Adama
Agreena
AGRICOVER

Avantajele echipamentelor MaterMacc și Sumo

Publicat: 28 septembrie 2022 - 10:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cu o experiență de peste 16 ani în furnizarea de utilaje fiabile, UTILBEN a încheiat contracte cu MaterMacc din Italia și Sumo din Anglia. Acum, tehnica performantă a celor două companii de renume este disponibilă și fermierilor români.

Avantajele echipamentelor MaterMacc si Sumo_b

„Echipăm fermierii români cu instrumentele potrivite pentru o recoltă bogată” este direcția pe care o urmează compania românească UTILBEN.

MaterMacc este o companie italiană care fabrică produse inovatoare și la cele mai înalte standarde de calitate, destinate fermierilor care caută cele mai utile tehnologii în domeniu. Precizia și eficacitatea sunt două atribute care definesc echipamentele agricole MaterMacc, apreciate de clienții din Europa, Rusia, America și Australia, care sunt principalele piețe de desfacere.

Ce utilaje și echipamente vă punem la dispoziție!

• Semănătoarea de porumb MaterMacc MS 8100 are un cadru rigid și prindere în 3 puncte, tipul de brăzdar este cu dublu disc, iar roțile pentru închiderea brazdei sunt în V. MaterMacc MS 8100 are o cutie de viteze cu 21 de rapoarte și marcatori hidraulici, cu posibilitatea de a urma centrul sau urmele tractorului. Lățimea semănătorii este de 280 de centimetri, iar distanța între rânduri este de 70 de centimetri. Cele 4 cutii de semințe au 50 de litri fiecare, iar cele două buncăre de fertilizare sunt din oțel inoxidabil și au câte 165 de litri.

• Semănătoarea de porumb MaterMacc MS 8130 are un cadru telescopic și prindere în 3 puncte, lățimea de 320 de centimetri, iar distanța între rânduri este de 70 de centimetri. Cele 6 cutii de semințe au 50 de litri fiecare, iar buncărul de fertilizare este din oțel inoxidabil și are o capacitate de 1.185 de litri. Tipul de control este electronic și se realizează prin intermediul aplicației MiPlus, disponibilă pe platformele iOS și Android.

• MiPlus este un sistem de control wireless creat de MaterMacc pentru creșterea calității semănării, stabilirea distanței între semințele depuse în sol, viteza de lucru, măsurarea suprafeței lucrate și mulți alți parametri utili. Folosirea acestei tehnologii de ultimă generație vă garantează o creștere a productivității și, implicit, a profitului. MaterMacc a creat și o tabletă, cu ajutorul căreia să folosiți aplicația MiPlus la parametri maximi.

• Cultivatorul Sumo Trio lucrează solul dintr-o singură trecere și poate înlocui cu succes un plug. Lățimea de lucru este de 300 de centimetri, are 6 gheare cu o distanță de 50 de centimetri între ele, iar adâncimea maximă de lucru a acestora este de 40 de centimetri. Cultivatorul Sumo Trio are 23 de discuri, iar adâncimea de lucru a acestora este cuprinsă între 3 și 10 centimetri. Cu ajutorul acestui echipament agricol, veți avea cheltuieli reduse, veți obține un pământ roditor și veți proteja mediul înconjurător.

Alegeți MaterMacc și Sumo, alegeți UTILBEN!


un articol de

UTIL BEN

mai multe pe această temă www.utilben.ro

Vizualizat: 1056 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Prețul, brandurile și garanția l-au convins pe Mihai Cherecheș să aleagă IPSO Utilaje de Ocazie

Prețul, brandurile și garanția l-au convins pe Mihai Cherecheș să aleagă IPSO Utilaje de Ocazie

Recondiționarea și comercializarea modelelor de generație mai veche este un segment de piață important pentru multe industrii. Am vrut să vedem ce presupune și ce avantaje oferă acest model de business clienților finali de pe piața utilajelor agricole. În acest sens, am vorbit cu fermierul Cherecheș Mihai Alexandru din Lehliu-Gară (jud. Călărași) și cu Vlad Miron, managerul general al diviziei IPSO Utilaje de Ocazie.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Lucruri mici...

Lucruri mici...
Adevărata fericire constă în lucrurile mici: Detalii