KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Profil companie

Titan Machinery Romania

Titan Machinery Romania

Adresa: 077096 Dragomiresti Deal, Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 13,2 Ilfov Romania
Telefon: +40213504935
Fax: +40213101224
Website: http://www.titanmachinery.ro/

Cu aproape 40 de ani de experiență, grupul Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii deține și administrează o rețea de distribuție de echipamente și servicii în industria de agricultură și cea de construcții la scală internațională. Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. Principalul partener al Titan Machinery este concernul CNH Industrial, care cuprinde mărci celebre printre care Case IH, Case Construction, Iveco, New Holland Agriculture și New Holland Construction. De asemenea, Titan Machinery este cel mai mare distribuitor din lume al produselor CNH Industrial.

Grupul Titan Machinery Inc. a intrat în România în anul 2011, acesta fiind primul stat din Europa în care s-a instalat. Titan Machinery România a reprezentat din start unicul importator al utilajelor producătorilor americani Case IH și Case construction Equipment. În 2016 Titan Machinery România a devenit importator si distribuitor exclusiv al utilajelor producătorul suedez Väderstad. De asemenea, Titan Machinery România este distribuitor și importator al utilajelor marca: Maschio Gaspardo, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma, Dammann și MacDon. Titan Machinery România oferă clienților soluții de echipamente grele de clasă mondială, piese de schimb de origine și servicii de asistență și mentenanță. Titan Machinery România operează pe piața internă printr-o rețea de zece puncte de lucru, care au rolul de a acoperi eficient toată suprafața țării.

Titan Machinery România dezvoltă și oferă tehnologii avansate, precum echipamente de ghidare și poziționare ce utilizează tehnologia RTK+, compatibile cu o gamă variată de utilaje agricole, de construcții sau din alte industrii. De asemenea, compania oferă soluții complete, inclusiv servicii de administrare a flotei de utilaje, cum sunt FarmIS/ SiteIS (IS- intelligent system), sau tehnologii avansate de analiză a solului cum sunt SoilXplorer. Impactul pozitiv pe care îl au proiectele Titan Machinery România pentru agricultori contribuie la dezvoltarea unei agriculturi moderne, sustenabile și, pentru tot mai mulți fermieri care nu își mai doresc sau nu își permit costuri inutile, indispensabile.

Dezvoltarea serviciilor de mentenanță a avut la bază analiza nevoilor fermierilor și a pornit cu o restructurare, respectiv o organizare a punctelor de lucru din țară, dotate cu ateliere si echipamente de ultimă generație. Complementar atelierelor din țară, Titan Machinery are pregatită o flotă de peste 80 de autoutilitare complet echipate, gata să intervină în timp util în sprijinul fermierilor atunci când sunt solicitate. În întreprinderea programului de expansiune adoptat, au loc anual aproximativ 20 de programe de training la sediile partenerilor din Europa.

Filiale teritoriale:

Titan Machinery România Cluj:
ADRESA: Bontida, Judetul Cluj, Str. Garii, Nr. 8A
COD POSTAL: 407105
TELEFON: +4 0374 367698
E-MAIL: cluj@titanmachinery.ro


Titan Machinery România Constanța:
ADRESA: Lumina, Judetul Constanta, Sos. Tulcei Nr. 108-109
COD POSTAL: 907175
TELEFON: +4 0374 367640
FAX: +4 0374 367642
E-MAIL: constanta@titanmachinery.ro


Titan Machinery România Craiova:
ADRESA: Calea Bucuresti, nr. 136/10,
Comuna Pielesti, Judetul Dolj
COD POSTAL: 207450
TELEFON: +4 0374 367 630
E-MAIL: office@titanmachinery.ro


Titan Machinery România Roman:
ADRESA: Str. Libertatii FN, Comuna Cordun,
Roman, Judetul Neamt.
COD POSTAL: 617135
TELEFON: +4 0374 367603
E-MAIL: roman@titanmachinery.ro


Titan Machinery România Oradea:
ADRESA: Judetul Bihor, Str.Matei Corvin, Nr.110
COD POSTAL: 410140
TELEFON: +4 0374 367605
E-MAIL: oradea@titanmachinery.ro


Titan Machinery România Timișoara:
ADRESA: Calea Lugojului nr. 58 – 60, com. Ghiroda, jud. Timis
COD POSTAL: 307200
TELEFON: +4 0374 367604
E-MAIL: timisoara@titanmachinery.ro

Titan Machinery România aduce TRACTORUL ANULUI 2017 la Agraria

Titan Machinery România aduce TRACTORUL ANULUI 2017 la Agraria

23 martie 2017 - 15:15

Odată cu înflorirea la propriu a noului an, Titan Machinery România începe în forţă seria competitivă a târgurilor agricole din 2017.

Grupul Titan Machinery a inaugurat noul sediu din judeţul Constanţa

Grupul Titan Machinery a inaugurat noul sediu din judeţul Constanţa

10 mai 2014 - 22:05

De Ziua Europei, vineri, 9 mai a.c., în prezenţa oficialilor companiei: George Stanson, Business Manager pentru Balcani (România, Bulgaria, Croaţia şi Serbia), Manfred Spendier, director general România, ai directorilor şi reprezentanţilor de zonă, Titan Machinery România a inaugurat noul sediu din localitatea Lumina, judeţul Constanţa.

Titan Machinery organizează Gala Axial-Flow® RED CARPET Event

Titan Machinery organizează Gala Axial-Flow® RED CARPET Event

08 mai 2014 - 09:34

Titan Machinery Romania va organiza în ziua de 8 mai 2014, la sediul său din localitatea Lumina, județul Constanța, Gala Axial-Flow® RED CARPET Event.

Väderstad stabileşte un nou record

Väderstad stabileşte un nou record

12 aprilie 2014 - 18:57

Constructorul suedez Väderstad a stabilit săptămâna trecută un nou record cu semănătoarea de prăşitoare Tempo R.

Titan Machinery și Maschio Gaspardo organizează turneul demonstrativ “Test the difference” 1-22 iulie 2013

Titan Machinery și Maschio Gaspardo organizează turneul demonstrativ “Test the difference” 1-22 iulie 2013

01 iulie 2013 - 13:01

Titan Machinery și Maschio Gaspardo organizează turneul demonstrativ “Test the difference” în perioada 1-22 iulie 2013, în diferite locaţii din ţară. 

Cluj: Studenţii de la USAMV învaţă tehnică agricolă pe tractoarele de la Titan Machinery

Cluj: Studenţii de la USAMV învaţă tehnică agricolă pe tractoarele de la Titan Machinery

27 mai 2013 - 22:01

Studenţii din anul I de la Facultatea de Agricultură specializările Agricultură, Montanologie, Exploatarea maşinilor şi instalaţiilor pentru agricultură şi industrie alimentară, Ingineria şi protectia mediului de la USAMV Cluj Napoca au avut şansa în acest semestru să înveţe şi să cunoască tehnică de ultimă generaţie în domeniul tractoarelor agricole.

Starcon Agricultura dealer Titan Machinery si Maschio Gaspardo

Starcon Agricultura dealer Titan Machinery si Maschio Gaspardo

05 aprilie 2012 - 15:12

Titan Machinery, cel mai mare dealer de utilaje agricole din lume şi importator autorizat pentru CASE IH în România, continuă extinderea teritorială alături de Maschio Gaspardo într-o nouă locaţie la Slatina, prin Starcon Agricultura.

Titan Machinery a deschis o nouă filială la Oradea

Titan Machinery a deschis o nouă filială la Oradea

26 martie 2012 - 11:43

Titan Macninery, cel mai mare dealer de utilaje agriclole din lume, continuă extinderea teritorială în România cu un nou sediu la Oradea.

Titan Machinery România se aşteaptă la o cotă de piaţă de 35%, în 2-3 ani

Titan Machinery România se aşteaptă la o cotă de piaţă de 35%, în 2-3 ani

01 februarie 2012 - 23:03

În 2011 au intrat pe piaţa din România 1.900 de tractoare şi 500 de combine, potrivit lui Radu Lupu, deputy general manager şi director sales&marketing Titan Machinery România.

AGROEXPERT devine TITAN MACHINERY ROMÂNIA

AGROEXPERT devine TITAN MACHINERY ROMÂNIA

29 ianuarie 2012 - 20:40

AGROEXPERT extinde şi în Romania reţeaua internaţională a TITAN MACHINERY, reuşind să fie primul jucător al colosului american pe piaţa din Europa. Astfel AGROEXPERT devine TITAN MACHINERY ROMÂNIA.

Compania americană Titan Machinery achiziţionează AgroExpert Capital România

Compania americană Titan Machinery achiziţionează AgroExpert Capital România

21 noiembrie 2011 - 10:06

Compania Titan Machinery din Statele Unite se extinde pentru prima oară în străinătate prin achiziţia dealerului de utilaje agricole AgroExpert Capital , care distribuie echipamente Case IH în Bucureşti şi Timişoara, tranzacţia urmând să fie finalizată la sfârşitul acestui an.

Titan Machinery la Agromalim 2019

Titan Machinery şi-a extins anul acesta standul de la Agromalim pentru a face loc combinelor Case IH, tractoarelor de putere mică, dar şi gigantului Quadtrac. ”Am adus o serie de tractoare de mică putere - 55-75 CP - nişte tractoare din ce în ce mai cerute de fermierii mici şi, desigur, pentru fermele mari din zonă, vestitul tractor Quadtrac 620 articulat, cu patru şenile. De la partenerii Vaderstad avem utilaje pentru pregătit solul şi semănătorile vestite. De asemenea, mai avem o serie de utilaje, dintre care remarc maşinile pentru fertilizare de la Sullky şi plugurile Gregoire Besson. Încercăm să acoperim prin portofoliul nostru de produse cât mai mult solicitările fermierilor. Am adus o combină din seria 5140, cea mai mică combină din portofoliul nostru şi care se pretează pentru fermele medii şi mici din zonele mai deluroase. Încercăm, prin produsele aduse la târg anul acesta, să acoperim cât mai mult din ceea ce ne cer fermierii”, ne-a declarat Răzvan Tomescu, director de marketing la Titan Machinery România.

Mentenanţa utilajelor - prioritatea Titan Machinery

Pentru o companie de anvergură, segmentul de «Mentenanţă şi Piese de Schimb» al afacerii este esenţial nu doar în ferme, ci şi în sectorul de activitate al Titan Machinery România. Pentru că nu este important numai să vinzi. Responsabilitatea unei companii care se respectă pe sine nu se încheie odată cu ieşirea pe poarta firmei a utilajului care pleacă spre client. O companie care se află în plină expansiune teritorială, comercială şi de notorietate, de talia Titan Machinery, ştie că fără un suport substanţial, înglobat într-un parteneriat strategic pe termen lung cu orice fermier de pe piaţa pe care activează, nu va ajunge niciodată lider de piaţă, chiar dacă produsele sale sunt superioare calitativ.

Väderstad transformă conceptul TEMPO L într-unul complet şi se pregăteşte pentru AGRITECHNICA

Constructorul suedez de utilaje agricole premium din Väderstad, cu o experienţă tehnologică de aproape 60 de ani, confirmă traiectoria galopant ascendentă pe care o parcurge dezvoltarea conceptelor sale şi se extinde pe mai multe pieţe cum ar fi Australia sau Noua Zeelandă. Avansul tehnologic considerabil al acestuia reprezintă astăzi un reper de necontestat al centrelor de cercetare din industria agricolă mondială, iar acest lucru nu poate decât să-i facă mandrii pe suedezi şi pe fermierii români care exploatează aceste maşini de calibru superior.

Magnum AFS, în conexiune cu viitorul

Primul contact cu noua generaţie de tractoare Magnum a însemnat pentru noi o sesiune de lucru pe simulator, pe parcursul căreia am aflat că cele mai importante schimbări au fost implementate în interiorul cabinei şi ţin de interacţiunea dintre operator şi comenzile tractorului. De asemenea, am efectuat un tur al fabricii, după care am fost invitaţi la un drive-test. E adevărat, nu am intrat în câmp, ci doar pe un drum asfaltat. Dar chiar şi aşa ne-am putut da seama cât de uşor este de manevrat acest tractor, echipat cu o transmisie powershift sau CVT, fără trepte de viteze. A doua zi, am admirat noul Magnum AFS Connect şi din perspectiva realităţii-virtuale, la Centrul de Cercetare din Burr Ridge, unde am avut ocazia să privim în detaliu şi să „atingem” diferite componente pentru a le înţelege mai bine funcţionalitatea...

Turul Case IH Agronomic Design 2019, în România

După ce a parcurs drum lung prin Europa, poposind în Cehia, Slovacia, Ungaria şi Bulgaria, turul Case IH Agronomic Design a ajuns în această primăvară în trei zone din partea de est a României. Echipat cu tehnică de ultimă oră, cu o armată de ingineri şi specialişti şi cu tehnologie de vârf în ceea ce priveşte agricultura de precizie, convoiul Case IH a intrat prima dată în judeţul Constanţa, unde a ţinut demonstraţia în data de 25 martie în ferma din localitatea Lanurile. Apoi, turul a continuat cu evenimentul care s-a ţinut în data de 27 martie în ferma de lângă localitatea Bordei-Verde, judeţul Brăila, şi s-a încheiat pe 30 martie, la ferma TCE 3 Brazi din judeţul Neamţ.

Şef nou la Titan Machinery - schimbări în echipa de management pentru România

Titan Machinery România, parte a grupului Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii, unicul importator şi distribuitor al mărcilor Case IH, Case Construction Equipment şi Väderstad pe piaţa internă, cu o prezenţă activă în România din anul 2012, comunică următoarele schimbări în echipa de management. Începând cu 1 iunie 2019, România împreună cu Ucraina vor forma o nouă regiune definită în cadrul Diviziei Internaţionale Titan Machinery. Ca atare, actualul director general al Titan Machinery România, Manfred Spendier, va prelua conducerea noii regiuni înfiinţate, „România şi Ucraina”.

Maxxum 115, de meserie fermier

Indiferent dacă sunteţi fermier sau antreprenor, ştim că vă mândriţi cu ceea ce faceţi şi cu imaginea afacerii dumneavoastră. Aşa cum cunoaştem toţi, lucrurile foarte bine făcute, exploatate an după an, vor oferi întotdeauna cel mai ridicat potenţial de afacere prosperă, contribuind inclusiv la o imagine etalon în rândurile dezvoltatorilor agricoli. Ca atare, inginerii Case IH au proiectat tractoare care să satisfacă toate segmentele de fermieri, până şi de pe cele mai pretenţioase nişe de piaţă. Maxxum 115 este alegerea ideală pentru cei care caută un pachet de putere şi versatilitate, ce combină perfect mediul de lucru suprem pentru operator cu tehnologia de ultimă generaţie. Maxxum este lider pe segmentul lui de piaţă atunci când vine vorba de productivitate şi de rentabilitatea maximă a investiţiei.

Cultivatoarele Väderstad NZ. De la A la Z.

Conceptul cultivatorului Väderstad NZ ţine cont de importanţa preciziei adâncimii de prelucrare a solului. Prin structura sa cu mai multe roţi late integrate în şasiul utilajului, cultivatorul Väderstad NZ are o suprafaţă de contact mai mare cu solul. Acest lucru reprezintă certitudinea că roţile sunt pe suprafaţa solului, păstrând astfel adâncimea corectă de lucru. Roţile suport sunt montate în sistem boghiu decalat, oferind astfel şasiului două axe portante. Acest şasiu acordă stabilitate în lungul utilajului şi menţine dinţii din faţă la aceeaşi adâncime de lucru ca şi cei din spate. Prin distribuirea sarcinii cu 40% pe axa faţă şi 60% pe axa spate se garantează o conturare şi rezultate excelente pe terenuri neuniforme.

Väderstad Tempo WideLining la Agritechnica 2019

La Agritechnica, Väderstad a introdus noul sistem inovativ Tempo WideLining, prin care cărările tehnologice sunt efectuate în aşa fel încât fermierii să poată distribui dejecţii lichide în culturile de porumb siloz fără să scadă potenţialul total de producţie, respectiv densitatea (numărul de plante/ha). Administrarea dejecţiilor lichide în culturile de porumb siloz este o practică agronomică larg răspândită. Maşinile (cisternele) ce distribuie dejecţii lichide au nevoie de cărări tehnologice late de până la 100 cm. În sistemul convenţional, realizarea acestora se face prin închiderea secţiilor de semănat corespunzătoare cărării. Sistemul WideLining modifică automat distanţa dintre rânduri pentru a crea două "cărări" de 105 cm. Practic, cărările tehnologice sunt create prin reglarea hidraulică a distanţei dintre patru unităţi de semănat. Astfel, distanţa dintre unităţile vecine cărării va fi modificată de la 75 cm la 60 cm, lăsând un spaţiu acceptabil pentru un randament bun al producţiei în cultura de porumb siloz.

Gala Case IH „Red Carpet” 2018

Mult așteptata gală Case IH “Red Carpet” a avut loc în acest an în extremitatea vestică a țării, chiar în inima Banatului - Timișoara și s-a desfășurat în seara zilei de 22 noiembrie. Apreciem ca fiind “mult așteptată” pentru că ediția din acest an a galei a marcat lansarea noii serii de combine Axial-Flow de mare capacitate, ce poartă numărul 250, lucru care a stârnit un interes uriaș din partea fermierilor. Astfel, printr-o pregătire atentă, specifică tradiției deja formate, echipa Titan Machinery România a întins special covorul roșu tuturor celor peste o sută de invitați. Întâmpinarea noastră călduroasă pe care aceștia au îmbrățișat-o, a dorit parcă să facă în ciudă unei vremi reci și ploioase tipică toamnei târzii.

Figura Titan Machinery la Agriplanta 2019

Popularitatea de care se bucură acest eveniment a adus odată cu ea și o creștere a numărului de vizitatori. Cu siguranță acest lucru este extraordinar, mai ales că fermierii studiază necesitățile pe care le au în fermele lor și își satisfac curiozitățile vizitând un astfel de târg. Dintre expozanți, Titan Machinery România a ținut în fiecare an capul de afiș al diversității, al noutăților și al surprizelor cu care se laudă evenimentul și anvergura sa, acest stand fiind - nu de puține ori, atracția principală a târgului. Ca atare, echipa noastră vă invită cu entuziasm la standul său de la Agriplanta, ediția 2019. Conform trendului notoriu setat, ne-am pregătit minuțios pentru încă o participare spectaculoasă în centrul căreia vă veți afla dumneavoastră.

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Bancul zilei

Răutate...

Răutate...
Particularitatea ochilor feminini constă în faptul că ei sunt capabili să vadă un fir de păr pe sacoul soţului de la cinci metri distanţă, dar nu sunt în stare să vadă uşa garajului de la un metru. Detalii