Adama
Agreena
AGRICOVER

Cuantum subventii 2012

12 februarie 2013

Cum apreciaţi cuantumul subvenţiilor pentru 2012?

Numar voturi: 1028
Suficient    32    3.11 %
Sub aşteptări    414    40.27 %
Nu acoperă costurile lucrărilor din campania de toamnă    187    18.19 %
Mai mic decât pierderile cauzate de secetă    381    37.06 %
Nu ştiu    14    1.36 %

Comentariu vot







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [5]  
Pagini: [1]  1   
5.
tony
|
12. 13, 2012. Thursday 22:03

ma da de care subventii vorbiti ca eu inca nu am primit nimic dupa 700 de oi de la HOTI LUI PONTA

4.
ciobanu octav
|
11. 25, 2012. Sunday 19:17

Imi pare foarte rau ca m-am nascut intr-o natie de oameni lasi, hoti si au toate calitatile cele mai rele, cine spune ca sanem niste luptatori pentru libertate, uniotate,democratie se inseala amarnic fiecare este pentru el, cum te descurci mai bine cum poti insela mai bine cum poti minti mai bine numai ca sa-ti mearga tie bine si daca se poate rudelor tale.Rog pe toti Romanii sa se trezeasca ca ne vor manca de vi celelalte minoritati si ne vom autodistruge din prostia si lacomia noastra... sunt multe de spus si mai multe de facut va rog pe cei ce aveti posibilitatea sa ajutati pentru orce in agricultura nu mai stati pe ganduri ,ajutati taranimea sa ia fonduri Eu.sa putem progresa macar in agricultura.

3.
petru
|
10. 25, 2012. Thursday 08:57

in primul rand,subventia : pentru bovine este mica(volumul de munca si cheltuielile sunt mult mai mari fata de ovine - caprine ) , la terenuri o iau cei care nu cultiva nimic nu cei care lucreaza cu adevarat (proprietarii refuza arendarea cu contract),la ovine-caprine sa primeasca subventie cei care au dovada terenului unde pasc tot anul , avand in vedere ca invadeaza -disrug sistematic celelalte proprietati - culturi iar conditia amenzilor an aceste cazuri a fost scoasa.are amenzi in cazuri de rele practici - intentii agricole , sa nu primeasca subventie doi ani. putina fermitate va duce la insanatosirea sistemului

2.
ancoma
|
10. 23, 2012. Tuesday 11:29

Nu cred ca mai apucam sa ajungem la nivelul celorlalti cu subventiile ,pana atunci ori ne lasa puterile,ori ne stricam la cap. Daca trebuie sa faci agricultura cu motorina la acelasi pret cu motorina cu care se plimba altii cu Jeepul(pardon minus 1,16 lei dupa cateva luni),imputurile sunt la preturi mai mari,ma intreb cum sa te bati la preturi cu altii?
monica

1.
Anastase
|
10. 23, 2012. Tuesday 09:21

Cuantumul subventiilor este sub orice critica, dar problema cea mai mare este ca asa mici cum sint sumele acestea infime nu se dau in timp util.Agricultura se face intr-un anumit interval periodic, iar banii trebuie atunci si nu cind crede unul sau altul dintre politicieni,care oricum habar n-au cu ce se ,,maninca" agricultura.Cheltuielile pe un ha.depasesc 500euro, faceti socoteala si vedeti la conditiile de agromediu(pedoclimatice),care este ,,ajutorul'' dat de guvernantii nostri.

Rezultate: [5]  
Pagini: [1]  1   

Video

Vasile Târziu mizează pe Horsch. Impresii la cald, din câmpul de testare Horsch Field Days!

Vasile Târziu mizează pe Horsch. Impresii la cald, din câmpul de testare Horsch Field Days!

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii