KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Fendt, sută la sută Vario

Publicat: 15 iunie 2011 - 13:11
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În 2010, linia de producţie Fendt a contorizat o sută de mii de tractoare dotate cu transmisie Vario.

 fendt-vario1

Succesul Vario pe piaţă a determinat conducerea Fendt să decidă dotarea cu tracţiune continuă Vario a tuturor tractoarelor livrate. Aşadar, 100% Vario. Această decizie înseamnă pentru producătorii agricoli performanţe mai mari cu 10 la sută, consum de combustibil mai mic cu 10 la sută şi timp de lucru redus cu 10 la sută.

Tehnologia Vario elimină treptele de viteză, oferind utilizatorului un raport de transmisie optim, în orice condiţii de lucru şi pe orice tip de teren. Acest lucru înseamnă putere optimă în fiecare moment. Comanda Vario se realizează prin intermediul unui joystick ergonomic. Manevrele complexe devin astfel uşor de realizat. Totul este asistat de Varioterminal, “creierul” întregului sistem.

fendt-vario2

Avantajele tehnologiei Vario

Testele arată că, datorită acestei tehnologii, în loc de 1000 ore de lucru, utilizatorul va efectua doar 920 de ore. Cu alte cuvinte, sunt salvate două săptămâni de lucru pe an… ceea ce înseamnă o reducere a consumului de combustibil cu 10 la sută. Este un procent semnificativ, deoarece 60 la sută din costurile generate de tractor sunt reprezentate de combustibil.

Testele comparative şi imparţiale efectuate de DLG (German Agricultural Society) demonstrează superioritatea tractoarelor Fendt dotate cu transmisie Vario.

fendt-vario3

Tehnologia Vario este implementată pe piaţă din 1996, înglobând până în prezent o sută de milioane de ore de utilizare. Ea face mai facilă exploatarea tractorului. Exclude utilizarea incorectă a treptelor de viteză şi asigură viteza de lucru corectă în permanenţă. În comparaţie cu Vario, despre vechile transmisii PowerShift putem spune un singur lucru… prea obositoare pentru utilizatori.

Plăcerea de a conduce un tractor Fendt dotat cu transmisie Vario începe chiar de la demaraj. În 11 secunde ajungeţi la 60 km/oră, beneficiind de o acceleraţie constantă, fără şocuri. De asemenea, rularea cu o viteză incredibil de mică (20 metri/oră) este posibilă cu acest sistem.

Utilizatorii tractoarelor Fendt beneficiază, începând cu 2010, de sisteme Vario pe toată gama de tractoare, începând de la agilul 207Vario şi până la uimitorul 936Vario. Practic, fiecare Fendt a devenit Fendt Vario.

Prin această tehnologie, Fendt oferă clienţilor săi nu doar performanţe maxime în exploatare, ci şi plăcerea de a conduce.
Noile tractoare Fendt Vario sunt disponibile prin MEWI Import Export S.R.L. - importatorul Fendt în România.

fendt-vario1


MEWI Import Export S.R.L.
Importator Fendt în România
www.mewi.ro

Vizualizat: 10723 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii