Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
agroinfo_ro_header_big_homepage_728x90
Reclama header after big part 3

CR10.90, T9, balotiera Big Baler 870 şi alte vârfuri de gamă New Holland la Agriplanta-RomAgroTec 2017

Publicat: 16 mai 2017 - 11:27
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Ediţia 2017 a expoziţiei AgriPlanta-RomAgroTec este un prilej esenţial pentru AgroConcept, filiala locală a Gemila GmbH, importator şi distribuitor exclusiv al mărcii New Holland Agriculture în România, de a intra în contact cu fermierii de pe zonele agricole ale Munteniei, Olteniei, Dobrogei, şi nu numai.

Pe o suprafaţă expoziţională totală de 2.000 mp, AgroConcept va expune tractoare şi combine New Holland, echipamente pentru îngrijirea culturilor marca Kverneland, tamburi de irigat de mare capacitate Casella şi compresoare mobile cu şurub produse de Kaeser Compresoare.

Utilajele expuse sunt adevărate probe de forţă, eficienţă şi productivitate, iar cap de listă este, şi de această dată, combina CR10.90, cea mai puternică şi productivă combină din lume care continuă istoria de succes a rotativelor pure, oferind agricultorilor o calitate imbatabilă a boabelor şi paielor.

CR 10.90 a obţinut recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată în opt ore, respectiv 797.656 tone de grâu, capacitatea de vârf fiind de 135 tone/oră în condiţii reale de recoltare.

stand-agroconcept_b

AgroConcept va prezenta fermierilor şi varianta de tractor articulat din gama New Holland care face parte din seria T.9. Tractoarele din seria T9 sunt disponibile în două dimensiuni, modelele T9 cu cadru de 36 inch dezvoltând o putere maximă de 435 până la 557 CP. Pentru a creşte versatilitatea gamei T9, au fost lansate şi modele cu un cadru mai lung, de 44 inch, care dezvoltă o putere situată între 602 şi 692 CP. Modelul expus, T9.565 dispune de motorizare Tier 4B, FPT Cursor 13 cu 6 cilindri şi dezvoltă o putere maximă de 557 CP. Deşi este un tractor de capacitate mare, T9.565 se înscrie în tradiţia New Holland de 600 ore interval de întreţinere, fiind un tractor uşor de operat graţie confortului dat de scaunul cu sistem de control în funcţie de greutate şi cu funcţii de ventilare integrate.

Din flota expusă nu vor lipsi: tractorul T8 Tier 4B care poate atinge o putere maximă de 435 CP şi tractorul T7 Heavy Duty Tier 4B, premiat cu titlul „Machine of The Year 2016” la ultima ediţie Agritechnica. Modelele ce pun în evidenţă puterea şi stilul unice gamei T7 Heavy Duty sunt T7.290 şi T7.315. Acestea oferă o capacitate de ridicare cu 6% mai mare decât cea oferită de seria T7 standard, ajungând la 11.058 kg, pentru a permite utilizarea celor mai mari pluguri şi semănători.

stand-agroconcept-2_b

Big Baler 870 face parte dintr-o gamă modernă de balotiere pentru baloţi paralelipipedici, cu o tehnologie de tocare a paielor de ultimă generaţie. Baloţii produşi de Big Baler 870 au o lăţime de 80 cm, o înălţime de 70 cm şi o lungime maximă de 260 cm, au densitate şi consistenţă ridicate şi o formă care se păstrează indiferent de condiţiile de stocare, graţie sistemului de evacuare performant.

AgroConcept va prezenta şi de această dată simulatorul PLM – Precision Land Management cu două monitoare digitale şi volan unde agricultorii vor putea testa sistemele avansate ale agriculturii de precizie.

Pe vizitatorii standului AgroConcept îi aşteaptă oferte de finanţare şi promoţii speciale, valabile în perioada târgului, dar şi o tombolă prin care sunt puse la bătaie 8 compresoare cu piston Premium Car de la Kaeser Compresoare şi 4 biciclete Mountain Bike.

Vizualizat: 1175 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CONSTANTIN PETRAŞ, din Arad, este cel mai nororcos vizitator al Târgului Agromalim din 2017. Acesta a câştigat o junincă gestantă din rasa Bălţată Românească, oferită de Camera de Comerţ Arad, cu sprijinul Revistei FERMA, care a fost sponsor al marelui premiu.
Interviu cu:
CONSTANTIN PETRAŞ
RODICA PETRAŞ
GHEORGHE SĂPLĂCAN, director SCDCB Arad

Reporter Agroinfo: Violeta Mâţ
Operator imagine: Claudiu Borobei

Rapiţa, cultura anului în Arad! Daniela Herţeg continuă tradiţia familiei Soluţii Monosem, Galucho şi Gregoire Besson de la Cons DDA

Bancul zilei

Dorinţă...

Dorinţă...
Prinde un pescar peştişorul de aur. Detalii