Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3
Rezultate: [15195]  
Pagini: [760]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

APIA FACE ANGAJĂRI!

18 iunie 2018 - 17:20 | Actualitate agricola | AgroInfo

APIA ARE NEVOIE DE INFORMATICIENI! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că angajează consilieri, cu pregătire în dezvoltarea sistemelor informatice. În condițiile în care licitația pentru Sistemul Integrat de Administrare și Control (IACS) nu este finalizată nici acum, se pare că APIA are nevoie disperată de informaticieni.

VIN NORVEGIENII SĂ NE NUMERE CÂINII!

18 iunie 2018 - 16:23 | Actualitate agricola | AgroInfo

PROIECT CU CĂȚEI! Șeful serviciilor veterinare din Norvegia, Kristina Landsverk, se află de ASTĂZI în România. Oficialul norvegian este interesat de câinii cu stăpân și fără stăpân din țara noastră, în vederea demarării unui proiect, anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

FOST DIRECTOR ÎN MINISTERUL AGRICULTURII, ANGAJAT LA CEL MAI BOGAT CIOBAN DIN ROMÂNIA!

18 iunie 2018 - 14:52 | Actualitate agricola | AgroInfo

DE LA FUNCȚIONAR AL MINISTERULUI, LA ANGAJAT AL FERMIERULUI! Gheorghe Dan Neață, fost director general adjunct în Ministerul Agriculturii, în cadrul Direcției Generale Politici Agricole și Industrie Alimentară, este, în prezent, angajat al celui mai bogat crescător de ovine din România, Dumitru Andreșoi.

ROMÂNI UCIȘI DE MUNCĂ ÎN FERMELE DIN GERMANIA! ÎNTOARCEȚI-VĂ ACASĂ, OAMENI BUNI!

18 iunie 2018 - 11:28 | Actualitate agricola | AgroInfo

ÎN CĂUTAREA UNUI TRAI MAI BUN! În mai puțin de o lună, doi români au fost răpuși de munca istovitoare dintr-o fermă de căpșune și sparanghel din Germania. Moartea lor suspectă i-a determinat pe reprezentanții Givernului României să meargă la ferma din Germania și să-i implore pe ceilalți români să se întoarcă acasă.

NOUTATE ABSOLUTĂ pentru CRESCĂTORII DE OVINE! TESTAȚI-VĂ OILE pentru SCRAPIE!

18 iunie 2018 - 09:44 | Actualitate agricola | AgroInfo

TESTE PENTRU SCRAPIE, BOALA CARE UCIDE OILE! Agenția Națională pentru Zootehnie face teste pentru determinarea scrapiei la ovine! ANZ a achiziționat aparatura necesară cu ajutorul căreia se face genotiparea la ovine, a anunțat, săptămâna trecută, directorul general ANZ, Lelior Iacob. Scrapia este o boală mortală la ovine pentru care nu există leac. Mai mult, efectivul din fermele unde este identificat un animal cu scrapie este lichidat în întregime pentru a opri răspândirea bolii.

ȘEFUL ANZ: REUȘITĂ UNICĂ ÎN ZOOTEHNIA DIN ROMÂNIA!

17 iunie 2018 - 20:06 | Actualitate agricola | AgroInfo

ESTE O PREMIERĂ ABSOLUTĂ!  S-a întâmplat săptămâna trecută la Târgu Mureș și este o reușită unică în România! Până acum, nu a mai fost posibilă această metodă. Pentru prima oară, am reușit să congelăm material seminal de armăsar. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în țara noastră. Este o reușită unică, anunță Lelior Iacob, directorul general al Agenției Naționale pentru Zootehnie (ANZ).

VEȘTI BUNE LUNI! VERIFICAȚI-VĂ CONTURILE!

17 iunie 2018 - 17:33 | Actualitate agricola | AgroInfo

VIN BANII! LUNI, 18 IUNIE, AJUTORUL DE STAT LA MOTORINĂ ESTE VIRAT ÎN CONTURILE FERMIERILOR! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că luni începe transferarea banilor în conturile fermierilor pentru ajutorul de stat la motorină. Fermierii vor primi ajutorul de stat la motorină pentru trimestrul I al anului 2018, perioada 01 ianuarie - 31 martie 2018.

MARE ATENȚIE! NU FACEȚI AȘA CEVA CÂND CONDUCEȚI TRACTOARELE!

17 iunie 2018 - 16:19 | Actualitate agricola | AgroInfo

SANCȚIUNI ASPRE PENTRU LIVE PE FACEBOOK! Live-ul pe Facebook făcut în timpul conducerii tractorului agricol, forestier sau altui autovehicul poate să le aducă sancțiuni aspre conducătorilor, este proiectul de lege propus recent de un parlamentar din Partidul Mișcarea Populară.

UN CIOBAN ȘI TURMA LUI, LA UN PAS SĂ FIE LUAȚI DE APE!

17 iunie 2018 - 13:06 | Actualitate agricola | AgroInfo

URGENȚĂ ZERO! Furtunile au făcut prăpăd în România! Bilanțul este dramatic. Mai multe localități lovite de vijelii, locuințe distruse, terenuri agricole sub ape. Urgența de gradul zero a fost salvarea unui cioban și a unei turme de 200 de animale. Ciobanul și turma lui erau la un pas să fie luați de apele furioase ale râului Siret.

ADEVĂRUL despre BANII EUROPENI! UNDE AJUNG MILIOANELE de EURO PIERDUTE DE ROMÂNIA!

17 iunie 2018 - 11:27 | Actualitate agricola | AgroInfo

SUNTEM DE GROAZA EUROPEI! Birocrația în România este atât de mare încât risipim tone de hârtie când vine vorba despre accesarea banilor europeni. În condițiile în care la Comisia Europeană sunt simplificate mult procedurile, România este SINGURA ȚARĂ DIN UE care mai trimite la Bruxelles documente pe suport de hârtie, cu n ștampile și semnături. Milioanele de euro pe care nu reușim să le absorbim din cauza birocrației, îi ajută din plin pe alții să se dezvolte, dezvăluie europarlamentarul Daniel Buda.

DECIZIE BRUXELLES: PLĂȚILE DIRECTE pentru FERMIERI, REDUSE ÎN 2019!

17 iunie 2018 - 08:49 | Actualitate agricola | AgroInfo

PROCENT MAI MARE DE REDUCERE A PLĂȚILOR DIRECTE PENTRU 2019! Comisia Europeană a adoptat o propunere de reducere a cheltuielilor pentru sprijinirea agricultorilor pentru exercițiul financiar 2019 în scopul finanțării rezervei de criză, anunță un comunicat transmis de Comisia Europeană pentru AGROINFO.

ATENȚIONARE ANM! VREME REA PÂNĂ SÂMBĂTĂ!

14 iunie 2018 - 20:03 | Actualitate agricola | AgroInfo

ANUNȚUL METEOROLOGILOR! Administraţia Naţională de Meteorologie precizează că vremea rea va continua, fiind transmisă o informare de averse, descărcări electrice, vânt şi grindină, valibilă până sâmbătă seară, la ora 21.00.

ȘEFUL AFIR VĂ AVERTIZEAZĂ: ATENȚIE LA SEMNAREA CONTRACTULUI!

14 iunie 2018 - 19:01 | Actualitate agricola | AgroInfo

ANUNȚ AFIR! Agenția pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) atrage atenția beneficiarilor Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) să fie foarte atenți la încheierea şi semnarea contractelor cu furnizorii de echipamente, utilaje și maşini agricole specializate.

APIA ANUNȚĂ OFICIAL: START LA PLATĂ DIN 18 IUNIE!

14 iunie 2018 - 18:10 | Actualitate agricola | AgroInfo

COMUNICAT APIA! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de 18.06.2018, va efectua plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură aferentă cantităţilor de motorină utilizate în perioada 01 ianuarie -31 martie 2018 (trimestrul I 2018).

OFICIAL! 100.000 DE EURO PENTRU FIECARE TÂNĂR FERMIER!

14 iunie 2018 - 13:51 | Actualitate agricola | AgroInfo

OFICIAL! SPRIJIN FINANCIAR DUBLU PENTRU TINERII FERMIERI! Tinerii fermieri vor primi un sprijin financiar dublu, 100.000 de euro pentru instalarea ca șefi de exploatație agricolă. În prezent, tinerii fermieri care accesează măsura 6.1 Sprijin pentru instalare tineri fermieri beneficiază de maxim 50.000 de euro. În noua propunere de regulament european, suma a fost dublată pentru a convinge cât mai mulți tineri să devină fermieri.

UNDE TE ÎNSCRII LA LICEU ÎN 2018! ŞCOALA CARE TE PLĂTEŞTE CA SĂ ÎNVEŢI!

14 iunie 2018 - 12:06 | Actualitate agricola | AgroInfo

ÎNSCRIERI LA ȘCOALA PROFESIONALĂ DE MECANICI AGRICOLI! ÎNVEŢI, TE SPECIALIZEZI ŞI PRIMEŞTI ŞI 600 DE LEI ÎN FIECARE LUNĂ! Iar, la final, ai una dintre cele mai căutate meserii din domeniul agricol.

EXCLUSIV! CRESCĂTORII DE OVINE PROTESTEAZĂ!

14 iunie 2018 - 10:13 | Actualitate agricola | AgroInfo

MOCNEȘTE FURIA! Crescătorii de ovine reacționează dur la decizia Ministerului Agriculturii și a Agenției Naționale de Zootehnie (ANZ) de tatuare a ovinelor. Măsura a fost luată cu scopul împiedicării fraudării celei mai mari subvenții APIA care se acordă în oierit, sprijinul cuplat.

DECIZIA GUVERNULUI pentru FERMIERI!

13 iunie 2018 - 20:13 | Actualitate agricola | AgroInfo

APROBAT DE GUVERN! 200.000 lei este bugetul alocat pentru un sprijin financiar excepțional acordat fermierilor români din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), prin bugetul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru anul 2018. Beneficiarii acestui sprijin sunt organizaţiile de producători recunoscute din sectorul legume fructe și producătorii individuali din sectorul fructe.

FERMIERUL ACTIV DEVINE FERMIER VERITABIL!

13 iunie 2018 - 19:43 | Actualitate agricola | AgroInfo

DOAR FERMIERII VERITABILI AU DREPTUL LA SUBVENȚII! Sintagma fermier activ dispare! Este înlocuită de sintagma fermier veritabil . Astfel, apare o nouă definiție care explică ce înseamnă fermierul veritabil. Atenție! Doar fermierii veritabili vor avea dreptul să primească subvenții în agricultură.

NOI SCHEME DE PLATĂ pentru FERMIERII MICI!

13 iunie 2018 - 15:06 | Actualitate agricola | AgroInfo

DOCUMENT OFICIAL COMISIA EUROPEANĂ! Propunerea pentru un nou regulament european, care să abroge regulamentele în vigoare acum, aduce schimbări majore pentru subvențiile de care vor beneficia fermierii mici și medii. Documentul oficial a fost prezentat de comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan, luni seara, în cadrul ședinței Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European.

Rezultate: [15195]  
Pagini: [760]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

Video

CLAAS: Motoare puternice şi un nou model de top

CLAAS: Motoare puternice şi un nou model de top

Asa cum i-a obisnuit pe fermieri, de la editie la editie, compania Claas a fost prezenta la Agriplanta RomAgroTec 2018 cu cele mai noi si performante produse agricole din gama. Echipamente inedite, destinate tuturor fermierilor, indiferent de suprafata lucrata.
Interviu cu Radu Luigi, director general
Reporter: RUXANDRA ILIE
Imagine şi montaj: CLAUDIU BOROBEI

O şansă pentru ţăranul român IPSO AGRICULTURĂ: Tradiţie, inovaţie şi performanţă TITAN MACHINERY, din nou la înălţime

Bancul zilei

Apel la Poliţie

Apel la Poliţie
O bătrânică sună la Poliţie: Detalii