Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3
Rezultate: [15432]  
Pagini: [772]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

TABLETELE EFERVESCENTE CARE TRATEAZĂ CULTURILE AGRICOLE!

16 august 2018 - 21:36 | Actualitate agricola | AgroInfo

INOVAȚIE! Culturile agricole ecologice vor putea fi tratate cu îngrăşăminte bio sub formă de tablete efervescente ce înlocuiesc astfel flacoanele clasice, a anunţat producătorul român care a inventat acest produs, ce foloseşte tehnologia BioChain.

CRESCĂTORI DE ANIMALE DIN ROMÂNIA, AJUNȘI LA DISPERARE! VOR SĂ PUNĂ LACĂTUL PE FERME!

16 august 2018 - 21:22 | Actualitate agricola | AgroInfo

NU MAI VOR SĂ CREASCĂ ANIMALE! Crescătorii de animale din România sunt disperați! Pe de o parte, nu mai găsesc lucrători cu care să muncească în ferme, cheltuielile cu întreținerea animalelor sunt tot mai mari, de subvențiile mari beneficiază o parte mică a crescătorilor, pe de altă parte, ciuma porcilor și, mai nou, ciuma oilor și a caprelor amenință România. Crescătorii de capre sunt atât de dezamăgiți de tot ce se întâmplă încât vor să-și închidă fermele.

GARDUL CARE OPREȘTE LA GRANIȚĂ PESTA PORCINĂ AFRICANĂ!

16 august 2018 - 20:28 | Actualitate agricola | AgroInfo

TEAMA DE MOLIMA CARE DISTRUGE FERMELE DIN ROMÂNIA! Bulgaria a finalizat peste 101 kilometri din gardul de 133 de kilometri care este în prezent construit la graniţa cu România, în ideea de a preveni răspândirea virusului Pestei Porcine Africane de către mistreţii din România care trec în Bulgaria, a declarat joi ministrul adjunct al Agriculturii din Bulgaria, Atanas Dobrev, la finalul unei inspecţii la Durankulak, nord-estul Bulgariei, transmite BTA.

Macedonia exportă roşii în valoare de 17 milioane dolari

16 august 2018 - 19:07 | Actualitate agricola | AgroInfo

Deşi este cam de zece ori mai mică decât România, ca şi suprafaţă, Macedonia a reuşit anul trecut să exporte tomate în valoare de 17,1 milioane de dolari, ceea ce reprezintă aproximativ 0,2% din totalul exporturilor la nivel mondial!

MOLIMA CUPRINDE ȚARA! NOI FOCARE DE PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ!

16 august 2018 - 15:39 | Actualitate agricola | AgroInfo

CIUMA PORCILOR SE EXTINDE! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță noi focare de pestă porcină africană depistate în județul Călărași. Cu fiecare zi, boala care pune la pământ fermele românești mai cuprinde un județ. Focarele virusului PPA se înmulțesc cu o repeziciuni uimitoare.

VESTE ȘOC DESPRE PESTA PORCINĂ AFRICANĂ!

16 august 2018 - 13:35 | Actualitate agricola | AgroInfo

REACȚIA COMISARULUI EUROPEAN PE AGRICULTURĂ! Miza este uriașă: dacă epidemia se extinde dincolo de un anumit prag, România va trebui să-și sacrifice toate animalele, iar fermierii nu vor mai putea crește porci timp de zece ani! Avertizează europarlamentarul român, Laurențiu Rebega. Acesta a cerut sprijin Comisiei Europene, adresând o scrisoare oficială comisarului european pentru Agricultură. Reacția lui Phil Hogan arată că fermierii români nu pot spera la ajutoare de urgență din partea UE.

UN NOU AJUTOR DE STAT CERUT DE CRESCĂTORII ROMÂNI DE OVINE!

15 august 2018 - 21:09 | Actualitate agricola | AgroInfo

CIOBANII VOR SĂ LUPTE CU VREMEA CAPRICIOASĂ! Pavel Iovăneasa, președintele Asociației Oierilor de Munte Retezat Hațeg, solicită să se includă în Legea Muntelui un ajutor de stat pentru crescătorii de ovine. Această nouă subvenție ar urma să-i ajute pe oierii români să lupte cu schimbările climatice. Despre ce ajutor este vorba?

MINISTERUL AGRICULTURII TREBUIE SĂ RECUPEREZE 180.000 de EURO DE LA UN FERMIER!

15 august 2018 - 18:16 | Actualitate agricola | AgroInfo

DOSAR PENAL! Ministerul Agriculturii trebuie să recupereze suma de  815.295,50 lei, circa 180.000 de euro, de la un fermier care a obținut pe nedrept acești bani de la Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), actuala AFIR. Fermierul a încasat banii pe baza unor acte false și i-a investit în utilaje agricole. Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civilă în procesul penal.

ȘEFUL ANSVSA, PUS ÎN FUNCȚIE CU O ANUMITĂ MISIUNE! A COMPROMIS PROFESIA DE MEDIC VETERINAR!

15 august 2018 - 16:12 | Actualitate agricola | AgroInfo

CEREM FERM DEMISIA DE URGENȚĂ! Domnul Geronimo Brănescu are o altă agendă. A fost numit pe această funcție ca să rezolve punctual niște probleme, care nu au nicio legătură cu asigurarea siguranței alimentare a cetățenilor și cu atât mai puțin cu ținerea sub control a pestei porcine africane. Cerem ferm să fie schimbat din această funcție cât mai repede. A compromis și profesia de medic veterinar, dr. Adrian Oros, vicepreședintele Colegiului Medicilor Veterinari din România.

PREȘEDINTELE COOPERATIVEI ȚARA MEA: RESPECTELE NOASTRE OIERILOR!

15 august 2018 - 10:27 | Actualitate agricola | AgroInfo

RESPECT PENTRU OIERII CARE AU ÎNȚELES CĂ TREBUIE RESPECTAT CONSUMATORUL ROMÂN! Președintele Cooperativei Țara Mea a declarat, pentru AGROINFO, că toți oierii care au încercat să trimită pe rafturile magazinelor carne din ovine reformă în loc de carne de tineret ovin au fost excluși din programul în care este implicată Cooperativa. Declarația președintelui vine după ce crescătorul de ovine Pavel Iovăneasa a dezvăluit că se întâmplă acest lucru.

DEZASTRUL PROVOCAT DE PESTA PORCINĂ AFRICANĂ CONTINUĂ CU PESTA MICILOR RUMEGĂTOARE!

14 august 2018 - 20:30 | Actualitate agricola | AgroInfo

COLEGIUL MEDICILOR VETERINARI DIN ROMÂNIA EXPLICĂ CE ÎNSEAMNĂ PESTA MICILOR RUMEGĂTOARE! După dezastrul provocat de pesta porcină africană, vine rândul pestei rumegătoarelor mici să bântuie fermele din România. Vă punem la dispoziție informații importante furnizate de Colegiul Medicilor Veterinari din România.

ULTIMA ORĂ! ANSVSA ANUNȚĂ DE URGENȚĂ OIERII ROMÂNI! BOALA CARE AMENINȚĂ OVINELE!

14 august 2018 - 18:46 | Actualitate agricola | AgroInfo

OFICIAL! AVERTISMENT! După pesta porcină africană, un alt pericol pândește fermele de animale din România! De data aceasta, fermele de ovine sunt cele amenințate! AGROINFO este prima publicație care a atras atenția că boala care ar putea înjumătăți turmele de oi din țara noastră se află la graniță. Este vorba Pesta Rumegătoarelor Mici. Un focar a fost depistat în Bulgaria.

Kazahstan virează spre agricultura de nişă

14 august 2018 - 18:09 | Actualitate agricola | AgroInfo

Autorităţile din Kazahstan sunt profund interesate de a dezvolta o reţea naţională de producători ecologici, pentru a-şi asigura o expunere mai mare pe piaţa exporturilor agroalimentare.

OFICIAL! APIA ANUNȚĂ PENTRU PRIMA OARĂ CÂȚI FERMIERI SUNT ÎN EȘANTIONUL DE CONTROL 2018!

14 august 2018 - 13:19 | Actualitate agricola | AgroInfo

COMUNICAT APIA! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță, pentru prima oară, câți fermieri sunt în eșantionul de control selectat pentru anul de campanie 2018. Până acum, nu se știa câți fermieri sunt, la nivel național, în eșantionul de control 2018 deoarece APIA nu a comunicat această informație.

MANOLE, FIRST GRAIN: ASIGURAREA CULTURILOR AGRICOLE NU E UN MOFT!

14 august 2018 - 12:06 | Actualitate agricola | AgroInfo

FERMIERI, ASIGURAȚI-VĂ CULTURILE! Îndemnul vine de la unul dintre cei mai mari fermieri români, Dumitru Manole, care a trecut și printr-o școală americană. Asigurarea e mai importantă decât sămânța pentru o cultură agricolă, spune Dumitru Manole.

APIA AVERTIZEAZĂ FERMIERII ASUPRA OBLIGAȚIILOR PE CARE LE AU!

14 august 2018 - 11:10 | Actualitate agricola | AgroInfo

AVERTISMENT APIA! Având în vedere evoluţia agresivă a pestei porcine africane în România, în condiţiile în care gradul de contagiozitate este extrem de ridicat pentru efectivele de suine, atât din exploataţiile non profesionale, cât şi din exploataţiile comerciale, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) atenționează crescătorii de animale asupra obligațiilor pe care le au.

BACIU (LAPAR): RECOLTĂ DE GRÂU, SLABĂ!

13 august 2018 - 21:49 | Actualitate agricola | AgroInfo

MAI PUȚIN GRÂU DECÂT ANUL TRECUT! Recolta de grâu din acest an va fi "fără niciun dubiu" mai slabă decât anul trecut - în prezent estimările arată o diminuare cu cel puţin 20% faţă de 2017 - dar pe măsură ce se întârzie cu secerişul din cauza apei acumulate pe câmp, pierderile vor creşte, susţine Laurenţiu Baciu, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR).

CIUMA AFRICANĂ, CIUMA ROȘIE! CEREM ANCHETĂ!

13 august 2018 - 21:13 | Actualitate agricola | AgroInfo

ROMÂNIA LOVITĂ DE CIUMĂ! Partidul Național Liberal  solicită sesiune extraordinară și înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru pesta porcină africană.

AJUTOARELE DE STAT PENTRU OIERI, PROPAGANDĂ IEFTINĂ! DEZVĂLUIRI ULUITOARE FĂCUTE DE UN CUNOSCUT OIER DIN ROMÂNIA!

13 august 2018 - 20:02 | Actualitate agricola | AgroInfo

CE STĂ ASCUNS ÎN SPATELE AJUTOARELOR DE STAT ȘI A PROMOVĂRII CĂRNII DE OAIE! Acte fictive pentru lână, vândute de bișnițari! Cu mult lăudata subvenție de un leu pe kilogram, lâna oilor din România se arde sau se îngroapă. Lâna ar fi comercializată doar pe hârtie. Promovarea cărnii de oaie se face pe interese și se ignoră calitatea de ajung pe rafturi coaste de oi reformă, dar pe etichetă scrie tineret ovin. Toate sunt dezvăluite de un cunoscut crescător de ovine din România, care nu se teme să spună ce se întâmplă!

ÎN NUMELE PESTEI PORCINE AFRICANE: AU OTRĂVIT SUTE DE CĂPRIOARE ȘI IEPURI!

13 august 2018 - 18:16 | Actualitate agricola | AgroInfo

OTRĂVIREA PĂDURII! Dezvăluirea pe care o face președintele de onoare al Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România (AGVPS), dr. ing. Neculai Șelaru, arată ce nebunie s-a stârnit odată cu pandemia pestei porcine africane (PPA). Pe de o parte, autoritățile ucid zeci de mii de porci, pun la pământ ferme întregi, iar, pe de altă parte, pădurea și sălbăticiunile ei sunt otrăvite.

Rezultate: [15432]  
Pagini: [772]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

Video

Combina Deutz-Fahr 6205

Combina Deutz-Fahr 6205

Cea mai mică din gama de combine comercializate de NHR Agropartners în România a fost expusă la Agraria, reprezentând o opţiune interesantă pentru fermierii din zona Transilvaniei. Calitatea materialului recoltat, consumul redus de carburant şi, nu în ultimul rând, preţul foarte avantajos, sunt principalele sale atuuri.

Agriplanta-Romagrotec 2018 Tehnologia vertical tillage, în interpretarea Great Plains Cea mai mare combină Deutz a ajuns în ferma lui George Muşat

Bancul zilei

Cine are puterea...?

Cine are puterea...?
Printr-o fereastră deschisă, se aude un glas de bărbat: Detalii