Adama
Agreena
AGRICOVER

3 tractoare Kioti perfecte pentru lucrările tale agricole

Publicat: 02 decembrie 2021 - 12:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agricultura din România necesită aportul unor utilaje fiabile și de încredere, pe care să vă puteți baza indiferent de dificultatea unei sarcini sau de condițiile meteorologice în care lucrați. Producătorul sud-coreean Kioti se mândrește cu performanțele de top pe care le asigură tractoarele sale și vă promite cele mai bune rezultate în câmpul muncii, printr-o gamă de utilaje agricole la un excelent raport calitate-preț.

Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică. 

tractoarele KIOTI_b

 

Beneficiile achiziției unui tractor Kioti:

 

  • Garanție extinsă de până la 5 ani pentru toată gama de tractoare Kioti
  • Tractoare echipate cu transmisie hidrostatică, ce asigură confort în operare
  • Stoc de tractoare și piese de schimb fabricate 100% în Coreea de Sud
  • Tractoarele Kioti pot fi configurate în funcție de aplicație
  • Înaltă calitate, garantată de fabricarea tractoarelor în Coreea de Sud
  • Tractoarele Kioti sunt dotate cu motoare puternice și componente premium
  • Kioti este lider internațional în domeniul tractoarelor, cu experiență de 74 de ani

 

trsactor KIOTI cu incarcator frontal de la UTILBEN._1jpeg_b


Kioti CS2520U-EU, de 24,5 cai putere, este un tractor simplu de operat, ușor de întreținut și greu de întrecut! Acest utilaj agricol este definit de eficiență în muncă și manevrabilitate optimă. Tractorul Kioti CS2520U-EU vă garantează îndeplinirea unui număr mare de lucrări agricole și peisagistice cu o forță impresionantă, mai ales dacă luăm în calcul dimensiunile reduse ale acestuia. În plus, modelul Kioti CS2520U-EU furnizat de UTILBEN este dotat cu încărcător frontal.

Tractoarele Kioti din Seria CS sunt versatile și ușor de manevrat, dar suficient de puternice pentru a face față unui număr mare de sarcini agricole. Tractoarele din Seria CS sunt dotate cu motoare diesel cuprinse între 21 și 24,5 cai putere. Avantajul acestora este consumul redus de combustibil în raport cu puterea de muncă pe care o oferă. Producătorul sud-coreean a punctat și la capitolul confort, cu o distribuire perfectă a comenzilor de bord și crearea unui mediu ergonomic pentru operator. 

 

tractor mic KIOTI_b


Kioti CK3530CH-EU, de 34,9 cai putere, se remarcă printr-un design compact și confort sporit pentru operator. De la vizibilitatea maximă obținută grație formei capotei, la servodirecția hidrostatică. Tractorul Kioti CK3530CH-EU este dotat cu un motor puternic, dar economic. Marele avantaj al acestui utilaj este accesul facil la componentele vitale, între care filtrul de aer, lichide și tabloul de siguranțe.

Tractoarele Kioti din Seria CK sunt întruchiparea utilajului compact și rezistent. Aceste tractoare vă garantează o productivitate ridicată și performanțe de top în câmpul muncii. Tractoarele din Seria CK sunt dotate cu motoare puternice, dar economice și silențioase, cuprinse între 25 și 50 de cai putere. La capitolul inovație, remarcăm forma capotei, care are rolul de a spori vizibilitatea și, datorită unei deschideri largi, de a înlesni mentenanța. 

 

tractor KIOTI UTILBEN_b

 

Kioti RX7330PC-EU, de 73 de cai putere, este un simbol al anduranței, al agresivității pozitive și al luxului. Cu o cabină dotată cu instalație performantă de climatizare, scaun ergonomic pentru operator și comenzi intuitive, Kioti RX7330PC-EU nu are adversar în domeniu. Iar grație motoarelor puternice, acest tractor are o forță impresionantă de muncă. În plus, modelul Kioti RX7330PC-EU furnizat de UTILBEN este dotat cu încărcător frontal și tiranți frontali.

Tractoarele Kioti din Seria RX sunt recunoscute pentru dotările de top și eficiența în muncă. Sistem de climatizare, scaun cu suspensie reglabilă, vizibilitate maximă asigurată de panourile de sticlă ale cabinei sunt doar câteva dintre trăsăturile cheie care fac din aceste tractoare o plăcere în operare. Seria RX are motoare cuprinse între 66 și 73 de cai putere și oferă cea mai mare forță de ridicare din clasa sa. Astfel, sarcinile solicitante devin floare la ureche! 

 
trsactor KIOTI cu incarcator frontal de la UTILBEN_b

 

Parteneriatul dintre UTILBEN și Kioti le oferă fermierilor din România beneficii unice și cele mai bune soluții agricole. Garanție de până la 5 ani în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca și ofertă de finanțare cu dobândă zero!

Pentru gama completă de tractoare Kioti, accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!

Adresă: Bulevardul Muncii, Nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Vizualizat: 3162 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii