Adama
AGRICOVER

Cosire eficientă cu Krone EasyCut F400 CR şi EasyCut F400 Fold

Publicat: 08 martie 2023 - 09:47
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

Krone a dezvoltat două noi cositoare cu lăţimea de lucru de 4 metri, care au la bază modelul EasyCut F 400 CV Fold cu un sistem unic, patentat de pliere, lansat în 2019. Primul model, EC F 400 Fold este dotat cu melc (şnec) pentru colectarea materialului tăiat şi nu are sistem de condiţionare, iar EC F 400 CR are o bară de tăiere rigidă și un dispozitiv integrat de condiționare cu role (CR = Conditioner Roller).

Ambele mașini frontale de cosit sunt proiectate pentru o eficiență maximă și posibilitatea de asociere pentru combinațiile de cosit Krone Butterfly. EasyCut F 400 Fold este mașina perfectă pentru cei care cosesc iarbă proaspătă în fiecare zi, iar EasyCut F 400 CR întăreşte poziția Krone de specialist în recoltarea furajelor pe piața mondială și extinde programul companiei în special pentru cultivatorii de lucernă.

Demonstrând încă o dată că oferă soluția perfectă pentru toate condițiile și aplicațiile, cositoarele frontale de 4 m produse de Krone reprezintă un pas suplimentar către implementarea unor lățimi de lucru și mai mari, cu o calitate sporită a furajului.

KRONE_EasyCut F 400_b

Alternativ cu şnec

EasyCut F 400 Fold reflectă anii de experiență cu sistemul cu melc de afluire al materialului tăiat la BiG M și EasyCut B 950 cu sistemul "Collect butterfly" cu bara de tăiere pliabilă, patentată.

Şnecul mare, cu diametrul de 45 cm, aşează materialul recoltat între roțile tractoarelor. Lățimea brazdei este reglabilă, astfel încât tractorul nu va rula pe brazdă și nu va contamina recolta.

Productivitatea crescută obținută cu cositoarea frontală de 4m este un avantaj deosebit pentru cei care taie zilnic furaje proaspete și recolta o încarcă în remorcile autoîncărcătoare Krone. Comanda pentru plierea hidraulică a barei de tăiere se face confortabil, direct de pe scaunul șoferului. În poziţia de transport cu o lăţime de mai mică de 3m, platforma oferă condiţii sigure de transport rutier și o trecere lină prin porțile înguste ale halelor și pe aleile de furajare înguste.

KRONE_EasyCut F 400_Detaliu_snec_b

Lățimea completă și fără brazde netăiate

Cele două modele EasyCut F 400 permit utilizatorilor să exploateze lățimea maximă de lucru prin combinaţia Butterfly/fluture. De exemplu, atunci când maşinile sunt folosit în combinaţie cu EasyCut B 1000, este posibilă o lățime de lucru de peste zece metri cu suprapuneri de 57 cm pe fiecare parte. Efectul este tăierea fără brazde netăiate, în toate condițiile. Sistemul hidraulic de suspensie al barei de tăiere, care este reglat convenabil din cabina tractorului în mod standard, asigură urmărira optimă a conturului solului și cea mai bună calitate a furajului. O tăiere "first-class" este asigurată și cu ajutorul barei de tăiere EasyCut, care dispune de sistemele SafeCut și SmartCut.

KRONE_EasyCut F 400 CR_Detaliu M-Rolls_b

Condiționare perfectă a furajului

EasyCut F 400 CR reflectă, de asemenea, abordarea internațională a Krone. Această mașină frontală de cosit este echipată cu o bară de tăiere rigidă și o unitate de condiționare standard constând din două role din poliuretan profilate cu diametrul de 25 cm. Cumpărătorii pot opta, de asemenea, pentru rolele M-Rolls din oțel extrem de robuste, care prelucrează nutrețul intens, dar cu delicateţe, evitând fragmentarea și grăbind ofilirea.

EasyCut F 400 CR este ideală pentru cultivatorii de lucernă care lucrează la scară largă. Pentru aceste aplicații, mașina frontală de cosit poate lucra în combinaţie cu diverse alt echipamente Krone, cum ar fi EasyCut TC 400 sau 500. Pentru a crește și mai mult productivitatea, aceste mașini de cosit pot fi cuplate în spatele tractorului la cadrul de cuplare EasyCut TC Connect. În această configurație și în combinație cu EasyCut F 400 CR, aceste sisteme oferă performanță maximă ha/h, cea mai bună calitate a furajului și protecție a solului.

KRONE_EasyCut F 400 CR_M-Rolls_b

Vizualizat: 759 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Contract de arendă pe minimum 7 ani!

Contract de arendă pe minimum 7 ani!

Comisia Pentru Agricultură din Camera Deputaților a reluat discuțiile legate de legea arendei, după ce un proiect de act normativ pe această temă fusese blocat în Comisia Juridică. Propunerea este să se încheie contracte de arendă pe o perioadă de cel puțin 7 ani.

Trelleborg - Sponsor Oficial al premiului

Trelleborg - Sponsor Oficial al premiului "Trator Do Ano Brasil"

Pentru al zecelea an consecutiv, Trelleborg este sponsorul oficial al premiilor "Tractorul Anului - Brazilia", o inițiativă importantă pentru sectorul agricol, organizată de revista Agriworld, care își propune să recunoască tractorul şi modelele cu cele mai avansate, eficiente și durabile tehnologii de pe piață.

Grupul Krone își mărește cifra de afaceri la 2,5 miliarde de euro

Grupul Krone își mărește cifra de afaceri la 2,5 miliarde de euro

Vehiculele utilitare și utilajele agricole sunt solicitate în pofida atmosferei de criză globală.

Krone prezintă o actualizare a mașinii EasyCut B 950 Collect

Krone prezintă o actualizare a mașinii EasyCut B 950 Collect

Spelle, Decembrie 2022 – La cinci ani după ce EasyCut B 950 Collect a fost prezentat la Agritechnica 2017, Krone prezintă acum o actualizare a acestei combinații Butterfly, echipată cu melci transportori pentru depunerea în brazdă.

Krone își extinde portofoliul cu două noi combine seria Big X

Krone își extinde portofoliul cu două noi combine seria Big X

Spelle, 20 septembrie 2022 - Krone își extinde gama de combine de furaje în categoria de mare putere de la 980 la 1080 CP. Cele două modele Big X 980 și Big X 1080 sunt cele mai recente membre ale seriei de la 680 la 1180.

Krone caută fotografii pentru calendarul 2023

Krone caută fotografii pentru calendarul 2023

După reacția copleșitoare de anul trecut și numeroasele propuneri primite de la fotografi amatori din întreaga lume, KRONE caută acum fotografii pentru calendarul său din 2023. Cele 12 imagini câștigătoare vor fi selectate de către un juriu, iar calendarul 2023 va putea fi achiziționat de la magazinul online internațional KRONE.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț s-a născut în Vaideeni, județul Vâlcea, locul din care mulți oieri au plecat, pe drumul transhumanței și s-au stabilit în mai toate zonele țării. Chiar dacă ferma de ovine a familiei Cioranu este acum în județul Arad, poveștile copilăriei și amintirile îi sunt legate de această comună frumoasă din Oltenia de sub munte.

Își amintește de bunicul care era tăbăcar, de iernile cu zăpadă și săniușul de pe uliță, de verile cu arșiță când, cu mic, cu mare, mergeau toți la câmp să adune fânul pentru oi. Are și acum pătura din piei de oaie, făcută de bunul său și spune că nu există ceva care să țină mai bine de cald... așa că o ia cu el peste tot când pleacă la drum lung.

E pasionat de utilaje și, împreună cu fratele și tatăl său, Nicu Cioranu țin bine frâiele fermei de ovine populată cu Țurcane, Cap negru german și metișii dintre acestea, dar și un efectiv din rasa Assaf, specializată pe producția de lapte. Este Ionuț Cioranu, tânărul fermier care ne spune la #agroSTORY care sunt provocările și bucuriile pe care i le aduce viața de crescător de oi. Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 10 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Ionuț Cioranu la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, CIOBĂNIE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii