Adama
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

DALBO are noi proprietari

Publicat: 24 octombrie 2022 - 10:44
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

Din 13 octombrie, noul proprietar al DALBO este compania italiană Persefone S.r.l, deţinută la rândul ei de către firma de investiţii cu capital privat Alcedo SGR S.p.A., din Italia. Grupul Alcedo deține şi compania Demetra care operează brandurile BreviAgri și AgriMaster.

Tranzacția dă naștere unui important grup european din sectorul echipamentelor agricole, care "operează" cele trei mărci "Agrimaster", "Breviagri" și "Dalbo", cu venituri consolidate de aproximativ 60 de milioane euro. Noua dimensiune a grupului de companii din sectorul maşinilor agricole deţinute de Alcedo creează o serie de beneficii suplimentare pentru angajații, rețeaua de vânzări, furnizorii și acționarii. Cu sprijinul Alcedo, aşa cum se explică într-un comunicat oficial, noul grup intenționează să își consolideze poziția pe piața echipamentelor agricole din Europa, prin valorificarea prezenței sale geografice complementare și a gamei largi de produse.

DALBO va continua să fie o companie independentă cu producție şi sediul central în Danemarca, administrată de actuala echipă de conducere condusă de Carsten Jensen, în timp ce Luciano Paiola, CEO al Demetra, va fi președintele Dalbo și al noului Grup, cu mandatul de a conduce planul strategic de creștere al grupului. De asemenea, schimbarea acționariatului nu va afecta actualele acorduri de cooperare și relațiile cu clienții ale DALBO. Mesajul este "business as usual", iar clienții vor avea în continuare aceleași contacte în țările lor.

DALBO Minimax 830_b

Strategia Alcedo SGR S.p.A., care administrează mai multe fonduri de investiții, este de a dezvolta companii cu un potențial ridicat de creștere într-o gamă largă de domenii, de la producători de încălțăminte, uscătoare, mașini agricole, produse alimentare până la aparate electrocasnice mici. Rămâne de văzut care vor fi planurile companiei italiane de investiții, ştiut fiind că Alcedo preferă să vadă oportunități bune de ieșire în termen de trei până la cinci ani în investițiile sale.

Vizualizat: 503 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Lasă fertilizarea solului în grija EuroSpand

Lasă fertilizarea solului în grija EuroSpand

Fertilizarea solului este o activitate esențială pentru a obține o recoltă bogată. UTILBEN este o companie care înțelege acest lucru și, grație celor 16 ani de experiență în domeniul utilajelor, a încheiat parteneriate cu unii dintre cei mai apreciați producători de echipamente agricole din lume. Printre aceștia, și EuroSpand.

Krone își extinde portofoliul cu două noi combine seria Big X

Krone își extinde portofoliul cu două noi combine seria Big X

Spelle, 20 septembrie 2022 - Krone își extinde gama de combine de furaje în categoria de mare putere de la 980 la 1080 CP. Cele două modele Big X 980 și Big X 1080 sunt cele mai recente membre ale seriei de la 680 la 1180.

Lasă prelucrarea solului pe mâna tractoarelor și echipamentelor agricole furnizate de UTILBEN

Lasă prelucrarea solului pe mâna tractoarelor și echipamentelor agricole furnizate de UTILBEN

Prelucrarea solului este o treabă grea, care necesită aportul unor utilaje și echipamente agricole de nădejde. UTILBEN este o companie care vine în sprijinul fermierilor români cu cele mai bune soluții în domeniu, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Utilajele agricole mai scumpe!

Utilajele agricole mai scumpe!

Utilajele agricole, mai scumpe din cauza creșterii prețului oțelului! Anunță astăzi europarlamentarul român Daniel Buda (PPE), vicepreședinte COMAGRI, Parlament European.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Compania producătoare de headere OROS Linamar a venit cu artileria grea la INDAGRA 2022! În atenția vizitatorilor a fost headerul de recoltat porumb OROS Cornado pe 12 rânduri rabatabil cu tocător de tulpini pe fiecare secție și viteza de lucru de până la 15 km/h. Noutatea cu care s-au prezentat anul acesta la INDAGRA este hederul de floarea-soarelui SUNIN care are o distanță de 9 metri și recoltează independent de lățimea de semănat.

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Întâmplare...

Întâmplare...
Un tip vine acasă de la serviciu şi observă cu stupoare că în gura dobermanului său era iepuraşul vecinilor. Detalii