KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Camere agricole: Adrian Rădulescu - „Eu m-am retras, să-şi facă politicienii ce doresc”

Publicat: 12 mai 2011 - 20:15
2 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Adrian Rădulescu a demisionat din Comitetul Naţional de Iniţiativă pentru Camerele agricole, nemulţumit de numărul exagerat de mare de camere zonale, dar şi de faptul că actualele camere agricole vor continua să funcţioneze în paralel, potrivit lui Rădulescu.

„Nu mai sunt în Comitetul Naţional de Iniţativă. Mi-am dat demisia, din două motive: consider numărul camerelor zonale foarte mare, 700 şi ceva la nivel naţional, şi mai merg în continuare, în paralel, şi camerele agricole existente. E o chestiune pe care nu are rost s-o mai discutăm. Eu m-am retras, să-şi facă politicienii ce doresc”, ne-a declarat Rădulescu.

Potrivit acestuia, secretariatul Comitetului Naţional de Iniţiativă a fost preluat de Gheorghe Vaida, director de cabinet al ministrului Agriculturii.

Vizualizat: 3915 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   
2.
ingryd13
|
05. 13, 2011. Friday 19:10
Ce bine ar fi daca te-ai retrage d-ta frumusel si ti-ai vedea de ferma d-ta.Deja ai terminat Directiile agricole si ai lasat atatea oameni pe drumuri.
Du-te frate si paste capre, pt. ca de asta cred ca mai esti bun.Tare mi-as dori sa vad ce o sa faci dupa ce nu o sa mai fii in minister.
Lasa-i pe cei care se pricep sa faca manageriat !
1.
kesarion
|
05. 13, 2011. Friday 08:29
Bravo domnule Radulescu. Nici noi nu suntem de acord cu multe,unele facute chiar de dv. dar,din nefericire,nu putem demisiona.Poate ar fi bine sa plecati si din functia de secretar de stat?
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

Ce păţeşte un hoţ...

Ce păţeşte un hoţ...
Un hoţ intră într-o casă şi începe să fure. Detalii