Adama
AGRICOVER

CNH Industrial investeşte în EarthOptics

Publicat: 26 ianuarie 2023 - 10:26
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

Grupul CNH Industrial a anunțat o investiție minoritară în compania de tehnologie agricolă EarthOptics, cu sediul în SUA, prin intermediul diviziei sale Ventures. Tehnologia de senzori brevetată de EarthOptics măsoară cu precizie sănătatea și structura solului printr-o combinație de senzori la sol, sateliți, mostre fizice de sol, modele de învățare automată și expertiză agronomică. Aceasta este cea mai recentă demonstrație a activității CNH Industrial cu scopul de a oferi în permanență fermierilor din întreaga lume soluții care să adauge valoare și să sporească sustenabilitatea operațiunilor lor.

Finanțarea, care face parte din runda de investiții din seria B a EarthOptics, va contribui la dezvoltarea în continuare a capacităților de hiper-precizie a suitei lor de senzori şi va permite companiei să extindă cooperarea cu furnizorii de servicii (agronomi, consultanți în domeniul culturilor și consilieri terți) pentru obținerea de informații despre date.

Înființată în 2018, afacerea de agrotehnică cu sediul în SUA dezvoltă tehnologie de măsurare și cartografiere a datelor despre sol și un sistem care identifică cu precizie zonele și adâncimile în care solul este compactat. Furnizând o gamă atât de largă de date despre sol, tehnologia EarthOptics le permite fermierilor să își gestioneze mai bine terenurile și să le sporească valoarea. Aceste informațiile îi pot ajuta să aducă multiple îmbunătățiri, în domenii cheie, de la creșterea randamentului culturilor la reducerea aplicării de îngrășăminte și la evaluarea impactului fermei lor asupra carbonului.

EarthOptics CNH Industrial_b

CNH Industrial va începe o fază de testare pilot a tehnologiei EarthOptics, iar planurile comerciale vor face obiectul unor anunțuri viitoare. Scopul acestei tehnologii este de a accelera activitatea CNH Industrial în domeniul automatizării prelucrării solului și de a oferi informații agronomice mai bune pentru clienți.

CNH Industrial nu este singura care a participat la ultima rundă de finanțare de 27,6 milioane de dolari americani în cadrul EarthOptics. Bayer, Syngenta și Elanco sunt, de asemenea, parteneri în acest start-up, la fel ca o serie de fonduri de investiţii.

Vizualizat: 525 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

ANT la oi când îl dați? Anunțul APIA ACUM despre plata ajutoarelor naționale tranzitorii!

ANT la oi când îl dați? Anunțul APIA ACUM despre plata ajutoarelor naționale tranzitorii!

Fermierii, crescătorii de animale așteaptă plata ajutoarelor naționale tranzitorii, ANT, aferente anului de cerere 2022. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță acum când va fi demarată plata acestor ajutoare din bugetul de stat, subvenții acordate atât crescătorilor de animale, cât și fermierilor din vegetal.

Vicepreședintele ANSVSA, de partea oierilor! Arabii vor doar ovine vii din România, nu carcasă!

Vicepreședintele ANSVSA, de partea oierilor! Arabii vor doar ovine vii din România, nu carcasă!

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) nu susține proiectul de lege privind interzicerea exportului de animale vii din fermele românești, depus la Parlamentul României, a declarat vicepreședintele ANSVSA, dr. Ioan Oleleu. El a adăugat că sunt țări terțe care vor să cumpere ovine vii din România pentru a le sacrifica conform unor ritualuri, aceste țări nu vor cumpăra niciodată carcasă de ovine.

Anunț important Registrul Auto Român!

Anunț important Registrul Auto Român!

"Mai puțină birocrație, mai eficienți pentru dumneavoastră! Șefii RAR din teritoriu vă stau la dispoziție cu explicații și lămuriri despre interacțiunea dumneavoastră cu instituția noastră!" Precizează un comunicat RAR, transmis media. 

Krone prezintă o actualizare a mașinii EasyCut B 950 Collect

Krone prezintă o actualizare a mașinii EasyCut B 950 Collect

Spelle, Decembrie 2022 – La cinci ani după ce EasyCut B 950 Collect a fost prezentat la Agritechnica 2017, Krone prezintă acum o actualizare a acestei combinații Butterfly, echipată cu melci transportori pentru depunerea în brazdă.

Miniîncărcătorul frontal Sunward 3230,  ajutor de încredere în orice fermă

Miniîncărcătorul frontal Sunward 3230, ajutor de încredere în orice fermă

Fermierii au nevoie de un utilaj care să le facă viața și munca mai ușoare, însă e greu să găsești un produs puternic și rezistent la muncile agricole.

Creşte optimismul industriei de maşini agricole din Europa

Creşte optimismul industriei de maşini agricole din Europa

Climatul general de afaceri pentru industria producătoare de maşini şi echipamente agricole din Europa s-a îmbunătățit pentru a doua lună consecutiv, potrivit celei mai recente actualizări a indicelui CEMA privind climatul de afaceri. CBI (Business Climate Index) a crescut până la o valoare de 23, de la 12 cât era în luna octombrie.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț s-a născut în Vaideeni, județul Vâlcea, locul din care mulți oieri au plecat, pe drumul transhumanței și s-au stabilit în mai toate zonele țării. Chiar dacă ferma de ovine a familiei Cioranu este acum în județul Arad, poveștile copilăriei și amintirile îi sunt legate de această comună frumoasă din Oltenia de sub munte.

Își amintește de bunicul care era tăbăcar, de iernile cu zăpadă și săniușul de pe uliță, de verile cu arșiță când, cu mic, cu mare, mergeau toți la câmp să adune fânul pentru oi. Are și acum pătura din piei de oaie, făcută de bunul său și spune că nu există ceva care să țină mai bine de cald... așa că o ia cu el peste tot când pleacă la drum lung.

E pasionat de utilaje și, împreună cu fratele și tatăl său, Nicu Cioranu țin bine frâiele fermei de ovine populată cu Țurcane, Cap negru german și metișii dintre acestea, dar și un efectiv din rasa Assaf, specializată pe producția de lapte. Este Ionuț Cioranu, tânărul fermier care ne spune la #agroSTORY care sunt provocările și bucuriile pe care i le aduce viața de crescător de oi. Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 10 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Ionuț Cioranu la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, CIOBĂNIE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii