Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
agroinfo_ro_header_big_homepage_728x90
Reclama header after big part 3
Rezultate: [14095]  
Pagini: [705]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

FATA lui TATA DAEA A CERUT COLEGILOR de la AFIR SĂ O SPONSORIZEZE CU 10 LEI pentru VACANȚĂ!

25 septembrie 2017 - 10:19 | Actualitate agricola | AgroInfo

ÎNDRĂZNEAȚA FIICĂ DE MINISTRU! Daniela Daea este fiica ministrului agriculturii, Petre Daea, și este angajată de câteva luni referent la Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR). Cotidianul România Liberă a dezvăluit, duminică, 24 septembrie, că Daniela Daea le-ar fi cerut colegilor ei o sponsorizare de 10 lei ca să meargă în vacanță.

ANUNȚ MADR: BANI pentru FERMIERI!

25 septembrie 2017 - 09:25 | Actualitate agricola | AgroInfo

SUBVENȚII APIA 2017! Ministerul Agriculturii a pregătit de la bugetul de stat o sumă importantă pentru plata unui ajutor de stat către fermierii români, eligibili să încaseze acest ajutor. Potrivit unui proiect de act normativ, publicat pe pagina oficială a Ministerului Agriculturii, cu acești bani se va achita subvenția la motorină datorată agricultorilor pentru anul 2017.

DAEA: CIOBĂNIȚA DACĂ NU SE ÎNTÂLNEȘTE ÎNTR-O ZI CU LUPUL, A DOUA ZI VINE DE DOUĂ ORI LA STÂNĂ!

24 septembrie 2017 - 21:18 | Actualitate agricola | AgroInfo

ȚURCANA, REGINA MUNȚILOR! Ministrul agriculturii, Petre Daea, a fost duminică la sărbătoarea crescătorilor de oi, Țurcana, Regina Munților, la Costești, județul Hunedoara. Șeful de la Agricultură s-a întâlnit cu unul dintre cei mai mari oieri români, Dumitru Andreșoiu, organizatorul evenimentului, dar și cu o ciobăniță care l-a impresionat. Și așa cum ne-a obișnuit deja, Petre Daea a scăpat și o vorbă de duh.

Elveţia a spus 'DA' siguranţei alimentare!

24 septembrie 2017 - 21:10 | Actualitate agricola | AgroInfo

Securitatea alimentară a ajuns subiect de referendum în Elveţia, prima ţară din lume care reuşeşte, iată, să includă un paragraf în constituţie care tratează acest subiect. 78,7% dintre votanţi au răspuns afirmativ la scrutinul de duminică!

EXCLUSIV! NEMULŢUMIREA lui GHIŢĂ CIOBANUL la DNA! Ce RĂSPUNDE unul dintre „BĂIEŢII DEŞTEPŢI” acuzaţi?

24 septembrie 2017 - 21:04 | Actualitate agricola | AgroInfo

ACUZAŢII PENALE ÎNTRE CRESCĂTORII DE OVINE! Nemulţumirile unui grup de oieri au ajuns pe masa procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, dar şi la Guvern şi Preşedinţie. AGROINFO v-a prezentat în exclusivitate documentul depus de aceştia la DNA. Ce declară Ghiţă Ciobanul, unul dintre cei care semnează acuzaţiile şi Nicolae Cioranu, preşedintele Romovis, unul dintre cei incriminaţi, indirect, despre miza acestui scandal?

DAEA despre PLATA SUBVENȚIILOR APIA: MĂ PAȘTE O TEAMĂ!

24 septembrie 2017 - 13:39 | Actualitate agricola | AgroInfo

MINISTRUL AGRICULTURII RECUNOAȘTE CĂ ARE EMOȚII LEGATE DE PLATA AVANSULUI! Chiar dacă a stabilit un calendar strict pentru plata subvențiilor în avans, ministrul agriculturii nu s-a ferit să recunoscă, într-un interviu, că are, totuși, o teamă în ce privește plata către fermieri. De ce se teme ministrul Petre Daea?

DAEA ARE O VESTE SURPRINZĂTOARE pentru CRESCĂTORII de ANIMALE!

24 septembrie 2017 - 13:04 | Actualitate agricola | AgroInfo

SUBVENȚII APIA! Ministrul agriculturii, Petre Daea, a declarat că avansul din subvențiile aferente anului 2017 va fi încasat doar de fermierii care au cerut subvenția pe suprafață. Pentru crescătorii de animale, plata subvențiilor va începe de la data de 1 decembrie. Acesta este, dealtfel, termenul prevăzut în regulamentele europene pentru demararea plăților integrale, finale.

Referendum pentru siguranţa alimentară

23 septembrie 2017 - 09:38 | Actualitate agricola | AgroInfo

Elveţia este prima ţără din lume care intenţionează să introducă în constituţia ţării o garantare a "siguranţei alimentare" pentru toţi cetăţenii. În acest sens, duminică, 24 septembrie, va avea loc un referendum, pentru adoptarea acestei decizii majore.

EXCLUSIV! OIERII la KLAUS IOHANNIS: SUBVENȚIILE SUNT PENTRU BĂIEȚII DEȘTEPȚI din ZOOTEHNIE!

22 septembrie 2017 - 20:32 | Actualitate agricola | AgroInfo

SCANDALUL OIERILOR A AJUNS LA PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Scandalul subvențiilor europene de milioane de euro acordate băieților deștepți din zootehnie a ajuns vineri, 22 septembrie, pe masa Președintelui României, Klaus Iohannis. Cei trei crescători de ovine care au solicitat Direcției Naționale Anticorupție (DNA) să ancheteze cum se acordă subvențiile europene și ajutoarele de la stat au depus astăzi un MEMORIU la președintele Iohannis.

EXCLUSIV! SCANDALUL OIERILOR BUBUIE LA DNA! PLÂNGEREA OIERILOR pe MASA PROCURORILOR!

22 septembrie 2017 - 19:33 | Actualitate agricola | AgroInfo

ACUZAȚII DE CORUPȚIE! Oierii au depus astăzi, vineri, 22 septembrie, o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție! În plângere, fermierii acuză că subvențiile europene pentru ovine au fost acordate ilegal, în baza unor acte false și cu complicitatea unor funcționari din instituțiile subordonate Ministerului Agriculturii, și cer procurorilor să ancheteze modul în care au fost distribuiți banii europeni.

SCAD efectivele de BOVINE! CÂTE VACI am PIERDUT într-un AN!

22 septembrie 2017 - 15:32 | Actualitate agricola | AgroInfo

UN SECTOR PE MINUS. Efectivele de bovine au scăzut cu 3,3% per total şi cu 2,5% la efectivul matcă la 1 iunie 2017, faţă de aceeaşi dată a anului 2016, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS).

UN ȘEF APIA ȘI-A APROBAT SINGUR SUBVENȚIILE!

22 septembrie 2017 - 11:40 | Actualitate agricola | AgroInfo

ȘEF APIA ȘI FERMIER, ÎN ACELAȘI TIMP! Un șef al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) și-a aprobat singur cererile unice pentru subvențiile agricole și plata sumelor pe care le solicita pentru suprafața agricolă exploatată. Funcționarul APIA este și fermier, în același timp, iar ce a făcut încalcă legislația în vigoare privind conflictul de interese administrativ, informează Agenția Națională de Integritate (ANI).

BURSA PORUMBULUI: PREŢ în CREŞTERE la Bursa din Chicago

22 septembrie 2017 - 10:02 | Actualitate agricola | AgroInfo

În perioada 31 august - 07 septembrie, la Bursa de la Chicago (CBOT) preţurile porumbului au crescut cu 3,7%. Pe piaţa spot, valoarea porumbului din SUA a rămas neschimbată.

START PLATĂ APIA! SUBVENȚIA PLĂTITĂ până la 26 SEPTEMBRIE!

22 septembrie 2017 - 09:24 | Actualitate agricola | AgroInfo

ANUNȚ OFICIAL! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează, într-un comunicat transmis AGROINFO, că a început de astăzi, vineri, 22 septembrie, plata ajutorului de stat pentru întocmirea și menținerea registrelor genealogice.

EXCLUSIV! O NOUĂ SUBVENȚIE pentru FERMIERI: De la 100 EURO/CAP de ANIMAL la 2.500 LEI/CAP de ANIMAL!

21 septembrie 2017 - 17:26 | Actualitate agricola | AgroInfo

PROPUNERE PENTRU O NOUĂ SUBVENȚIE! Ministerul Agriculturii este în discuții cu fermierii pentru acordarea unui nou ajutor de minimis. Suma acordată pe cap de animal, de care vor beneficia fermierii, ar trebui să salveze de la dispariție două rase de porci, extrem de căutate de străini pentru calitatea extraordinară a cărnii, dar neglijate de români: Mangalița și Bazna.

UN BORCAN cu MIERE pentru FIECARE ELEV!

21 septembrie 2017 - 15:13 | Actualitate agricola | AgroInfo

LEGE PENTRU CREŞTEREA CONSUMULUI DE MIERE. Peste 1,5 milioane de copii vor primi lunar, începând din acest an, un borcan cu miere polifloră din producţie românească, a anunţat Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, la Târgul Naţional al Mierii, desfăşurat la Bucureşti, în perioada 15 - 17 septembrie.

NINSOARE DE SEPTEMBRIE! UNDE NINGE ȘI S-A AȘTERNUT DEJA ZĂPADA!

21 septembrie 2017 - 11:28 | Actualitate agricola | AgroInfo

NINGE CA ÎN POVEȘTI! De câteva ore ninge în Banat! Zăpada s-a așternut deja într-un strat gros de câțiva centimetri. Meteorologii spun că temperaturile sunt scăzute și că ninsoarea ar putea să nu se oprească până seara.

URȘII I-AU SFÂRTECAT VACILE! APIA L-A SANCȚIONAT!

21 septembrie 2017 - 09:39 | Actualitate agricola | AgroInfo

FĂRĂ VACI, FĂRĂ SUBVENȚII ȘI CU SANCȚIUNI! Nenorocirea l-a lovit pe un fermier. Urșii i-au sfârtecat vacile, iar Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) l-a tăiat de la subvenții și, chiar mai mult, i-a dat sancțiuni multianuale pentru că a solicitat la plată animale care nu există. Dacă fermierul ar fi știut la timp informațiile pe care le publică zilnic AGROINFO, ar fi evitat necazurile!

CANADA: Mai MULTĂ CANOLA, mai PUŢIN GRÂU

21 septembrie 2017 - 09:06 | Actualitate agricola | AgroInfo

Agricultorii din Canada au cultivat în sezonul 2017/18, pentru prima dată, mai multă canola decât grâu.

ATAC la adresa PRODUCĂTORILOR ROMÂNI!

20 septembrie 2017 - 20:52 | Actualitate agricola | AgroInfo

RĂZBOI ECONOMIC AGROALIMENTAR?! Membrii unei cooperative agricole se apără. Pe cine deranjează faptul că aceștia câștigă teren pe piața autohtonă?

Rezultate: [14095]  
Pagini: [705]  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  »   

Video

Titan Machinery la Agromalim 2017

Titan Machinery la Agromalim 2017

În standul de la Agromalim 2017 Titan Machinery a prezenta fermierilor o gamă reprezentativă de utilaje agricole, în frunte cu vedeta Quadtrac 620 – tractorul şenilat articulat Case IH. Titan Machinery România este distribuitor exclusiv pentru utilajele agricole CASE IH, Väderstad şi utilajele de construcții CASE Construction, precum şi distribuitor pentru mărcile Maschio-Gaspardo, Great Plains, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma și MacDon.
Interviu cu Răzvan Tomescu - Marketing Manager - Titan Machinery România şi Bogdan Constantin - PR & Communication Specialist - Titan Machinery România;
Reporter Agroinfo: Gheorghe Ghişe;
Operator imagine: Claudiu Borobei;

Utilaje Väderstad la Agromalim 2017 CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017 Rapiţa, cultura anului în Arad!

Bancul zilei

Explicaţie...

Explicaţie...
De ce cârâie cioara când zboară? Detalii