Support ™ pentru presa internaţională. Din experienţa practică a ultimelor săptămâni, în acest "chat" online, experţii şi dealerii John Deere au împărtăşit modul în care clienţii lor au beneficiat de programul Connected Support™. La transmisie au participat experţi şi dealeri John Deere din Marea Britanie, Franța și Germania iar jurnaliştii au avut posibilitatea să adreseze întrebări.

John Deere - Prototip de tractor autonom/electric la Agritechnica 2019

John Deere - Prototip de tractor autonom/electric la Agritechnica 2019

La fel ca şi alţi producătorii de tractoare, compania John Deere a prezentat în ultimii ani numeroase concepte de tractoare autonome și electrice, dar pentru Agritechnica 2019 (10-16 noiembrie) se anunţă o ultimă versiune, cea mai radicală. Noul concept de tractor autonom prezentat combină ceea ce seamănă cu jumătatea frontală a unui tractor pe şenile conectat printr-un punct de articulare la un set de discuri.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

La audieri

La audieri
La audieri, suspecta blondă: Detalii