Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3
Rezultate: [14572]  
Pagini: [729]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

ANUNȚ APIA despre PLATA SUBVENȚIILOR! LISTA CU SUMELE ACHITATE ȘI FERMIERII PLĂTIȚI din FIECARE JUDEȚ!

16 ianuarie 2018 - 17:00 | Actualitate agricola | AgroInfo

COMUNICAT APIA! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că suma totală autorizată la plată până la data prezentei, reprezentând avans și plata regulară aferentă Campaniei 2017, este de 1,529 miliarde euro. Lista sumelor și a fermierilor plătiți din fiecare județ a fost pusă la dispoziția AGROINFO de către APIA!

ÎN VIGOARE! PROGRAM DE AJUTOR DE MINIMIS pentru FERMIERI, PUBLICAT în MONITORUL OFICIAL!

16 ianuarie 2018 - 16:32 | Actualitate agricola | AgroInfo

OFICIAL! Publicat azi, marți, 16 ianuarie 2018, în Monitorul Oficial nr.39/16 ianuarie 2018, Programul de ajutor de minimis pentru dezvoltarea raselor de suine românești Bazna și Mangalița în regim tradițional. Crescătorii pot primi gratis chiar şi zece porci din rasele Mangaliţa şi Bazna! Hotărârea de Guvern, publicată marți, a fost aprobată de Executiv pe data de 10 ianuarie 2018.

Mandarinele sunt citricele cele mai exportate din Turcia

16 ianuarie 2018 - 16:13 | Actualitate agricola | AgroInfo

Mandarinele ocupă primul loc pe lista citricelor cele mai exportate din Turcia în timpul sezonului curent, cu o rentabilitate totală de 267,6 milioane de dolari.

PROPUNEREA PSD pentru PREMIER: UN EUROPARLAMENTAR, MEMBRU ÎN COMISIA de AGRICULTURĂ din PARLAMENTUL EUROPEAN!

16 ianuarie 2018 - 15:39 | Actualitate agricola | AgroInfo

PREMIER FEMEIE. Este un europarlamentar respectat la Bruxelles, are o relație bună cu oficialii din Comisia Europeană. Se simte nevoia ca relațiile României cu Comisia Europeană să fie mult mai bune, să avem întâlniri mai dese. Cunoaște oficialii, cunoaște procedurile, ne va ajuta foarte mult cu pregătirile pentru preluarea în 2019 a Președinței Consiliului European, a declarat Liviu Dragnea, liderul PSD, cu referire la propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru.

DAEA A ADUS OIERII ȘI RETAILERII LA ACEEAȘI MASĂ!

16 ianuarie 2018 - 14:34 | Actualitate agricola | AgroInfo

CARNE DE OAIE PE RAFTURILE SUPERMARKETURILOR! Ministrul agriculturii, Petre Daea, a intermediat o întâlnire între reprezentanții crescătorilor de ovine și retaileri. Scopul a fost stabilirea unui parteneriat între oieri și marile lanțuri de magazine în așa fel încât produsele din fermele de ovine să ajungă pe rafturile magazinelor.

VALORILE SUBVENȚIILOR APIA, PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL!

16 ianuarie 2018 - 13:48 | Actualitate agricola | AgroInfo

COMUNICAT APIA! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în urma publicării în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern nr. 7/2018 pentru aprobarea plafoanelor alocate ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul vegetal pentru anul de cerere 2017 s-au stabilit cuantumurile aferente Campaniei 2017.

PREȘEDINTELE IOHANNIS L-A DESEMNAT PREMIER INTERIMAR pe MIHAI FIFOR, MINISTRUL APĂRĂRII!

16 ianuarie 2018 - 12:44 | Actualitate agricola | AgroInfo

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Președintele României, Klaus Iohannis, l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor, ministrul Apărării, după ce Mihai Tudose și-a dat demisia din fruntea Guvernului. Propunerea PSD pentru asigurarea interimatului, vicepremierul Paul Stănescu, a fost respinsă de președintele țării.

PROPUNERI SUBVENȚII! DAEA LE-A DAT TERMEN LIMITĂ 2 FEBRUARIE 2018!

16 ianuarie 2018 - 10:32 | Actualitate agricola | AgroInfo

OFICIAL MINISTERUL AGRICULTURII! Se discută viitorul subvențiilor pentru fermieri și cum va arăta Politica Agricolă Comună (PAC), după 2020. Ministrul agriculturii, Petre Daea, a avut două dezbateri despre viitorul agriculturii, anunță un comunicat MADR, transmis pentru AGROINFO. Opiniile fermierilor din România au fost exprimate de liderii unor organizații din agricultură. La fel cum s-a întâmplat și înainte de PAC 2014-2020.

PREMIERUL MIHAI TUDOSE A DEMISIONAT! PREMIER INTERIMAR, UN FERMIER!

16 ianuarie 2018 - 07:51 | Actualitate agricola | AgroInfo

COMUNICAT GUVERN! Prim-ministrul Mihai Tudose a demisionat, luni seara, 15 ianuarie 2018, anunță Guvernul, printr-un comunicat. Demisia premierului va ajunge astăzi, marți, 16 ianuarie 2018, la președintele României, Klaus Iohannis. Propunerea PSD pentru preluarea funcției de premier interimar este Paul Stănescu, vicepremier, care provine dintre fermieri, a fost directorul firmei din agricultură Agromec Vișina.

FERMIERII FURIOȘI PE CONDUCEREA APIA: MINCINOȘILOR, UNDE SUNT BANII NOȘTRI?!

15 ianuarie 2018 - 21:05 | Actualitate agricola | AgroInfo

MILIARDE DE EURO SUBVENȚII ROSTOGOLITE PRIN DECLARAȚIILE OFICIALILOR! În ultimele două zile, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, a ieșit public cu declarații transparent de lăudăroase, interviuri, live Facebook, etc., în care a rostogolit cu generozitate miliarde de euro care au fost plătite, susține șeful APIA, sutelor de fermieri români, în contul subvențiilor aferente Campaniei 2017. Veștile despre plata care merge ca unsă ar fi trebuit să-i bucure pe fermieri. Care au fost reacțiile acestora la avalanșa de plăți cu care se laudă APIA?

OFICIAL! ȘEFUL APIA ANUNȚĂ CUANTUMUL pe HECTAR AL SUBVENȚIEI CARE INTRĂ LA PLATĂ ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ!

15 ianuarie 2018 - 13:49 | Actualitate agricola | AgroInfo

SUBVENȚII APIA 2018! Șeful Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, a anunțat valoarea pe hectar pentru ajutorul național tranzitoriu din sectorul vegetal. Adrian Pintea a declarat că ajutoarele naționale tranzitorii, atât din sectorul vegetal, cât și pentru sectorul zootehnic vor intra la plată din această săptămână.

OFICIAL! ȘEFUL APIA ANUNȚĂ VALOAREA AJUTORULUI NAȚIONAL TRANZITORIU pentru BOVINE și OVINE!

15 ianuarie 2018 - 12:59 | Actualitate agricola | AgroInfo

VESTE EXCELENTĂ PENTRI CRESCĂTORII DE ANIMALE! PLATA VA ÎNCEPE DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ! Adrian Pintea, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), a anunțat cuantumul pentru ajutorul național tranzitoriu (ANTZ) aferent campaniei 2017 pentru sectorul bovine și sectorul ovine/caprine.

ȘEFUL APIA: 70% DIN FERMIERI AU PLATA FINALĂ FĂCUTĂ!

15 ianuarie 2018 - 07:24 | Actualitate agricola | AgroInfo

TERMEN DE FINALIZARE PLATA SUBVENȚIILOR. Provocarea anului 2018, la fel ca în anul 2017, ne propunem ca plățile, marea majoritate a lor, categoric că nu vor fi plătite toate, dar marea majoritate a plăților  să fie finalizate la data de 31 martie, a declarat Adrian Pintea, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, într-un interviu difuzat de Youtube, acordat pentru Lumea Satului.

Guvernul maghiar sprijină financiar fermierii din Transilvania

14 ianuarie 2018 - 16:37 | Actualitate agricola | AgroInfo

Ministrul Agriculturii din Ungaria, Fazekas Sandor, a anunţat că Guvernul de la Budapesta va aloca în acest an 520 de milioane de forinţi, respectiv 1,7 milioane euro, pentru sprijinirea agricultorilor din Bazinul Carpatic, majoritatea banilor urmând să fie repartizaţi în Transilvania.

MINISTRUL AGRICULTURII, FOC ȘI PARĂ PE CIOBANII CARE AU FOST LA BRUXELLES!

14 ianuarie 2018 - 14:28 | Actualitate agricola | AgroInfo

SĂ SE FACĂ DREPTATE ȘI DE AR FI SĂ SE DĂRÂME CERUL! Invitat duminică în emisiunea Viața Satului, TVR 1, ministrul agriculturii, Petre Daea, a fost foc și pară în momentul în care moderatorul l-a întrebat despre neregulile reclamate la Bruxelles, la sfârșitul anului trecut, de trei oieri din România. Să nu facem un rău țării prin excesele acestea de comportament, a spus furios Daea.

SĂPTĂMÂNA VIITOARE! DAEA, ÎNTÂLNIRE la BRUXELLES pentru SUBVENȚIILE FERMIERILOR!

14 ianuarie 2018 - 11:52 | Actualitate agricola | AgroInfo

ÎNTÂLNIRE LA BRUXELLES CU COMISARUL EUROPEAN PENTRU AGRICULTURĂ! Săptămâna viitoare plec la Bruxelles, la o întâlnire cu comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan, a anunțat ministrul agriculturii, Petre Daea, la TVR 1, Viața Satului. Șeful de la Agricultură a dezvăluit și ce va discuta cu comisarul european.

DAEA ANUNȚĂ TERMENUL LIMITĂ din 2018 pentru SOLICITAREA SUBVENȚIILOR APIA!

14 ianuarie 2018 - 11:06 | Actualitate agricola | AgroInfo

ANUNȚ MINISTRUL AGRICULTURII! Petre Daea a anunțat, în urmă cu puțin timp, la TVR 1, Viața Satului, termenul limită pentru 2018, până la care fermierii români pot să solicite subvențiile la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

ULTIMA ORĂ! ȘEDINȚĂ la MINISTERUL AGRICULTURII! ȘEFII APIA, AFIR, CADASTRU CONVOCAȚI DUMINICA de PETRE DAEA!

14 ianuarie 2018 - 10:46 | Actualitate agricola | AgroInfo

ȘEDINȚĂ DUMINICA LA MINISTERUL AGRICULTURII! Ministrul agriculturii, Petre Daea, i-a convocat în ședință la Ministerul Agriculturii, astăzi, duminică, 14 ianuarie 2018, pe directorii generali ai Agențiilor de Plăți, APIA și AFIR, dar și pe directorul general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), Radu Codruț Ștefănescu.

AVERTISMENT UE: DISPAR ALBINELE! APICULTORI, E TIMPUL SĂ ACȚIONAȚI! SPUNEȚI-VĂ OPINIA ȘI PROPUNEȚI SOLUȚII!

14 ianuarie 2018 - 08:49 | Actualitate agricola | AgroInfo

CONSULTARE PUBLICĂ LANSATĂ DE COMISIA EUROPEANĂ! Comisia a lansat o consultare publică pentru o inițiativă europeană privind stoparea dispariției polenizatorilor. Polenizatorii sălbatici, cum ar fi albinele, fluturii și multe alte insecte, polenizează culturile și plantele, astfel încât să poată da roade și semințe. O producție agricolă anuală estimată de 5 miliarde de euro este atribuită direct polenizatorilor, anunță Comisia, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

LIDER LAPAR la ȘEDINȚA CU MINISTRUL DAEA: ÎNTÂLNIRILE de LUCRU de la MADR NU ȚIN SEAMA de REALITĂȚILE din TEREN!

12 ianuarie 2018 - 17:51 | Actualitate agricola | AgroInfo

MINISTRUL AGRICULTURII, ȘEDINȚĂ CU LIDERII DIN AGRICULTURĂ! Ministrul agriculturii, Petre Daea, s-a întâlnit joi, 11 ianuarie 2018, cu liderii fermierilor din România. Discuțiile au fost concentrate pe recenta comunicare făcută de Comisia Europeană pentru Politica Agricolă Comună (PAC), după 2020. Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), a spus ceea ce cred mulți dintre fermierii români, și anume că întâlnirile de la MADR trebuie luate în serios deoarece de multe ori nu se ține seama de realitățile din teren.

Rezultate: [14572]  
Pagini: [729]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

Video

StalkBuster - Kemper şi John Deere - Medalie de aur Agritechnica 2017

StalkBuster - Kemper şi John Deere - Medalie de aur Agritechnica 2017

Una dintre cele două medalii de aur de la Agritechnica 2017 a fost obţinută de sistemul StalkBuster dezvoltat de Kemper împreună cu John Deere.
StalkBuster este un sistem integrat în cadrul de bază al hederelor de recoltat furaje Kemper prin care se realizează zdrobirea resturilor tulpinilor de porumb, cu ajutorul unui cuțit special.
În acest fel, dintr-o singură trecere cu combina autopropulsată de recoltat furaje este distrus habitatul dăunătorilor din porumb și este redus riscul de apariție a fusariozei în sol.
În acelaşi timp, StalkBuster zdrobește fiecare rând de tulpini de porumb înainte ca roţile maşinii de recoltat şi vehiculele de transport să-l aplatizeze.
Practic tulpinile de porumb nu sunt doar tăiate, ci şi distruse în bucăţi mici.
O cutie de viteze specială permite o reglare optimă a hederului pentru fiecare rând individual, în timp ce un sistem cu presiune pneumatică asigură o urmărire suplimentară a conturului terenului, fiecare tulpină fiind tăiată complet la nivelul solului.

Claas Cemos Auto Threshing – Medalie de aur la Agritechnica 2017 Francisc Mozer vrea 2 lei pe litrul de lapte Super Sera din Biled

Bancul zilei

Cerere în căsătorie

Cerere în căsătorie
Un tânar se întoarce acasă foarte trist, după ce plecase să ceară mâna prietenei sale. Detalii