KWS+
Reclama header after big part 2

Firmele din România au beneficii pentru vizite de grup la AgriTechnica 2011

Publicat: 01 august 2011 - 11:08
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Marile companii de maşini şi utilaje agricole reprezentate în România dau şi în acest an tonul la mobilizarea clienţilor lor, pentru a creşte numărul românilor în rândul vizitatorilor AgriTechnica (15-19 noiembrie 2011), aşa cum s-a întâmplat şi la alte ediţii ale expoziţiei din Hanovra.

În 2009, din totalul de peste 350.000 de vizitatori ai AgriTechnica, circa 80.000 au provenit din alte 87 de ţări decât Germania. Peste 65% din aceştia sunt fermieri şi întreprinzători în agricultură. Numărul românilor s-a apropiat de cel australienilor (750) şi al chinezilor (600). Cifra este îmbucurătoare, însă raportată la 56.000 de vizitatori din alte ţări membre UE, ea arată că românii trebuie să îşi asigure o prezenţă mai largă în publicul acestui eveniment-lider al agriculturii internaţionale, dacă vor să ţină pasul, ca informare şi tehnologii, cu fermierii din UE şi alte regiuni dezvoltate ale lumii.

Fără a le numi, ca să nu omitem pe nimeni, vă putem împărtăşi totuşi că printre firmele de echipamente şi utilaje agricole reprezentate în România care aleg să organizeze vizite ale unor grupuri de fermieri, clienţi şi parteneri la AgriTechnica - pe cheltuiala firmei sau a persoanelor - se numără distribuitori ai unor prestigioase mărci originare din Germania, SUA, Franţa, Italia şi multe alte ţări. Demersul lor este binevenit, făcând o legătură mai strânsă între nevoile agriculturii româneşti şi cele mai noi tehnologii de profil prezentate cu prilejul expoziţiei.

Acum, firmele din domeniul agricol au la îndemnă o ofertă specială de călătorie: la 10 pachete de călătorie (cazare + transport) contractate pentru vizită de grup la AgriTechnica, beneficiază de 1 pachet de călătorie în plus ca bonus.

logo-organizator_b

Detalii poate oferi reprezentantul în România al Societăţii Germane pentru Agricultură (DLG e.V.), compania DLG InterMarketing, care a pregătit această facilitate, în colaborare cu agenţia de turism germană MagriM.

Vizualizat: 2917 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Fidelitate

Fidelitate
Există unele femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Detalii