ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

3 tractoare Kioti perfecte pentru lucrările tale agricole

Publicat: 02 decembrie 2021 - 12:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agricultura din România necesită aportul unor utilaje fiabile și de încredere, pe care să vă puteți baza indiferent de dificultatea unei sarcini sau de condițiile meteorologice în care lucrați. Producătorul sud-coreean Kioti se mândrește cu performanțele de top pe care le asigură tractoarele sale și vă promite cele mai bune rezultate în câmpul muncii, printr-o gamă de utilaje agricole la un excelent raport calitate-preț.

Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică. 

tractoarele KIOTI_b

 

Beneficiile achiziției unui tractor Kioti:

 

  • Garanție extinsă de până la 5 ani pentru toată gama de tractoare Kioti
  • Tractoare echipate cu transmisie hidrostatică, ce asigură confort în operare
  • Stoc de tractoare și piese de schimb fabricate 100% în Coreea de Sud
  • Tractoarele Kioti pot fi configurate în funcție de aplicație
  • Înaltă calitate, garantată de fabricarea tractoarelor în Coreea de Sud
  • Tractoarele Kioti sunt dotate cu motoare puternice și componente premium
  • Kioti este lider internațional în domeniul tractoarelor, cu experiență de 74 de ani

 

trsactor KIOTI cu incarcator frontal de la UTILBEN._1jpeg_b


Kioti CS2520U-EU, de 24,5 cai putere, este un tractor simplu de operat, ușor de întreținut și greu de întrecut! Acest utilaj agricol este definit de eficiență în muncă și manevrabilitate optimă. Tractorul Kioti CS2520U-EU vă garantează îndeplinirea unui număr mare de lucrări agricole și peisagistice cu o forță impresionantă, mai ales dacă luăm în calcul dimensiunile reduse ale acestuia. În plus, modelul Kioti CS2520U-EU furnizat de UTILBEN este dotat cu încărcător frontal.

Tractoarele Kioti din Seria CS sunt versatile și ușor de manevrat, dar suficient de puternice pentru a face față unui număr mare de sarcini agricole. Tractoarele din Seria CS sunt dotate cu motoare diesel cuprinse între 21 și 24,5 cai putere. Avantajul acestora este consumul redus de combustibil în raport cu puterea de muncă pe care o oferă. Producătorul sud-coreean a punctat și la capitolul confort, cu o distribuire perfectă a comenzilor de bord și crearea unui mediu ergonomic pentru operator. 

 

tractor mic KIOTI_b


Kioti CK3530CH-EU, de 34,9 cai putere, se remarcă printr-un design compact și confort sporit pentru operator. De la vizibilitatea maximă obținută grație formei capotei, la servodirecția hidrostatică. Tractorul Kioti CK3530CH-EU este dotat cu un motor puternic, dar economic. Marele avantaj al acestui utilaj este accesul facil la componentele vitale, între care filtrul de aer, lichide și tabloul de siguranțe.

Tractoarele Kioti din Seria CK sunt întruchiparea utilajului compact și rezistent. Aceste tractoare vă garantează o productivitate ridicată și performanțe de top în câmpul muncii. Tractoarele din Seria CK sunt dotate cu motoare puternice, dar economice și silențioase, cuprinse între 25 și 50 de cai putere. La capitolul inovație, remarcăm forma capotei, care are rolul de a spori vizibilitatea și, datorită unei deschideri largi, de a înlesni mentenanța. 

 

tractor KIOTI UTILBEN_b

 

Kioti RX7330PC-EU, de 73 de cai putere, este un simbol al anduranței, al agresivității pozitive și al luxului. Cu o cabină dotată cu instalație performantă de climatizare, scaun ergonomic pentru operator și comenzi intuitive, Kioti RX7330PC-EU nu are adversar în domeniu. Iar grație motoarelor puternice, acest tractor are o forță impresionantă de muncă. În plus, modelul Kioti RX7330PC-EU furnizat de UTILBEN este dotat cu încărcător frontal și tiranți frontali.

Tractoarele Kioti din Seria RX sunt recunoscute pentru dotările de top și eficiența în muncă. Sistem de climatizare, scaun cu suspensie reglabilă, vizibilitate maximă asigurată de panourile de sticlă ale cabinei sunt doar câteva dintre trăsăturile cheie care fac din aceste tractoare o plăcere în operare. Seria RX are motoare cuprinse între 66 și 73 de cai putere și oferă cea mai mare forță de ridicare din clasa sa. Astfel, sarcinile solicitante devin floare la ureche! 

 
trsactor KIOTI cu incarcator frontal de la UTILBEN_b

 

Parteneriatul dintre UTILBEN și Kioti le oferă fermierilor din România beneficii unice și cele mai bune soluții agricole. Garanție de până la 5 ani în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca și ofertă de finanțare cu dobândă zero!

Pentru gama completă de tractoare Kioti, accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!

Adresă: Bulevardul Muncii, Nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Vizualizat: 1440 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării”

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării”

FlexiTech Agro, fertilizare integrată: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” - Mihaela Radu, director de marketing Naturevo

Starea culturilor în Vest! De vorbă cu fermierul Varga Ștefan din Nădlac Krone Highland – chemarea muntelui Tractoare de colecție în combinație cu utilaje din gama actuală KRONE! Imagini rare

Bancul zilei

La psihiatru

La psihiatru
- Medicul meu a insistat să trec pe la dumneavoastră, spuse pacientul către psihiatru. Detalii