Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

5 motive să îți cumperi un utilaj agricol second-hand prin intermediul UTILBEN

Publicat: 21 iulie 2021 - 13:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Cumpărarea de utilaje agricole la mâna a doua presupune asumarea unor riscuri foarte mari și este o sarcină extrem de dificilă. Trebuie să dedici mult timp pentru găsirea echipamentului potrivit, să te documentezi temeinic și să te ocupi de întregul proces logistic.

Majoritatea utilajelor second-hand aflate la vânzare în România sunt uzate și vechi, așa că o idee inspirată este să faci achiziția din străinătate. Peste hotare, oferta de echipamente agricole este mult mai mare decât în țara noastră și poți găsi mai ușor utilaje într-o stare bună de funcționare. Dar și aici intervin câteva probleme.

5 motive să îți cumperi un utilaj agricol second-hand prin intermediul UTILBEN 2_b
De la bariera lingvistică, la drumul pe care trebuie să îl faci în străinătate pentru a vedea un utilaj la mâna a doua care poate nici nu va corespunde cu așteptările tale. În plus, odată adus acasă și pus la treabă, echipamentul agricol pe care l-ai cumpărat poate ascunde vicii pe care nu aveai cum să le depistezi la prima vedere. Va trebui să transporți utilajul înapoi în străinătate, să îl convingi pe vânzător că nu tu ai cauzat defecțiunile respective și să încerci să îți recuperezi banii.

Dacă nu vrei să treci prin acest adevărat coșmar, soluția este să apelezi la un furnizor de încredere, care îți poate garanta achiziția unui echipament second-hand fiabil. Iar acest furnizor de încredere este compania românească UTILBEN.

  1. UTILBEN a ajuns între liderii din industrie grație afacerilor făcute cu integritate și caracter și datorită produselor și serviciilor ireproșabile pe care le oferă. UTILBEN are peste 15 ani de experiență în domeniu, perioadă în care a încheiat parteneriate cu peste 500 de furnizori de utilaje pe care i-a verificat personal.

    5 motive să îți cumperi un utilaj agricol second-hand prin intermediul UTILBEN 1_b
  2. Site-ul www.utilben.ro este cea mai mare platformă online din România de vânzare de utilaje, atașamente și piese de schimb, cu peste 50.000 de produse listate. Așa că tot ce trebuie să faci este să intri pe site, unde îți găsești rapid echipamentul de care ai nevoie, și să le transmiți consultanților UTILBEN această solicitare.

  3. Compania UTILBEN se ocupă de aducerea utilajului second-hand din străinătate și preia de pe umerii tăi povara transportului și a întocmirii de acte.

  4. În plus, odată ce utilajul a ajuns la sediul UTILBEN din Cluj-Napoca, echipa de tehnicieni îi efectuează o verificare minuțioasă în 30 de puncte. După ce specialiștii UTILBEN s-au asigurat că echipamentul corespunde cu descrierea inițială din punct de vedere tehnic și estetic, tot ei efectuează și schimbul de filtre și uleiuri.

  5. Apoi, vei primi utilajul la adresa indicată de tine, împreună cu toate documentele aferente, iar un reprezentant UTILBEN te va instrui în ceea ce privește operarea. UTILBEN îți oferă o garanție de 30 de zile, astfel încât să ai timp suficient să pui utilajul la lucru și să te convingi că acesta corespunde cu așteptările tale. În cei 15 ani de activitate, UTILBEN a făcut fericiți peste 1.500 de clienți din România și numărul acestora a crescut exponențial odată cu dezvoltarea companiei.

Utilben utilaje noi si SH_b

Astăzi, UTILBEN oferă produse și servicii complete pentru industria de utilaje: achiziție, închiriere, licitare, mentenanță, service, piese și accesorii, finanțare, logistică. Fă parte din comunitatea UTILBEN și vei beneficia de discount-uri și prețuri speciale, precum și de garanția utilajelor fiabile și a serviciilor ireproșabile!

 Logo UTILBEN 15 ani_n

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Vizualizat: 1931 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Horațiu Buzgău: ”Ca să ai succes trebuie să știi unde vrei să ajungi!” | podcast agroSTORY #18

Horațiu Buzgău: ”Ca să ai succes trebuie să știi unde vrei să ajungi!” | podcast agroSTORY #18

Grupul AGRIND din Tășnad, jud. Satu Mare are la bază o mică activitate agricolă de familie, dezvoltată după anii ’90, cu multă muncă, provocări și implicare. Investițiile și fructificarea la maxim a fondurilor europene au adus societatea la ceea ce este astăzi: peste 3.000 de hectare exploatate în cultura mare, procesare (morărit și panificație), zootehnie (bovine de lapte și de carne) și pomicultură, toate sectoarele fiind dezvoltate pentru a ajunge cât mai aproape de consumatorul final.

Toate acestea au fost clădite cu viziune, perseverență, curaj, dar și prudență de un adevărat trio tehnico-economico-financiar: bunicul și tatăl, absolvenți de studii agricole și fiul, Horațiu Buzgău, absolvent de Științe economice. Alături de ei, o întreagă echipă de prieteni, colaboratori, angajați, parteneri, clienți. ”O întreagă familie!”, spune Horațiu cu mândrie.

Horațiu a făcut primii pași în viață direct... în câmp! A fost implicat de mic în toate activitățile agricole ale familiei, învățarea practică ajutându-l să înțeleagă foarte bine cât este de importantă agricultura și industria alimentară, inclusiv din punct de vedere economic. A decis încă din clasele primare că aceasta va fi calea de urmat și că relevanța cifrelor în agribusiness se transpune, până la urmă, în succesul care determină acțiunile și investițiile viitoare.

Deși are doar 25 de ani, tânărul antreprenor mi-a oferit o adevărată lecție de economie agrară aplicată, teoria fiind transpusă în practică și, evident, în cifrele pe care le obține afacerea agricolă a familiei sale. Cea mai recentă investiție a grupului, în cultura de alun certificată ecologică pe 50 de hectare, suprafață integral irigată, a dat naștere brandului ALLU, Horațiu fiind managerul Holiv Ecoplant, firma care are ca obiect de activitate producția și procesarea alunelor, investiție de asemenea realizată cu fonduri europene.

Horațiu Buzgău a venit la agroSTORY cu o poveste pe cât de frumoasă, pe atât de plină de învățăminte pentru orice tânăr aflat la început de drum în agricultură.


Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii