Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Demisie la vârul CNH Industrial

Publicat: 24 martie 2020 - 12:55
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6 7 8   | Print | Trimite unui prieten

Pentru industria maşinilor agricole demisia lui Hubertus Mühlhäuser din funcția de director general al CNH Industrial este o ştire importantă, chiar dacă în aceste vremuri nu va provoca (probabil) prea multă vâlvă la nivelul fermierilor.

Hubertus Mühlhäuser se afla la conducerea CNH de 18 luni (din septembrie 2018), iar anunțul demisiei sale vine în plină criză a coronavirusului (COVID-19), care a obligat compania să închidă toate unităţile sale europene de producţie timp de două săptămâni.

Până la desemnarea unui nou CEO permanent, conducerea Grupului a fost preluată de Suzanne Heywood, care va prezida comitetul executiv global al Grupului în lunile următoare. Născută în Marea Britanie în 1969, Suzanne Heywood este director general al Exor, cel mai mare acționar al CNH Industrial și a fost președinte al CNH Industrial din iulie 2018. De asemenea, doamna Heywood este membru al Consiliului economic și director neexecutiv al Chanel. "Consiliul de administrație și întreaga noastră conducere sunt unite în hotărârea noastră de a ne asigura că CNH Industrial va ieşi și mai puternic din provocările uriașe din zilele, săptămânile și lunile următoare", a declarat Suzanne Heywood.

CNH_CEO_b

De asemenea, Consiliul de administrație al CHN Industrial a confirmat susținerea puternică pentru continuarea strategiei „Transform 2 Win” a Grupului, un proiect pe cinci ani, început sub conducerea lui Hubertus Mühlhäuser, care se aplică până în 2024 şi care urmăreşte combinarea diviziilor agricole și construcții într-o nouă companie.

Prin planul „Transform 2 Win” se urmăreşte realizarea unui nivel sporit de diferențiere între mărcile de tractoare Case IH, New Holland și Steyr, acesta din urmă urmând a fi repoziționat ca un short-liner european premium. De asemenea, nn nou tractor cu o putere sub 100CP şi platformă globală este în curs de dezvoltare, iar compania încearcă să își dezvolte producţia de echipamente de recoltare şi să îşi consolideze rețeaua de distribuitori.

Consiliul de administrație a reiterat că situaţia financiară a grupului rămâne unul dintre punctele forte ale CNH Industrial, iar rezultatele primului trimestru vor fi anunțate așa cum este planificat în 6 mai 2020.

Vizualizat: 2740 | Video Video 1 2 3 4 5 6 7 8 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Piaţa italiană de tractoare s-a stabilizat

Piaţa italiană de tractoare s-a stabilizat

Înmatriculările de tractoare noi au crescut cu 0,7% în Italia, în 2019 faţă de 2018, ajungând la 18.579 unităţi. În acelaşi timp, vânzările de combine de recoltat şi remorci au scăzut iar numărul de încărcătoare telescopice vândute a crescut cu aproape 25%. Statisticile FederUnacoma - Federația italiană a producătorilor de maşini agricole arată că numărul de tractoare vândute anul trecut "s-a stabilizat", fiind foarte aproape de cifrele înregistrate în 2018 (18.442 unităţi) şi de media vânzărilor înregistrate în ultimii cinci ani (2014-2019) când s-au vândut în medie 18.400 tractoare/an.

Au crescut vânzările de tractoare din SUA

Au crescut vânzările de tractoare din SUA

Septembrie a fost o lună bună pentru vânzările de tractoare și combine în S.U.A. și Canada, potrivit celor mai recente date ale Asociaţiei producătorilor de echipamente (Association of Equipment Manufacturers - AEM). Vânzările de tractoare agricole au crescut cu 18,7% în SUA şi cu 13,7% în Canada, în septembrie 2019 comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut.

A SCĂZUT IMPORTUL DE TRACTOARE!

A SCĂZUT IMPORTUL DE TRACTOARE!

MAI PUȚINE TRACTOARE. România a importat, în primele patru luni ale acestui an, tractoare în valoare de 230,462 milioane euro, în scădere cu 3% faţă de perioada similară din 2018 (237,427 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică.

AgroConcept, primul dealer New Holland care lansează AGXTEND, noua divizie de echipamente de precizie a CNH Industrial

AgroConcept, primul dealer New Holland care lansează AGXTEND, noua divizie de echipamente de precizie a CNH Industrial

AgroConcept continuă strategia de extindere a portofoliului de mărci începută acum trei ani prin lansarea mărcii AGXTEND prezentate de CNH Industrial în luna decembrie a anului trecut. AGXTEND™ este prima marcă specializată în agricultura de precizie și în soluții ISOBUS care le oferă fermierilor acces la o gamă largă de echipamente produse de parteneri strategici, distribuite internațional prin CNH și beneficiind, totodată, de  serviciille de consultanță, vânzare și post-vânzare ale grupului.

AgroConcept lansează Harvest Masters – Specialiştii Recoltării

AgroConcept lansează Harvest Masters – Specialiştii Recoltării

Programul Harvest Masters – Specialiştii Recoltării este destinat operatorilor de maşini de recoltat New Holland şi vine în folosul acestora printr-un modul de instruire ce include prezentarea în detaliu a produselor şi serviciilor New Holland, oportunităţi de achiziţii viitoare şi un nivel ridicat de asistenţă şi suport din partea AgroConcept, atât înainte şi în timpul campaniei de recoltare, cât şi după finalizarea acesteia.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia Syngenta în cultura mărului - testimonial Octavian Drăgan, jud. Bistrița Năsăud

Tehnologia Syngenta în cultura mărului - testimonial Octavian Drăgan, jud. Bistrița Năsăud

Octavian Drăgan administrează de 35 de ani o fermă pomicolă de măr, prun și cireș, aflată în localitatea Ghinda din județul Bistrița Năsăud. Ferma are o suprafaţă de 42ha, din care plantațiile de măr ocupă o suprafață de 26ha, iar în fiecare sezon, Octavian apelează cu încredere la produsele Syngenta pentru protecția plantelor.

 

Cei mai de bază aliați ai săi împotriva bolilor și dăunătorilor din livadă sunt

Alături de Syngenta, Octavian se simte ca într-o familie și apreciază recomandările echipei tehnice, care l-au ajutat să ofere pe piață mere sănătoase și de calitate.

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Accident

Accident
Doi ardeleni tăiau lemne, iarna, frig năprasnic. Detalii