FMC-pus direct
KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Premierul Florin Cîțu, decizie oficială privind conducerea MADR!

Publicat: 08 septembrie 2021 - 22:57
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Criza politică din interiorul Guvernului produce schimbări şi în conducerea Ministerului Agriculturii.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, în această seară, că a destituit toţi secretarii de stat susţinuţi de USRPLUS, după ce ieri, 7 septembrie, toţi miniştrii USRPLUS şi-au depus demisiile din Guvern.

Astfel, secretarul de stat George Căţean a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu. Decizia a fost publicată în seara zilei de 8 septembrie în Monitorul Oficial.

george-catean 2_b

George Căţean ocupa funcţia de secretar de stat în MADR din 16 februarie 2021 şi era responsabil de Direcţia pentru Industrie Alimentară şi Agenţia Zonei Montane.

Citeşze şi: UN CRESCĂTOR DE OI, NUMIT OFICIAL ÎN CONDUCEREA MINISTERULUI AGRICULTURII!

După această decizie a premierului, MADR rămâne cu patru secretari de stat: Antal Szabolcs Barabasi, Gheorghe Ștefan, Marius Micu și Aurel Simion.

Vezi aici: CU CE SE OCUPĂ CEI CINCI SECRETARI DE STAT PE CARE-I ARE MINISTRUL AGRICULTURII!

Vizualizat: 1587 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Cățean (MADR): Muncă grea la oi și preț prea mic pentru laptele de oaie!

Cățean (MADR): Muncă grea la oi și preț prea mic pentru laptele de oaie!

Nu este ușor să fii cioban, spune oierul George Cățean, secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Oile se mulg dimineața la 4, pe caniculă abia dau o căniță de lapte din care trebuie să faci brânză, după-amiaza la 4, când e căldura mai mare, se mulg din nou, a spus Cățean, luni seara, la Agro TV. Munca este istovitoare, iar prețul laptelui de oaie mult prea mic. George Cățean crede că-n 5 ani se vor dubla sau chiar tripla prețurile la brânzeturile 100% din lapte de oaie.

Oier George Cățean, secretar de stat MADR: Țurcana înlocuită de oieri cu rase de oi pentru carne și pentru lapte!

Oier George Cățean, secretar de stat MADR: Țurcana înlocuită de oieri cu rase de oi pentru carne și pentru lapte!

Oierul George Cățean, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a spus, luni seara, la Agro TV, că oierii români trebuie să se orienteze spre creșterea raselor de ovine specializate pe producția de carne și pe producția de lapte. Deci, cele două direcții. Țurcana și Țigaia sunt deja înlocuite în ferma de ovine pe care o deține în județul Brașov, împreună cu fratele său, secretarul de stat din MADR. În ferma fraților Cățean va fi păstrat doar un nucleu de rasă curată, Țurcană și Țigaie.

Oierul George Cățean, secretar de stat MADR: Să încetăm a mai cerși ajutor și să începem să construim!

Oierul George Cățean, secretar de stat MADR: Să încetăm a mai cerși ajutor și să începem să construim!

Sunt sătul de câte campanii am văzut prin care se cere consumatorului să cumpere produse românești pentru a-i ajuta pe producătorii locali. Și sunt sătul de această permanentă lamentare care sună deseori de parcă cerșim indulgențe. Sunt sătul pentru că, din nou și din nou, confundăm planurile și încurcăm interesele pe care ar trebui să le protejăm și să le promovăm, scrie crescătorul de animale George Cățean, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, într-un editorial publicat de Digi 24.

Cățean (MADR): Laptele de pajiște, o nouă schemă de ajutor pentru crescătorii de animale!

Cățean (MADR): Laptele de pajiște, o nouă schemă de ajutor pentru crescătorii de animale!

Ciobanii austrieci au fost mai isteți decât noi și au înregistrat încă din 2018 produsul lapte de fân la Comisia Europeană, un produs protejat la nivel european care le aparține. România cu atâtea pășuni, cu așa tradiție îndelungată în oierit a pierdut în fața Austriei care nu se poate lăuda cu aceeași tradiție. Acum, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, oierul George Cățean, vine cu ideea unei scheme de calitate, laptele de pajiște, copiată de la austrieci.

CINE ESTE GEORGE CĂŢEAN, VIITOR SECRETAR DE STAT în MADR!

CINE ESTE GEORGE CĂŢEAN, VIITOR SECRETAR DE STAT în MADR!

ECHIPĂ CONDUCERE MADR. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat că ministerul pe care îl conduce va avea cinci secretari de stat, iar unul dintre aceştia va fi George Căţean.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. „Până la urmă, am comparat mai multe modele de tractoare cu acelaşi număr de cai putere iar concluzia a fost că cea mai bună soluţie pentru mine este acest Zetor. M-a interesat nu doar preţul de achiziţie, ci şi cât m-ar costa întreţinerea tractorului. Serviciile after-sales sunt foarte importante”, îmi spunea fermierul.

Tractorul autonom AgXeed de 156 CP în lucru la Cereals 2021! Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței Povestea porumbului de Cărpiniş

Bancul zilei

Trei amici

Trei amici
Trei amici, evident români, erau într-o barcă şi dădeau la peşte când deodată un înger vindecător apare lânga ei. Detalii